Serviceværkstedet holder lukket i uge 29, 30 og 31. Man kan derfor ikke indlevere maskiner i denne periode.

Læs mere her

Ref: 53-15122

- EAN: 5709554151224

Spar 20%
Aida RAW Salt & Peber Sæt Nordic Grey

Fra

Aida RAW Salt & Peber Sæt Nordic Grey

Leveringtid 2-4 hverdage

79,96 DKK

99,95 DKK

Spar -20%

Aida RAW salt & peber sæt er fremstillet i moderne stentøj og er med til at pifte enhver borddækning op med sit nordiske look.

Produktbeskrivelse

Aida RAW salt & peber sæt er fremstillet i moderne stentøj og er med til at pifte enhver borddækning op med sit nordiske look.

Salt og peber sættet er et elegant sæt, som passer til resten af den populære Nordic-serie. Du kan med fordel anvende sættet til morgenbordet, når der skal nydes friske æg eller til middagsbordet for at give maden det ekstra pift. 

Sættet er udført i dobbeltbrændt stentøj i en speciel gennemfarvet kvalitet, samtidig med at det er udstyret med ridsefri glasur. Derudover tåler stentøjet ovn, frost, mikroovn samt opvaskemaskine.

Dette sæt stammer fra RAW's kollektion kaldet "Nordic Stentøj", hvilket er kendetegnet ved stentøj med et strejf af 70'er nostalgi. Produkterne i denne serie er designet således, at det rå og det naturlige look forenes med et enkelt design. Alle produkterne er håndlavede, hvilket giver hvert enkelt produkt et unikt look. 

Tekniske specifikationer

Farve Grå
Serie RAW
Materiale Stentøj
Aida
Aida
Aida er dansk design med over 60 års erfaring og står bag en lang række lækre og populære spisestel og designs, her i blandt Poul Pava, Raw i samarbejde med Christiane Shaumburg Müller samt Danmarks mest solgte stel, nemlig det prisvenlige og populære Atelier.  Virksomheden Aida er et dansk designhus, som skaber stel og køkkenudstyr til den moderne borddækning og bolig. De følger tidens trends uden at gå på kompromis med egne værdier, som består af kvalitet, godt håndværk, funktionalitet...

Se flere produkter fra Aida

0 anmeldelser af Aida RAW Salt & Peber Sæt Nordic Grey

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse