Spar 20%
Rancilio Silvia Pro X Stål Espressomaskine Billigst på PriceRunner

Fra

Rancilio Silvia Pro X Stål Espressomaskine

Leveringstid 1-2 hverdage
Ekstra leveringsgebyr: 800,00 DKK

11.994,00 DKK

14.994,00 DKK

Spar 3.000,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Delbetaling
423 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 11.994 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 423 kr. Samlede kreditomk. 3.228 kr. Samlet tilbagebetaling 15.222 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 17,45%. Der er fortrydelsesret.

 • Soft infusion
 • Brygnanometer 
 • Digitalt display med shot timer, temperaturindikator, vandaflæser 
 • Programmerbar tænd-funktion
 • 8 -og 16 grams filterholder 
 • Energibesparende isolerede kedler 
 • Professionel tamper
 • Seperat vandudtag
Delbetaling
423 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 11.994 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 423 kr. Samlede kreditomk. 3.228 kr. Samlet tilbagebetaling 15.222 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 17,45%. Der er fortrydelsesret.

Produktbeskrivelse

Rancilio Silvia Pro X er den nyeste opgraderet udgave af den legendariske og anerkendte Silvia Pro espressomaskine. X-udgaven er udstyret med en masse fede og funktionelle features, som gør din kaffebrygning til en leg.

Som noget nyt er Silvia Pro X udstyret med soft infusion, brygnanometer samt en ny software. Silvia Pro X har en utrolig flot og elegant finish, som er helt enestående i denne prisklasse. Espressomaskinen har en meget stor dampkapacitet, som gør den perfekt til at brygge espresso og steame mælk hurtigt efter hinanden.

Nyeste version på markedet, Rancilio Silvia Pro X

Ved at aktivere funktionen, soft infusion, fordeles vand ved reduceret tryk fra brygkedlen forsigtigt til kaffepanelet. Denne funktion, med justerbar varighed fra 0 til 6 sekunder, gør det muligt at tilberede kaffen på den bedst mulige måde og fremmer en jævn og effektiv ekstraktion, dvs. maskinen er i stand til at bevare og forstærke de aromatiske egenskaber for hver type kaffeblend. 

Brygnanometeret viser det reele brygtryk fra brygkedlen, så du altid kan kontrollere trykket i kedlen. 

Rancilio Silvia Pro X har en række energibesparende forbedringer i form af, at den er udstyret med en særlig isolering omkring kedlerne. Dette har samtidig en betydning for dit energiforbrug, som bliver markant reduceret, når maskinen er tændt.

En fed funktion på Silvia Pro X er, at den har PID-funktion, hvilket giver dig mulighed for at justere temperaturen inde i begge maskinens kedler, og dermed få mere kontrol over din kaffebrygning og steamning. Det betyder, du kan justere din kaffe -og steamtemperatur individuelt for at opnå det perfekte resultat blot ved at trykke på displayknapperne + eller -.

Maskinen er ligeledes udstyret med dobbeltkedler. Med disse har du to separate kedler, begge udstyret med PID-funktion, hvor den ene kedel er tilegnet til at varme vandet op til kaffe og den anden bruges til at levere damp til steameren.

Rancilio Silvia Pro X er desuden udstyret med en autosluk-funktion, så den lever op til EU’s seneste direktiv. Dette betyder, at maskinen nu slukker efter 30 minutters inaktivitet og i standby-mode bruger maskinen mindre end 0,5 Wh. Hver gang du brygger et espressoskud nulstilles timerne og der går yderligere 30 min. inden maskinen går i autosluk.

Rancilio Silvia Pro X er perfekt til dig, der går op i kvalitet og en kaffedrik i verdensklasse! 

OBS. Det er vigtigt at du anvender de rigtige plejeprodukter til din espressomaskine. Læs mere her

Handl trygt hos os – vi klarer servicen hvis uheldet er ude. Læs mere her

Medfølgende tilbehør

 • 1 kop filterkurv 8gr
 • 2 kop filterkurv 16gr
 • Måleske
 • Professionel tamper i sort træ med flad rustfri stål bund. 58mm
 • Rensebørste
 • Portafilter m. dobbeltudløb
 • Backflush måtte
 • Rensepiller

Stor kapacitet

Rancilio Silvia Pro X espressomaskinen er udstyret med en 300 ml messingkedel som giver masser af kapacitet, så du hurtigt kan producere flere kopper espresso, samt en steam kedel på 1 liter så du let og hurtigt kan få steamet din mælk.

3-vejs ventil

Ventilen sikrer at bryggehåndtaget kan tages af uden at espressomaskinen sprutter.

Kraftig damp funktion

Silivia har en stor damp kapcitet som gør det til en leg at steame mælk til cappuccino, latte eller hvad du ønsker. Rancilio Silvia er udstyret med to separate kedler, som kun genfyldes ved brygning og vandaftapning.

Kopvarmer

Oven på espressomaskinen kan du stille dine espressokopper, så de bliver opvarmet af restvarmen fra maskinens kedel. En kold kop, kan tage livet af enhver kaffe. Det er også en god ide at skylle koppen med varmt vand fra maskinen inden du brygger, for at varme den op.

Enkelt eller dobbelt espresso

Uanset om du ønsker at brygge et eller to shots på en gang, så har Rancilio Pro X masser af kapacitet til en perfekt espressobrygning, og kommer med et filter til enkelt shot og et til dobbelt shot.

Derudover medfølger der en plastik tamper og en måleske.

Ny opgraderet version

Denne udgave er Rancilio Silvia Pro X. Dette er den nyeste udgave, hvor maskinen bl.a. har fået soft infusion, brygnanometer samt ny software.

Udbyg Rancilio Silvia til ESE pods

Vil du have mulighed for hurtigt og nemt at brygge espresso med ESE pods, hvor den malede kaffe er samlet i en lille pude, som mindsker spildet, så kan Rancilio Silvia udbygges med en pods kit, læs mere her.

Pas godt på Rancilio Silvia Pro X

Når du vælger Rancilio Silvia Pro X som din espressomaskine, skal du være opmærksom på altid at køre en lille portion vand ud igennem steamarmen, efter du har skummet mælk. På den måde fylder du kedlen med vand, og dermed sikrer du en lang levetid på espressomaskinen.

Beskyt mod kalk

På grund af det meget hårde vand i Danmark, er det vigtigt at beskytte Rancilio Silva Pro X mod kalk. Derfor anbefaler vi at du altid bruger en vandfilterkande, som filtrere vandt når du hælder det i maskinen.

Bruger du vandet direkte fra vandhanen er det vigtigt at afkalke Rancilio Silvia Pro X hver 4 uge. Vi anbefaler Clean afkalkningsvæske.

Obs: Kopperne på billedet medfølger ikke.

Brugsvejledning

Find brugermanualen til Rancilio Silvia Pro X og kom godt igang med maskinen. Du finder manualen her.

Vandtank 2,2 L
Diameter filterkurv 58 mm
Formalede bønner Ja
E.S.E Pods Kræver kit der købes seperat
PID-funktion Ja
Kedel Dual Boiler
3-vejs ventil Ja
Tamper medfølger Ja
Måleske Ja
Single filterkurv Ja
Dobbelt filterkurv Ja
Autosluk Ja
Maskinkategori Semiautomatisk
Mælkesystem Ja - steamer
Maks. Glas- & Kophøjde 8,5 cm
Kopvarmer Overskudsvarme
Vandtank / sensor (tom vandtank) 2L / Ja
Pumpetryk 15
Farve front / kabinet Børstet stål
Serie Rancilio Silvia Pro X
Materiale Rustfrit stål
Eltilslutning 230 V 50-60 Hz
Strømforbrug (Effekt) 1100 W
Bredde 25 cm
Højde 42 cm
Dybde 39 cm
Vægt 20 kg
Rancilio

0 anmeldelser af Rancilio Silvia Pro X Stål Espressomaskine

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse