Spar 17%
Ascaso Steel Uno PID Black Billigst på PriceRunner

Fra

Ascaso Steel Uno PID Black Espressomaskine

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt

9.999,00 DKK

11.999,00 DKK

Spar 2.000,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Eksempler

 • Industrielt design
 • 3-vejs ventil
 • OPV ventil
 • Isoleret termoblok til hurtig opvarmning
 • Manometer
 • Professionel steamer
 • Kraftig steamfunktion

Produktbeskrivelse

Ascaso Steel Uno PID er en super lækker semiautomatisk espressomaskine i et stilfuldt, industrielt look med gennemførte detaljer. En fed maskine med mange indstillingsmuligheder og som leverer en fantastisk kop kaffe - hver gang!

Maskinen er en kraftfuld og robust sag udført i de bedste materialer og med mindst muligt brug af plastik. Kabinettet er udført i matlakeret rustfrit stål, som sikrer dig en solid maskine, der står godt fast på bordet, når du arbejder med den. På fronten findes fire kontakter til betjening af maskinen, trykmåler samt det smarte display med PID system til styring af temperatur, preinfusion mm. Elementerne er med til at understrege det smukke industrielle look på bedste vis.

Den er udstyret med OPV ventil, også kaldet en overtryksventil, som gør det muligt at justere pumpens tryk til 9 bar, hvilket er det optimale tryk til ekstraktion af en perfekt espresso.

Du får en brugervenlig espressomaskine, der er udstyret med en isoleret termoblok i rustfrit stål og aluminium, som sørger for, at maskinen er klar til brug på ganske kort tid! Derudover er termoblokken med til at sikre en stabil temperatur under kaffebrygning samt kraftig og nærmest uendelig damp, når der skal steames mælk.

Gruppehovedet er udført i forkromet messing og leveres med en filterholder i str. 58mm. Filterholderen er udført i et ergonomisk design med et elegant træhåndtag og en hældning på 10°, der gør det nemt at arbejde med maskinen. Der medfølger to standard filterkurve, 2 pressurized samt en filterkurv til E.S.E pods - alle udført i rustfrit stål af høj kvalitet og med utroligt ensartede huller.

Maskinen er udstyret med en professionel 360° no-burn steamer, som gør det nemt at varme og skumme mælk til en cremet cappuccino eller en dejlig latte. Steamfunktionen tændes på kontakten længst til højre og der åbnes op for dampen med drejeknappen.

Steel er en stilsikker og virkelig elegant espressomaskine med rene, klare linjer og et stringent design - udviklet og designet af Ascasos ingeniører med stor fokus på brugervenlighed og lækre detaljer. Steel-serien består af flere forskellige varianter - se dem her.

Ascaso Steel PID er håndlavet på fabrikken i Barcelona.

Medfølgende tilbehør

 • Filterholder med 2 udløb
 • 1-kop filterkurv
 • 2-kop filterkurv
 • 1-kop pressurized filterkurv
 • 2-kop pressurized filterkurv
 • E.S.E filterkurv
 • Blindfilter
 • Tamper
 • Måleske

Volumetrisk kontrol - programmerbar dosering

Ascaso Steel PID er udstyret med en praktisk doseringsfunktion, som gør det muligt at indstille størrelsen på en espresso såvel som en almindelig kop kaffe.

Elegante detaljer i valnøddetræ

Ascaso Steel PID-udgaven leveres som standard med filterholder og steamknap i lækkert, elegant valnøddetræ - en flot detalje, der sætter et unikt præg på designet.

Preinfusion

Via det lille display, har du mulighed for at indstille maskinen til at anvende preinfusion (fra 1 til 5 sekunder), hvilket betyder, at den malede kaffe fugtes under lavt tryk inden brygningen begynder. Dette giver et mere jævnt pres under brygningen, så du får fuldt udbytte af din kaffe.

Indbygget timer

Via PID displayet kan du aktivere en timerfunktion, så du let kan følge med i, hvor lang tid det tager at brygge et espressoshot. På den måde er det nemt at opnå den korrekte byggetid og dermed undgå at trække bitterstoffer med ud af kaffen.

Kopbelysning

Steel PID er udstyret med indbygget kopbelysning.

Autosluk

Indstil maskinens autosluk-funktion via displayet - vælg mellem 0,5 / 1 / 2 timer eller slå den fra.

Lækre materialer - hele vejen igennem

Ascaso anvender et minimum af plastik i deres espressomaskiner, så du får en maskine af højeste kvalitet, der er fremstillet af udsøgte materialer, herunder aluminium, rustfrit stål og messing.

3-vejs ventil

Takket være den indbyggede 3-vejs ventil udlignes trykket, så filterhåndtaget kan tages af umiddelbart efter brygning uden at maskine sprutter. Ligeledes giver 3-vejsventilen dig mulighed for at backflushe maskinen, så du undgår at kafferester og lignende sætter sig i systemet.

Indbygget kopvarmer

På toppen af espressomaskinen kan du stille dine espressokopper, så de holdes varme ved hjælp af maskinens indbyggede varmelegeme, der hurtigt og let varmer toppladen op med et energiforbrug på blot 10W.

Drypbakke og rist i rustfrit stål

Maskinens drypbakke og rist er udført i rustfrit stål. Drypbakken er en lille skuffe, som nemt kan trækkes helt ud, når den skal tømmes.

Aftagelig vandtank

Vandtanken har en kapacitet på 2 liter og sidder på siden af maskinen, så den er let at komme til, når den skal fyldes. Vandtanken kan desuden fyldes mens maskinen kører, hvis du undervejs i brygningen opdager, at vandstanden er ved at være lav.

Professionel filterholder

Ascaso Steel PID kommer med filterholder til både formalet kaffe og til E.S.E. pods. Der er filtre med til både enkelt og dobbelt shot.

Vandtank 2 L
Diameter filterkurv 58 mm.
Formalede bønner Ja
E.S.E Pods Ja
PID-funktion Ja
3-vejs ventil Ja
OPV ventil Ja
Termoblok Ja
Tamper medfølger Ja
Måleske Ja
Single filterkurv Ja
Dobbelt filterkurv Ja
Blindfilter Ja
Maskinkategori Semiautomatisk
Mælkesystem Ja - steamer
Programmerbare kaffemængder Ja
Kopbelysning ved brygning Ja
Kopvarmer Aktiv
Farve Sort
Serie Ascaso Steel Uno PID
Strømforbrug (Effekt) 1052 W
Bredde 27 cm
Højde 36 cm
Dybde 31,5 cm
Vægt 12 kg
Ascaso

0 anmeldelser af Ascaso Steel Uno PID Black Espressomaskine

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse