• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Gaggia Classic Pro Sort

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

3 299,00 DKK

-200,00 DKK 3 499,00 DKK
Finansiering over 10-72 måneder - læs mere her!

Eksempler

Santander Consumer Bank
370 DKK pr. måned i 10 måneder
Kreditbeløb 3299 DKK, omkostninger 399 DKK, samlet beløb der betales 3698 DKK.
- Læs mere
Sparxpres
135,00 DKK pr. måned i 36 måneder
Kreditbeløb 3299 DKK, omkostninger 1528 DKK, samlet beløb der betales 4827 DKK.
- Læs mere


Ref: 25A-RI9480BLACK
EAN: 8710103939870

Gaggia Classic Pro er en ny og forbedret udgave af den populære og ikoniske maskine, der kom på markedet første gang i 1991 - et resultat af 80 års tradition, historie og erfaring indenfor espressomaskiner.

Du får en kompakt og utroligt elegant semiautomatisk espressomaskine med en række forbedringer, der giver dig endnu bedre ydeevne og kafferesultat. Maskinen er udstyret med et professionelt gruppehoved og filterholder i forkromet messing.

3-vejs ventilen fra den originale model er tilbage igen, og denne sørger for at sænke trykket i filterholderen, når der er brygget et espressoshot. 3-vejs ventilen gør det desuden muligt at backflushe maskinen, og dermed undgå at der sætter sig kafferester og lignende inde i systemet.

Den nye og forbedrede steamer er udstyret med to huller, hvilket gør den nem at arbejde med, så du får den helt rigtige cremede og bløde konsistens på din mælkeskum. Du kan opnå den lækreste mikroskum med steameren, så du kan servere udsøgte cappuccinoer eller latte.

Gaggia Classic er udstyret med et kabinet i matlakeret rustfrit stål, hvor formen på siderne er ændret således det er lettere at se kapaciteten på vandtanken, når du ser på maskinen fra siden. Derudover er drypbakken ændret for at forbedre stabiliteten under brygning, og filterholderen har fået Gaggias karakteristiske G i enden.

Gaggia Classic er som navnet hentyder en ægte klassiker - maskinen er dedikeret til alle espresso-elskere, der ønsker fuld kontrol over kaffebrygningen samt den autentiske barista-oplevelse i eget hjem. En særdeles lækker maskine!

Nyheder ved Gaggia Classic Pro

  • Forbedret steamarm
  • 3-vejs ventil
  • Redesignet portafilter
  • Nye forbedrede knapper
  • Tydeligere indikation for vandstand i vandtanken
  • Leveres med et pressurized & to standard filterkurve

OBS. Det er vigtigt at du anvender de rigtige plejeprodukter til din espressomaskine. Læs mere her

Handl trygt hos os – vi klarer servicen hvis uheldet er ude. Læs mere her

Italiensk design & produktion

Gaggia har mere end 80 års erfaring med at udvikle og producere espressomaskiner, og Classic’en har været på markedet siden 1991 - din garanti for premium kvalitet. Gaggia Classic Pro er 100% "Made in Italy".

Rigtigkaffe.dk er eneste officielle forhandler af Gaggia i Danmark, og har egen import af maskinerne direkte fra Milano, og eget serviceværksted i Skanderborg.

Professionel filterholder

Gaggia Classic er udstyret med en filterholder og tre forskellige filterkurve - en pressurized (Crema Perfetta) filterkurv til 1/2 kopper, som anbefales til den uøvede barista, da denne sikrer en god crema, samt standard 1 kop (anvendes også til E.S.E pods) og 2 kop filterkurve til den trænede barista.

Filterholderen er 58mm, som man kender fra professionelle maskiner - størrelsen sørger for at vandet sendes ensartet gennem kaffen. Der medfølger desuden en måleske samt plastik tamper.

Intuitiv & let at bruge

Gaggia Classic er en brugervenlig maskine, der er let at anvende. Du vælger blot hvilken filterkurv, du skal bruge, tilføjer kaffe og tamper (ikke ved E.S.E pods), hvorefter du sætter portafilteret på plads. Tryk nu på knappen med kaffekoppen på for at starte brygningen - tryk igen, når du har opnået den ønskede mængde espresso.

Nye knapper

Maskinen er udstyret med tre forskellige knapper (tænd/sluk, kaffe og damp) samt indikatorer, der fortæller når maskinen er klar til brygning eller steam.

Traditionel Gaggia kedel

Gaggias kedel er udført i rustfrit stål og sørger for en espresso af højeste kvalitet takket være den stabile temperatur under hele bryggeprocessen.

Kopholder & -varmer på toppen

På toppen af maskinen findes en praktisk kopholder, så du altid har dine kopper ved hånden. Pladen fungerer desuden som kopvarmer ved hjælp af overskudsvarmen fra brygning.

Stor aftagelig vandtank

Med en kapacitet på 2,1 liter er vandtanken let at tage op og fylde direkte under vandhanen. Vandtanken har synlig indikation af hvor meget vand den indeholder.

Aftagelig drypbakke

Den aftagelige drypbakke gør det nemt at tømme spild direkte i håndvasken.

Vandtank 2,1 L
Diameter filterkurv 58 mm.
Formalede bønner Ja
E.S.E Pods Ja
3-vejs ventil Ja
Tamper medfølger Ja
Måleske Ja
Single filterkurv Ja
Dobbelt filterkurv Ja
Autosluk Ja
Maskinkategori Semiautomatisk
Mælkesystem Ja - steamer
Maks. Glas- & Kophøjde 8 cm
Pumpetryk 15
Farve front/ kabinet Sort
Eltilslutning 230-240 V 50-60 Hz
Bredde 23 cm
Højde 38 cm
Dybde 24 cm
Vægt 7,3 kg

Om Gaggia

Gaggia
Vis alle produkter fra Gaggia

0 anmeldelser af Gaggia Classic Pro Sort

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: