Spar 23%
Gaggia Classic Pro Inkl. Kaffe & Tilbehør Billigst på PriceRunner

Fra

Gaggia Classic Pro Espressomaskine Inkl. Ascaso Kværn & Tilbehør

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt

4.499,00 DKK

5.853,70 DKK

Spar 1.354,70 DKK

Finansiering over 12-60 måneder (udvid tekst)

Eksempler

Sparxpres

 • Forbedret steamarm
 • 3-vejs ventil
 • Redesignet portafilter
 • Professionelt gruppehoved og filterholder i forkromet messing
 • Tydeligere indikation for vandstand i vandtanken
 • Kabinet i børstet rustfrit stål
 • Leveres med et pressurized & to standard filterkurve

Pakkeindhold i dette produkt

 • Se produkt Vare info

  Termometeret kan du bruge til at finde den helt rigtige temperatur på mælken når du opskummer til cappuccino, latte osv.

  Det er især godt hvis du ikke er så erfaren med at skumme mælk, da det giver en ro omkring processen.

  Du har mulighed for at klikke termometeret på kanden, når du steamer. På denne måde kan du koncentrere dig om at lave den perfekte mælkeskum. Termometret har ekstra stor skive som gør det nemmere at se værdierne.

  Termometret fra Motta har en grøn markering, hvor grøn indikerer når mælken har den optimale temperatur. Mælken må ikke varmes højere op end til 70 grader.

  1 x

  Ref: 48-00365/00

  1 anmeldelser 

  Termometeret kan du bruge til at finde den helt rigtige temperatur på mælken når du opskummer til...

  Udvid tekst
 • Se produkt Vare info

  Firkantet stampemåtte af gummi til din semiautomatiske espressomaskine. Stampemåtten bruges til at beskytte dit køkkenbord når du stamper de malede bønner i filterkurven. Denne udgave er en 90 graders vinkel, så den kan placeres på en bordkant.

  I hjørnet er en fordybning til at stille tamperen i.

  Stampermåttens dimensioner

  Længde 15 cm

  Bredde 20 cm

  1 x

  Ref: 29-tml

  Firkantet stampemåtte af gummi til din semiautomatiske espressomaskine. Stampemåtten bruges til...

  Udvid tekst
 • Se produkt Vare info

  Rigtig Kaffe Teodora er en kaffeblend med en balanceret smag - en hyldest til den stolte napolitanske kaffetradition. Kaffen består af 60% vasket arabica og 40% robusta fra Colombia og Brasilien.

  Du får en mediumristet kaffeblend med en fyldig, balanceret og ensartet smag med noter af lakrids og en fremragende duft. Kaffen løber flot ned i koppen og har en god og fast crema, som gør den utroligt velegnet til espresso. Teodora er en kaffe med en stor personlighed!

  Når Rigtig Kaffe Teodora blandes med mælk får du en fyldig og lækker cappuccino eller latte med en flot, gylden farve. Kaffesmagen formår at trænge igennem og give karakter, hvilket gør, at den komplimenterer mælken rigtig fint.

  Teodora er et italiensk pigenavn, der betyder "Guds gave", og denne kaffeblend har fået navnet, som en hyldest til Guds gave indenfor kaffeverdenen - den stolte napolitanske kaffetradition og den napolitanske kaffes mørke, intense og aromatiske smag.

  Napolitanerne er kendt for deres kærlighed til kaffe og selvom de ikke opfandt espressoen, har de skabt den bedste udgave af den - ikonet for en ægte italiensk kop kaffe! Ifølge det italienske folk, er Napoli stadig den by, som serverer den bedste kop kaffe i landet takket være den gamle, stolte tradition. Takket være det relativt høje indhold af robusta i de napolitanske kaffeblends, får man en espresso med karakter, en skarp smag og en perfekt crema.

  Den napolitanske espresso er skabt ud fra kreativitet og en filosofi om, at perfektion ikke opnås ved at skabe, men ved at modificere og videreudvikle indtil man når frem til det helt rigtige resultat.

  På kaffebarerne i Napoli finder du ægte baristaer, som kræser for detaljen - ved siden af kværnen har de typisk en lille ske liggende, så de kan tilføje en smule mere kaffe til det traditionelle espresso shot på 7g for at opnå den helt rigtige smag.

  Rigtig Kaffes italienske serie består af fem forskellige kaffeblends, der alle er en hyldest til Italien og den italienske kaffehistorie. Hver kaffeblend symboliserer et område i Italien og dets tradition for kaffesmag og ristning.

  Ristning: • • •
  Syre: • • • 
  Krop/fylde: • • • 

  Fås også i 500g.

  Holdbarhed: Alt kaffe fra eget mærke “Rigtig Kaffe” er pakket i en beskyttet atmosfære, som er en blanding af nitrogen og kulsyre. Denne beskyttende atmosfære har til formål at fortrænge ilten, så kaffens gode smag ikke udsættes for iltning.

  Fra ristning og 24 mdr. frem kan du altid regne med, at smagen fortsat er god. Kaffen fordærves ikke, men mister aroma over tid.

  Kaffen ristes i Danmark.

  1 x

  Ref: 25B-10072

  1 anmeldelser 

  Rigtig Kaffe Teodora er en kaffeblend med en balanceret smag - en hyldest til den stolte...

  Kaffestyrke Medium
  Ristedato Teodora 1kg: 28.04.2022
  Bedst før Teodora 1kg: 28.04.2024
  Udvid tekst
 • Se produkt Vare info

  Motta Easy tamperen er en helt klassisk og stilren tamper fra italienske Motta. 

  Når du tamper til espresso, er det vigtigt med det helt rigtige tryk, som kun kan leveres med en lækker kvalitets tamper.

  Tamperen har flad bund på 58mm.

  1 x

  Ref: 48-01361/00

  Motta Easy tamperen er en helt klassisk og stilren tamper fra italienske Motta. Når du tamper til...

  Farve Aluminium
  Udvid tekst
 • Se produkt Vare info
  [vc_row][vc_column width="3/4"][vc_column_text]

  Professionel filterholder

  Gaggia Classic er udstyret med en filterholder og tre forskellige filterkurve - en pressurized (Crema Perfetta) filterkurv til 1/2 kopper, som anbefales til den uøvede barista, da denne sikrer en god crema, samt standard 1 kop (anvendes også til E.S.E pods) og 2 kop filterkurve til den trænede barista.

  Filterholderen er 58mm, som man kender fra professionelle maskiner - størrelsen sørger for at vandet sendes ensartet gennem kaffen. Der medfølger desuden en måleske samt plastik tamper.

  [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/4"][vc_single_image border_color="grey" img_link_target="_self" image="906"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/4"][vc_single_image border_color="grey" img_link_target="_self" image="903"][/vc_column][vc_column width="3/4"][vc_column_text]

  Nye knapper

  Maskinen er udstyret med tre forskellige knapper (tænd/sluk, kaffe og damp) samt indikatorer, der fortæller når maskinen er klar til brygning eller steam.

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="3/4"][vc_column_text]

  Intuitiv & let at bruge

  Gaggia Classic er en brugervenlig maskine, der er let at anvende. Du vælger blot hvilken filterkurv, du skal bruge, tilføjer kaffe og tamper (ikke ved E.S.E pods), hvorefter du sætter portafilteret på plads. Tryk nu på knappen med kaffekoppen på for at starte brygningen - tryk igen, når du har opnået den ønskede mængde espresso.

  [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/4"][vc_single_image border_color="grey" img_link_target="_self" image="904"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/6"][vc_single_image border_color="grey" img_link_target="_self" image="888"][/vc_column][vc_column width="5/6"][vc_column_text]

  Traditionel Gaggia kedel

  Gaggias kedel er udført i rustfrit stål og sørger for en espresso af højeste kvalitet takket være den stabile temperatur under hele bryggeprocessen.

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="5/6"][vc_column_text]

  Kopholder & -varmer på toppen

  På toppen af maskinen findes en praktisk kopholder, så du altid har dine kopper ved hånden. Pladen fungerer desuden som kopvarmer ved hjælp af overskudsvarmen fra brygning.

  [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/6"][vc_single_image border_color="grey" img_link_target="_self" image="915"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/6"][vc_single_image border_color="grey" img_link_target="_self" image="886"][/vc_column][vc_column width="5/6"][vc_column_text]

  Stor aftagelig vandtank

  Med en kapacitet på 2,1 liter er vandtanken let at tage op og fylde direkte under vandhanen. Vandtanken har synlig indikation af hvor meget vand den indeholder.

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="5/6"][vc_column_text]

  Aftagelig drypbakke

  Den aftagelige drypbakke gør det nemt at tømme spild direkte i håndvasken.

  [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/6"][vc_single_image border_color="grey" img_link_target="_self" image="875"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/6"][vc_single_image image="880" border_color="grey" img_link_target="_self"][/vc_column][vc_column width="5/6"][vc_column_text]

  Italiensk design & produktion

  Gaggia har mere end 80 års erfaring med at udvikle og producere espressomaskiner, og Classic’en har været på markedet siden 1991 - din garanti for premium kvalitet. Gaggia Classic Pro er 100% "Made in Italy".

  Rigtigkaffe.dk er eneste officielle forhandler af Gaggia i Danmark, og har egen import af maskinerne direkte fra Milano, og eget serviceværksted i Skanderborg.

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  1 x

  Ref: 25a-886948011010

  1 anmeldelser 

  Forbedret steamarm 3-vejs ventil Redesignet portafilter Professionelt gruppehoved og...

  Maskinkategori Semiautomatisk
  Mælkesystem Ja - steamer
  Farve front/ kabinet Blank stål
  Udvid tekst
 • Se produkt Vare info
  [vc_row gap="0" columns_placement="middle" equal_height="yes"][vc_column width="1/2"][vc_column_text]

  Professionel kværnsystem

  Espressokværnen er udstyret med en 175W motor, der effektivt og præcis maler kaffebønner til eksempelvis espresso.

  [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]

  250g bønnebeholder

  Kværnen leveres inkl. en 250g bønnebeholder, der er udført i transparent og slidstærkt plastik.

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row gap="0" columns_placement="middle" equal_height="yes"][vc_column width="1/1"][vc_column_text]

  Micrometric Regulation System (MRS)

  Takket være Ascasos mikrometiske system, kan formalingsgraden på i-Mini justeres med stor nøjagtighed, så du opnår den rette formalingsgrad. MRS garanterer et ensartet resultat.

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  1 x

  Ref: 31-M00301

  Ascaso i-Mini I2 er en brugervenlig, effektiv og solid espressokværn i et smukt og kompakt...

  Farve Sort
  Udvid tekst
 • Se produkt Vare info

  Mottas Aurora mælkekande er en klassisk mælkekande i blank stål.

  Kanden er i højeste kvalitet og er perfekt til at skumme mælk til latte eller cappuccino.

  Mælkekanden fås i flere forskellige størrelser, hvoraf denne er den mindste på 0,35L. 

  1 x

  Ref: 48-05001/06

  1 anmeldelser 

  Mottas Aurora mælkekande er en klassisk mælkekande i blank stål. Kanden er i højeste kvalitet og...

  Kapacitet 0,5 L
  Udvid tekst
 • Se produkt Vare info

  Denne knockbox er udført i sort plast i et klassisk og stilrent design. 

  Knockboxen er har en skrå side, således det er nemt at komme til at slå "pucken" ud efter brygningen. 

  Knockboxen er BPA fri og tåler opvaskemaskine. 

  Diameteren i bunden af knockboxen er 14 cm, mens den i toppen er 16,5 cm.  

  1 x

  Ref: 43-1480300

  Denne knockbox er udført i sort plast i et klassisk og stilrent design. 

  Farve Sort
  Udvid tekst

Produktbeskrivelse

Gaggia Classic Pro er en ny og forbedret udgave af den populære og ikoniske maskine, der kom på markedet første gang i 1991 - et resultat af 80 års tradition, historie og erfaring indenfor espressomaskiner.

Du får en kompakt og utroligt elegant semiautomatisk espressomaskine med en række forbedringer, der giver dig endnu bedre ydeevne og kafferesultat. Maskinen er udstyret med et professionelt gruppehoved og filterholder i forkromet messing.

3-vejs ventilen fra den originale model er tilbage igen, og denne sørger for at sænke trykket i filterholderen, når der er brygget et espressoshot. 3-vejs ventilen gør det desuden muligt at backflushe maskinen, og dermed undgå at der sætter sig kafferester og lignende inde i systemet.

Den nye og forbedrede steamer er udstyret med to huller, hvilket gør den nem at arbejde med, så du får den helt rigtige cremede og bløde konsistens på din mælkeskum. Du kan opnå den lækreste mikroskum med steameren, så du kan servere udsøgte cappuccinoer eller latte.

Gaggia Classic er udstyret med et kabinet i børstet rustfrit stål, hvor formen på siderne er ændret således det er lettere at se kapaciteten på vandtanken, når du ser på maskinen fra siden. Derudover er drypbakken ændret for at forbedre stabiliteten under brygning, og filterholderen har fået Gaggias karakteristiske G i enden.

Gaggia Classic er som navnet hentyder en ægte klassiker - maskinen er dedikeret til alle espresso-elskere, der ønsker fuld kontrol over kaffebrygningen samt den autentiske barista-oplevelse i eget hjem. En særdeles lækker maskine!

OBS. Det er vigtigt at du anvender de rigtige plejeprodukter til din espressomaskine. Læs mere her

Handl trygt hos os – vi klarer servicen hvis uheldet er ude. Læs mere her

Professionel filterholder

Gaggia Classic er udstyret med en filterholder og tre forskellige filterkurve - en pressurized (Crema Perfetta) filterkurv til 1/2 kopper, som anbefales til den uøvede barista, da denne sikrer en god crema, samt standard 1 kop (anvendes også til E.S.E pods) og 2 kop filterkurve til den trænede barista.

Filterholderen er 58mm, som man kender fra professionelle maskiner - størrelsen sørger for at vandet sendes ensartet gennem kaffen. Der medfølger desuden en måleske samt plastik tamper.

Nye knapper

Maskinen er udstyret med tre forskellige knapper (tænd/sluk, kaffe og damp) samt indikatorer, der fortæller når maskinen er klar til brygning eller steam.

Intuitiv & let at bruge

Gaggia Classic er en brugervenlig maskine, der er let at anvende. Du vælger blot hvilken filterkurv, du skal bruge, tilføjer kaffe og tamper (ikke ved E.S.E pods), hvorefter du sætter portafilteret på plads. Tryk nu på knappen med kaffekoppen på for at starte brygningen - tryk igen, når du har opnået den ønskede mængde espresso.

Traditionel Gaggia kedel

Gaggias kedel er udført i rustfrit stål og sørger for en espresso af højeste kvalitet takket være den stabile temperatur under hele bryggeprocessen.

Kopholder & -varmer på toppen

På toppen af maskinen findes en praktisk kopholder, så du altid har dine kopper ved hånden. Pladen fungerer desuden som kopvarmer ved hjælp af overskudsvarmen fra brygning.

Stor aftagelig vandtank

Med en kapacitet på 2,1 liter er vandtanken let at tage op og fylde direkte under vandhanen. Vandtanken har synlig indikation af hvor meget vand den indeholder.

Aftagelig drypbakke

Den aftagelige drypbakke gør det nemt at tømme spild direkte i håndvasken.

Italiensk design & produktion

Gaggia har mere end 80 års erfaring med at udvikle og producere espressomaskiner, og Classic’en har været på markedet siden 1991 - din garanti for premium kvalitet. Gaggia Classic Pro er 100% "Made in Italy".

Rigtigkaffe.dk er eneste officielle forhandler af Gaggia i Danmark, og har egen import af maskinerne direkte fra Milano, og eget serviceværksted i Skanderborg.

Vandtank 2,1 L
Diameter filterkurv 58 mm.
Formalede bønner Ja
E.S.E Pods Ja
3-vejs ventil Ja
Tamper medfølger Ja
Måleske Ja
Single filterkurv Ja
Dobbelt filterkurv Ja
Autosluk Ja
Maskinkategori Semiautomatisk
Mælkesystem Ja - steamer
Maks. Glas- & Kophøjde 8 cm
Pumpetryk 15
Farve front/ kabinet Blank stål
Eltilslutning 230-240 V 50-60 Hz
Bredde 23 cm
Højde 38 cm
Dybde 24 cm
Vægt 7,3 kg
Gaggia

0 anmeldelser af Gaggia Classic Pro Espressomaskine Inkl. Ascaso Kværn & Tilbehør

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse