Ref: 12q-179640

- EAN: 5722001796403

Spar 33%
Funktion Slowjuicer

Fra Funktion

Funktion Slowjuicer

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt

799,95 DKK

1.199,00 DKK

Spar 399,05 DKK

Funktion slowjuiceren er en klassisk og praktisk juicer, der hurtigt og effektivt omdanner frugt og grønt til udsøgte juices.

Produktbeskrivelse

Funktion slowjuiceren er en klassisk og praktisk juicer, der hurtigt og effektivt omdanner frugt og grønt til udsøgte juices.

Slowjuiceren yder med ca. 75 omdrejninger pr minut og har dermed en høj udnyttelsesprocent af ingredienserne, mens de vigtige næringsstoffer bibeholdes i den færdige juice. Udtrækningsprocessen gør, at juicen ikke skiller, hvis den gemmes og stilles i køleskabet til senere.

Der medfølger en beholder til både den færdige juice samt restaffaldet. Derudover medfølger en praktisk børste til rengøring - alle aftagelige dele kan desuden vaskes i opvaskemaskinen.

Tekniske specifikationer

Farve Hvid
Strømforbrug (Effekt) 150 W
Bredde 30 cm
Højde 38 cm
Dybde 32 cm
Funktion
Funktion
Stort udvalg af spændende køkkenudstyr fra Funktion Gode og gedigne produkter til køkkenet - til overkommelige priser. Funktions produkter er smarte, trendy og funktionelle. Funktion skaber dagligdags produkter til næsten alle formål. I vores sortiment har vi et bredt udvalg af alt fra mælkeskummere og termokander til bageudstyr, redskaber til madlavning og elektriske køkkenartikler. Med et produkt fra Funktion er du garanteret værdi for dine penge.

Se flere produkter fra Funktion

0 anmeldelser af Funktion Slowjuicer

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse