Izzo Vivi PID PLUS Black Edition Espressomaskine

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

11 499,00 DKK

-3 496,00 DKK 14 995,00 DKK
Finansiering over 10-60 måneder - læs mere her!

Eksempler

Sparxpres


Ref: 62-MK631-Black

Izzo Vivi PID PLUS er 2020 modellen, hvor du får en ekstravagant, gennemført og kvalitetsfyldt semiautomatisk espressomaskine, som er kendt for sin simplicitet, rene linjer samt skinnende ydre.

Maskinens kabinet og ramme er udført i dobbeltbeklædt rustfrit stål, så maskinen ikke bliver varm udvendigt ved brug - med undtagelse af bryghovedet.

Izzo Vivi PID PLUS er ligeledes udstyret med en varmeveksler (HX kedel), så du både kan brygge espresso og steame mælk på samme tid, så du undgår ventetid under brygningen. Du kan derfor nemt steame lækker mælkeskum, mens din kaffebrygning er igang. 

 

Med PID-funktionen får du mulighed for at styre temperaturen, hvilket giver dig mulighed for at styre, hvor kraftig damp, du ønsker - temperaturen indstilles let via det digitale display og de to knapper. Bryggehovedet bliver ved hjælp af Termo-Syphon systemet holdt konstant varmt, således du får en præcis varmestabilitet, når du brygger din espresso. 

 

Maskinen er udstyret med det 4kg tunge E61 bryghoved og samlet i hånden af Izzos egne teknikere- Her får du en semiautomatisk espressomaskine til den seriøse kaffeentusiast - privat såvel som erhverv.

 

Både kedlen og vandtanken er udstyret med en sensor, som sørger for, at vandstanden altid er i orden. Dette betyder, at når sensoren i kedlen registrerer, at vandstanden er lav, fyldes der automatisk mere vand på - på den måde undgår du at beskadige maskinens varmelegeme. Sensoren i vandtanken registrerer om der er for lidt vand til, at kedlen kan fyldes.

Izzo Vivi PID PLUS er en eksklusiv maskine i et utroligt smukt design. Maskinen er udført i sort finish, med steamhåndtag, varmtvandshåndtag og filterholderhåndtag i træ. 

 

Fordele ved Izzo Vivi PID PLUS

 • Isoleret HX kedel
 • Dobbeltbeklædt kabinet
 • Digital PID funktion
 • Slimline drypbakke med magnet - 1,5cm lavere end på ældre Izzo-modeller 
 • Nedsænket kopholder, som resulterer i lavere totalhøjde på maskinen
 • Højere gruppehovede (2,5cm), således højere glas kan komme ind under 
 • Svingbare steam- og varmtvandarme i rustfrit stål, no-burn
 • Manometer for både steam og bryg
 • 2-huls steam tip
 • Nem adgang til 2 liters vandtank
 • Blindfilter i rustfrit stål
 • Tamper i rustfrit stål
 • Enkelt og dobbelt 58mm filterholdere
 • Sensor for lav vandstand
 • Vibrationspumpe
 • E-61 kommerciel gruppe med automatisk pre-infusion
 • Chassis-skjold er flot udført i 304 rustfrit stål

  Medfølgende tilbehør

  • Portafilter, dobbelt udløb
  • Portafilter, enkelt udløb
  • 1 kop filterkurv
  • 2 kop filterkurv
  • Blindfilter
  • Børste
  • Mikrofiberklud
  • 58 mm tamper

   

  Ergonomiske portafiltre

  Der medfølger to portafiltre - et med enkelt udløb og et med dobbelt udløb. Filterkurvene er 58 mm og der medfølger et enkelt- og dobbeltfilter samt et blindfilter.

   

  Heat Exchanger espressomaskine

  En espressomaskine med heat exchanger (også kaldet varmeveksler) er udstyret med en kedel med to vandcirkulationssystemer til hhv. brygning og steam. 

  Inde i kedlen ligger varmt vand og damp, hvorigennem varmeveksleren transporterer frisk vand fra vandtanken via et kobberrør. Vandet i kobberrøret opvarmes ved hjælp af vandet i kedlen, og føres herefter ud igennem gruppehovedet til brygning af espresso. Vandet i kobberrøret bruges altså til brygning, mens vandet inde i kedlen bruges dels til opvarmning og til steameren.

  Espressomaskiner med varmevekslere kan brygge espresso og steame mælk på samme tid, så du undgår ventetid i mellem de to.

  Vibrationspumpe

  I starten af 70’erne blev vibrationspumpe introduceret af Ulka Co - en langt billigere pumpe end fx en rotationspumpe, hvilket gør maskinens pris lavere.

  Vibrationspumpe har et tryk på 15 bar, som ved hjælp af en ventil reduceres til de anbefalede 9 bar. For at undgå for meget støj fra pumpen, er maskinernes kabinet typisk isoleret.

   

  E61 gruppehovedE61 gruppehovedets opbygning

  E61 er designet og udviklet af det italienske firma Faema tilbage i 1961. Dette er et legendarisk gruppehoved, der er lavet af messing og vejer mellem 4 og 5kg - et solidt gruppehoved, hvor der konstant cirkulerer varmt vand igennem fra kedlen, hvilket sikrer en konstant varme.

  E61 gruppehovedet gør det ligeledes muligt at preinfuse den malede kaffe i portafilteret. Dette sker ved at vand langsomt og ved lavt tryk føres ned i portafilteret ved hjælp af et cylinder i gruppehovedet, som får trykket til at stige langsomt. Når bønnerne fugtes inden brygningen, begynder smag og aroma at udvikle sig, så du får en endnu mere intens og lækker kaffeoplevelse.

   

  Kraftig no-burn steamer

  Steameren er isoleret, for at undgå at den bliver for varm for hurtigt, og så du undgår at brænde fingerene.

  Takket være den dedikerede og 1,8L store steamkedel, er der fuld fart på steameren, så du hurtigt og let kan skumme lækkert, cremet mælkeskum og servere lækre mælkedrikke. 

  3-vejs ventil

  Ventilen sikrer at trykket udlignes, således portafilteret kan tages af umiddelbart efter du er færdig med at brygge, uden at maskine sprutter eller drypper. En maskine med 3-vejs ventil skal backflushes.

  2 liters vandtank

  Izzo VIVI PID PLUS har en 2 liter stor vandtank, som er udstyret med en sensor, der automatisk slukker kedlen, hvis vandstanden er for lav. Dette er en sikkerhedsforanstaltning for at undgå, at kedlen løber tør for vand. Den orange lampe vil ligeledes begynde at lyse, hvis vandstanden er ved at være for lav.

  Pas godt på din maskine

  Vi anbefaler altid, at du bruger filtreret vand (fx fra en vandfilterkande) til din semiautomatiske espressomaskine, så du undgår at få tilkalket systemet - dette er med til at forlænge din maskines levetid og forbedrer desuden kaffesmagen.

  Det anbefales at backflushe maskinen regelmæssigt.

  Vandtank2 L
  Diameter filterkurv58 mm.
  Formalede bønnerJa
  E.S.E PodsKræver kit der købes seperat
  PID-funktionJa
  KedelHX kedel
  VarmvekslerJa
  3-vejs ventilJa
  OPV ventilJa
  Tamper medfølgerJa
  Single filterkurvJa
  Dobbelt filterkurvJa
  BlindfilterJa
  MaskinkategoriSemiautomatisk
  MælkesystemJa - steamer
  Varm vand funktionJa
  Antal kopper pr. bryg (Kaffe)1 - 2
  KopvarmerOverskudsvarme
  Pumpetryk15
  Farve front/ kabinetSort / Sort
  VandtilslutningNej
  MaterialeRustfrit stål
  Strømforbrug (Effekt)1500 W
  Bredde31 cm
  Højde37 cm
  Dybde42 cm
  Vægt25 kg

  Om Izzo

  Izzo
  Vis alle produkter fra Izzo

  Filer

  Her kan du downloade alle relevante og tilgængelige filer for dette produkt.

  0 anmeldelser af Izzo Vivi PID PLUS Black Edition Espressomaskine

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
  Skriv en anmeldelse

  Anbefalet tilbehør

  Andre produkter i samme kategori: