Profitec Pro 600 Espressomaskine

Leveringstid: 6-10 dage

14 994,00 DKK

Finansiering over 10-60 måneder - læs mere her!

Eksempler

Sparxpres


Ref: 62-10600
EAN: 4260347830234

Profitec Pro 600 er en brugervenlig og ekstravagant dual boiler espressomaskine med dobbelt PID-funktion - en semiautomatisk espressomaskine i absolut topkvalitet til den kvalitetsbevidste!

Maskinen er udstyret med nogle af de bedste komponenter, når det gælder semiautomatiske espressomaskiner i denne prisklasse - bl.a. har den en Ulka EX5 vibrationsspumpe, to kedler af rustfrit stål (bryggekedel 0,75L og steamkedel 1L), rengøringspåmindelse, E61 gruppehoved samt dobbelt PID-funktion, hvilket betyder, at du kan indstille temperaturen inde i hver kedel, og dermed få fuld kontrol over, hvordan din espresso skal brygges.

Under brygningen fungerer PID-displayet som shot timer, så du kan se præcis, hvor mange sekunder det tager at brygge din espresso.

Som noget ganske særligt kan du selv indstille pumpetrykke under brygningen, hvilket giver dig mulighed for at lege endnu mere med resultatet. Trykket kan indstilles fra ca. 8,5-12 bar, og justeres via en skrue, der sidder bag drypbakken.

Profitec Pro 600 har en kraftfuld steamkapacitet, der gør opskumning af mælk til en leg, og takket være de to kedler, kan du steame og brygge espresso på samme tid - du kan dermed nemt brygge flere mælkedrikke ad gangen.

Kabinettet er udført i rustfrit stål, som gør Profitec Pro 600 til en utroligt robust og flot maskine. Her er kredset for detaljerne med afrundede hjørner, sorte sidepaneler og store, klassiske drejehåndtag til at åbne for damp og varmt vand. Håndtagene er udstyret med en fjeder, der gør det umuligt at overskrue dem.

Fordele ved Profitec Pro 600

 • Legendarisk E61 gruppehoved
 • Dual boilers i rustfrit stål - bryg og steam på samme tid
 • Dobbelt trykmåler til kedel og pumpe
 • Kraftig steamer
 • Shot-timer under brygning
 • Justerbart tryk ved brygning
 • Dobbelt PID-funktion til temperaturstyring af begge kedler
 • Rengøringspåmindelse efter x-antal brygninger
 • Automatisk sluk, hvis vandstanden er for lav

  Medfølgende tilbehør

  • Single spout portafilter
  • Double spout portafilter
  • Filterkurv single shot
  • Filterkurv dobbelt shot
  • Blindfilter
  • Rensebørste

  Dual Boiler espressomaskine

  En dual boiler espressomaskine er udstyret med to separate kedler til hhv. brygning af kaffe og steam/varmt vand. Typisk er bryggekedlens kapacitet mindre end steamkedlen, så indholdet hurtigere bruges, hvilket betyder, at der altid brygges med friskt vand.

  Ved en dual boiler har man en utroligt stabil temperatur sammenlignet med maskiner med en varmeveksler, da temperaturen på kedlerne kan justeres individuelt.

  Single eller dual boiler

  Via det lille PID-display, har du muligheden for at slå steam kedlen til eller fra, hvilket sparer på maskinens strømforbrug og gør opvarmningen hurtigere.

  Vibrationspumpe

  I starten af 70’erne blev vibrationspumpe introduceret af Ulka Co - en langt billigere pumpe end fx en rotationspumpe, hvilket gør maskinens pris lavere.

  Vibrationspumpe har et tryk på 15 bar, som ved hjælp af en ventil reduceres til de anbefalede 9-10 bar. For at undgå for meget støj fra pumpen, er maskinernes kabinet typisk isoleret.

  E61 gruppehovedE61 gruppehovedets opbygning

  E61 er designet og udviklet af det italienske firma Faema tilbage i 1961. Dette er et legendarisk gruppehoved, der er lavet af messing og vejer mellem 4 og 5kg - et solidt gruppehoved, hvor der konstant cirkulerer varmt vand igennem fra kedlen, hvilket sikrer en konstant varme.

  E61 gruppehovedet gør det ligeledes muligt at preinfuse den malede kaffe i portafilteret. Dette sker ved at vand langsomt og ved lavt tryk føres ned i portafilteret ved hjælp af et cylinder i gruppehovedet, som får trykket til at stige langsomt. Når bønnerne fugtes inden brygningen, begynder smag og aroma at udvikle sig, så du får en endnu mere intens og lækker kaffeoplevelse.

  Programmerbar rengøringspåmindelse

  Det er vigtigt at holde sin espressomaskines gruppehoved ren for kafferester, fedt mm, og med Profitec Pro 600’s programmerbare påmindelse, bliver det endnu lettere at huske! Du kan i steps af 10 fra 0-200 indstille, efter hvor mange brygninger, du ønsker påmindelsen. Dvs, hvis du sætter tallet til 90, vil der i PID-displayet stå CLn efter 90 brygninger

  No-burn steamer

  Steameren er isoleret, for at undgå at den bliver for varm for hurtigt, og så du undgår at brænde fingerene.

  Udtag til varmt vand

  Profitec Pro 600 er udstyret med en hane til varmt vand, så du kan lave en ægte americano eller tappe vand til tebrygning.

  2 trykmålere

  De to integrerede trykmålere viser trykket for hhv. den interne pumpe og for kedlen.

  3 liter vandtank

  Profitec Pro 600 har en 3 liter stor vandtank, som er udstyret med en sensor, der automatisk slukker kedlen, hvis vandstanden er for lav. Dette er en sikkerhedsforanstaltning for at undgå, at kedlen løber tør for vand.

  Programmerbar autosluk

  Maskinen er udstyret med autosluk, så den automatisk slukker efter en given tid. Dette kan programmeres i steps af 30 minutter.

  Pas godt på din maskine

  Det er vigtigt at passe godt på din maskine - sørg for at anvende rent, kalkfrit vand. Vi anbefaler, at man anvender en vandfilterkande eller et AquaGusto kalkfilter til filtrering af vandet. Maskinen skal ligeledes backflushes - dette bør gøres ca. hver 14. dag.

  Vandtank3 L
  Diameter filterkurv58 mm.
  Formalede bønnerJa
  E.S.E PodsNej
  PID-funktionJa
  KedelDual Boiler
  3-vejs ventilJa
  Tamper medfølgerNej
  Single filterkurvJa
  Dobbelt filterkurvJa
  BlindfilterJa
  MaskinkategoriSemiautomatisk
  MælkesystemJa - steamer
  Varm vand funktionJa
  Antal kopper pr. bryg (Kaffe)1 - 2
  KopvarmerOverskudsvarme
  Pumpetryk15
  Farve front/ kabinetStål / Sort
  VandtilslutningNej
  MaterialeRustfrit stål
  Strømforbrug (Effekt)2 x 1000 W
  Bredde30,5 cm
  Højde39,5 cm
  Dybde45 cm
  Vægt24 kg

  Om Profitec

  Profitec
  Vis alle produkter fra Profitec

  Filer

  Her kan du downloade alle relevante og tilgængelige filer for dette produkt.

  1 anmeldelse af Profitec Pro 600 Espressomaskine

  Samlet bedømmelse: 5,0 ud af 5 stjener baseret på 1 anmeldelser
  Roy 18/11 2019

  Profitec Pro 600 - har den Rotary pump?

  Har den Rotary pump? och på fronten har den shot timer? Tack

   Skriv en anmeldelse

   Anbefalet tilbehør

   Andre produkter i samme kategori: