Spar 24%
Ascaso Dream PID Polished Aluminium Billigst på PriceRunner

Fra

Ascaso Dream PID Polished Aluminium Espressomaskine

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt

7.999,00 DKK

10.499,00 DKK

Spar 2.500,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Delbetaling
222 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 7.999 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 222 kr. Samlede kreditomk. 2.640 kr. Samlet tilbagebetaling 10.639 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,80%. Der er fortrydelsesret.

 • 3-vejs ventil
 • Aktiv kopvarmer
 • OPV
 • Professionel steamer
 • Isoleret termoblok til hurtig opvarmning
 • Vibrationspumpe
 • Manometer
Delbetaling
222 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 7.999 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 222 kr. Samlede kreditomk. 2.640 kr. Samlet tilbagebetaling 10.639 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,80%. Der er fortrydelsesret.

Produktbeskrivelse

Ascaso Dream PID er en super fed og retrolækker semiautomatisk espressomaskine, der indeholder alt det gode fra den klassiske Dream og meget mere til! Det stilrene look leder tankerne henimod 1950’erne og de farvestrålende diners. En skøn lille maskine, der leverer en fantastisk kop kaffe - hver gang.

Maskinen er en kompakt og lækker lille sag med et kabinet udført i poleret aluminium med elegante trædetaljer på hhv. portafilter og steamknap. På fronten findes tre kontakter til betjening af maskinen samt det smarte display med PID system til styring af temperatur, preinfusion mm. Elementerne er med til at understrege det smukke retro-look på bedste vis.

Du får en brugervenlig espressomaskine, der er udstyret med en isoleret termoblok i rustfrit stål og aluminium, som sørger for, at maskinen er klar til brug på ganske kort tid! Derudover er termoblokken med til at sikre en stabil temperatur under kaffebrygning såvel som ved brug af steam-funktionen.

Dream PID er udstyret med en professionel 360º steamer, som gør det let at varme og skumme mælk til eksempelvis en cremet cappuccino eller en dejlig latte. Dampstyringen foregår ved hjælp af den midterste kontakt på fronten. Steameren kan desuden levere varmt vand til eksempelvis en americano.

Gruppehovedet er udført i messing og der medfølger to standard filterkurve samt pressurized (1 og 2 kops). Derudover medfølger en filterkurv til E.S.E pods, hvis man ønsker at anvende dette.

Dream er et stilikon og et symbol på Ascasos evner indenfor design og teknologi. Maskinen er designet af Marc Aranyó for mere end 15 år siden, og leverer stadig en drøm af en kop kaffe! Siden lanceringen har Dream gennemgået en række forbedringer og tilpasninger og senest er Dream PID blevet lanceret - til dig, der vil have endnu mere kontrol over kaffebrygningen.

Ascaso Dream PID er designet og håndlavet i Barcelona.

Ny model 2020 med lækre trædetaljer.

Fås i flere forskellige farver - se dem her.

Medfølgende tilbehør

 • Filterholder med 2 udløb
 • 1-kop filterkurv
 • 2-kop filterkurv
 • 1-kop pressurized filterkurv
 • 2-kop pressurized filterkurv
 • E.S.E filterkurv
 • Tamper
 • Måleske

Volumetrisk kontrol - programmerbar dosering

Ascaso Dream PID er udstyret med en praktisk doseringsfunktion, som gør det muligt at indstille størrelsen på en espresso såvel som en almindelig kop kaffe.

Preinfusion

Via det lille display, har du mulighed for at indstille maskinen til at anvende preinfusion (fra 1 til 5 sekunder), hvilket betyder, at den malede kaffe fugtes under lavt tryk inden brygningen begynder. Dette giver et mere jævnt pres under brygningen, så du får fuldt udbytte af din kaffe.

Indbygget timer

Via PID displayet kan du aktivere en timerfunktion, så du let kan følge med i, hvor lang tid det tager at brygge et espressoshot. På den måde er det nemt at opnå den korrekte byggetid og dermed undgå at trække bitterstoffer med ud af kaffen.

Autosluk

Indstil maskinens autosluk-funktion via displayet - vælg mellem 0,5 / 1 / 2 timer eller slå den fra.

Lækre materialer - hele vejen igennem

Ascaso anvender et minimum af plastik i deres espressomaskiner, så du får en maskine af højeste kvalitet, der er fremstillet af udsøgte materialer, herunder aluminium, rustfrit stål og messing.

3-vejs ventil

Takket være den indbyggede 3-vejs ventil udlignes trykket, så filterhåndtaget kan tages af umiddelbart efter brygning uden at maskine sprutter. Ligeledes giver 3-vejsventilen dig mulighed for at backflushe maskinen, så du undgår at kafferester og lignende sætter sig i systemet.

Indbygget kopvarmer

På toppen af espressomaskinen kan du stille dine espressokopper, hvor de holdes varme ved hjælp af maskinens indbyggede varmelegeme, der hurtigt og let varmer toppladen op med et energiforbrug på blot 10W.

Kraftig dampfunktion

Den kraftige vibrationspumpe giver dig masser af dampkapacitet, når du skal skumme mælk til f.eks. en cappuccino eller en latte.

Drypbakke og rist i rustfrit stål

Maskinens drypbakke og rist er udført i rustfrit stål og begge dele er aftagelige, så du hurtigt og let kan rengøre dem efter behov.

Aftagelig vandtank

Vandtanken har en kapacitet på 1,3 liter og sidder på siden af maskinen, så den er let at komme til, når den skal fyldes.

Professionel filterholder

Ascaso Dream kommer med filterholder til både formalet kaffe og til E.S.E. pods. Der er filtre med til både enkelt og dobbelt shot.

Maskinkategori Semiautomatisk
Serie Ascaso Dream PID
Diameter filterkurv 58 mm
Kedeltype Single Boiler
Pumpetype Vibrationspumpe
PID-funktion Ja
3-vejs ventil Ja
OPV ventil Ja
E.S.E Pods Ja
Vandtank 1,3 L
Formalede bønner Ja
Tamper medfølger Ja
Single filterkurv Ja
Dobbelt filterkurv Ja
Måleske Ja
Mælkesystem Ja - steamer
Programmerbare kaffemængder Ja
Kopvarmer Aktiv
Farve front / kabinet Aluminium
Strømforbrug (Effekt) 1100 W
Bredde 24,5 cm
Højde 34,5 cm
Dybde 28 cm
Vægt 10 kg
Ascaso

0 Anmeldelse

0.0 stjerner
(0 Anmeldelse)
5 ★★★★★ (0)
4 ★★★★☆ (0)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (0)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde