Ref: 11-PSJS

- EAN: 8003299023356

Alessi Juicy Salif Citruspresser

Fra Alessi

Alessi Juicy Salif Citruspresser

Leveringstid 1-2 hverdage

530,00 DKK

Alessi Juicy Salif er en ikonisk citruspresser designet af Philippe Starck - et moderne designikon med en fast plads på Museum of Modern Art i New York!

Produktbeskrivelse

Alessi Juicy Salif er en ikonisk citruspresser designet af Philippe Starck - et moderne designikon med en fast plads på Museum of Modern Art i New York!

 

Philippe Starck fik ideen til citruspresseren mens han ventede på sin frokost i Italien, og de første skitser blev tegnet på restaurantens papirsbordskåner, som i dag er udstillet på Alessi Museet.

 

Juicy Salfi citruspresseren er designet i slutningen af 80’erne og kom på markedet i 1990. Citruspresseren er udført i aluminium og er nærmest skulpturel med sin dråbeformede krop og tynde kurvede ben. 

 

Placer citruspresseren på bordet, stil et glas under, hold fast i et af benene og pres den ønskede citrusfrugt ned over den øverste del af kroppen. Saften vil nu løbe ned langs kroppens riller og løbe ud ved spidsen.

 

Philippe Starck er en fransk arkitekt og designer, der startede sin karriere i 80’erne og som i dag er kendt for interiør produkter, lamper, møbler, bygninger mm. Starck har skabt produkter for en lang række anerkendte og store mærker herunder Alfi, Adidas, Alessi, Kartell, Mac Laren, Vitra og mange flere.

Alessi
Alessi
[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Alessi Stempelkander   [/vc_column_text][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Alessi Elkedler [/vc_column_text][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Alessi  Tekander [/vc_column_text][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator...

Se flere produkter fra Alessi

1 anmeldelser af Alessi Juicy Salif Citruspresser

5 stjerner

(1 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (1)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse

Stjerner
06/10 2021
Verificeret køber

Citruspresser

Meget fin ekspedition og super god service