Izzo Alex Duetto IV Plus Black Edition Espressomaskine

Leveringstid: 1-2 hverdage

19 999,00 DKK

-1 995,00 DKK 21 994,00 DKK
Finansiering over 10-60 måneder - læs mere her!

Eksempler

Sparxpres


Ref: 62-MK618-Black
EAN: 5712190035360

Izzo Alex Duetto IV Plus er 2020 modellen, hvor du får en eksklusiv, veldesignet og kvalitetsfyldt semiautomatisk espressomaskine, som er kendt for sin simplicitet, rene linjer samt skinnende ydre. 

Maskinens kabinet og ramme er udført i dobbeltbeklædt rustfrit stål, så maskinen ikke bliver varm udvendigt ved brug - med undtagelse af bryghovedet.

Izzo Alex Duetto IV Plus er udstyret med en dual boiler, hvilket vil sige, at der er en kedel udelukkende til kaffebrygning samt en kedel dedikeret til steam, således du både kan brygge espresso og steame mælk på samme tid.

Med PID-funktionen får du mulighed for at styre temperaturen digital, hvilket giver dig mulighed for at styre, hvor kraftig damp, du ønsker - temperaturen indstilles let via det digitale display og de to knapper, hvor du har fuld kontrol over din brygtemperatur med 0,5 graders nøjagtighed. 

Maskinen er udstyret med det 4kg tunge E61 bryghoved og samlet i hånden af Izzos egne teknikere- Her får du en semiautomatisk espressomaskine til den seriøse kaffeentusiast - privat såvel som erhverv. Bryghovedet bliver ved hjælp af Termo-Syphon systemet holdt konstant varmt under brug, således du får en fantastisk temperaturstabilitet, når du brygger din espresso. 

Maskinen er ligeledes udstyret med en rotationspumpe, som kan bruges både professionelt og til privat brug. Når du skal starte brygningen på din Alex Duetto IV Plus, kan du vælge at lave preinfusion. For at opnå dette skal du blot vippe håndtaget halvt op i et par sekunder, før du løfter den helt op og sætter den professionelle rotationspumpe igang. Preinfusion bruges til at fugte kaffen inden den bliver sat under tryk fra pumpen. Det resulterer i en bedre smag og udnyttelse af kaffebønnerne. 

 

Alex Duetto IV Plus kan både tilsluttes fast vand og afløb eller trække vand fra den 2 liter store vandtank. Hvis du tilslutter den til vand, får du en helt anden oplevelse af maskinen, idet du ikke skal bekymre dig om at fylde den op med vand, samtidig med at preinfusion-funktionen vil fungere bedre. 

Hvis du vælger at bruge vandtanken på maskinen, så er den udstyret med en vandstandssensor, som sørger for, at vandstanden altid er i orden. Dette betyder, at når sensoren i kedlen registrerer, at vandstanden er lav, fyldes der automatisk mere vand på - på den måde undgår du at beskadige maskinens varmelegeme. Sensoren i vandtanken registrerer om der er for lidt vand til, at kedlen kan fyldes.

Drypbakken kan indeholde 1 liter. Risten på drypbakken er designet med en praktisk funktion, således spildevandet kan løbe af og ikke bliver liggende på risten. 

Izzo Alex Duetto IV Plus er slutteligt en eksklusiv maskine i et utroligt smukt design. Maskinen er udført i sort finish med steamhåndtag, varmtvandshåndtag og filterholderhåndtag i træ.

 

Fordele ved Izzo Alex Duetto IV Plus

 • Shot-timer, hvor displayet viser hvor længe pumpen er tændt
 • Forhøjet afstand mellem gruppehoved og drypbakke, således højere glas kan komme ind under
 • Afstandsstykker mellem chassis og steam- og vandudtag
 • Kedel i rustfrit stål
 • Dobbeltbeklædt kabinet
 • Advarselstone for lav vandstand i vandtank
 • Professionel rotationspumpe og motor
 • PID controller
 • Isolerede kedler for mere stabil temperatur og mindre strømforbrug
 • Ændret konstruktion for lettere servicering af maskinen
 • Mulighed for at indstille pumpetrykket uden at åbne maskinen
 • Lettere adgang til vandtanken gennem toppen under kopvarmeren
 • Bedre gitter på spildbakken
 • Mindre brygkedel med stort varmelegeme. Kedlen når hurtigere op i temperatur, når du brygger espresso
 • Større vandtank på 2 L
 • Forstærket frontplade for bedre stabilitet
 • Store ergonomiske håndtag til damp og varmtvandsudtag
 • Svingbare steam- og varmtvandarme i rustfrit stål
 • No-burn steam-arm udstyret med 2-hullers steam tip
 • Udskiftelige håndtag
 • Semiautomatisk E61 bryggruppe
 • 3 ekstra steamtips (én 3-huls og to 4-huls) medfølger, så du kan finde den tip, der passer til dig
 • Blindfilter i rustfrit stål
 • Tamper i rustfrit stål
 • 2 stk 58 mm portafiltre med både enkelt og dobbelt filterkurve

  Medfølgende tilbehør

  • Portafilter, dobbelt udløb
  • Portafilter, enkelt udløb
  • 1 kop filterkurv
  • 2 kop filterkurv
  • Blindfilter
  • Børste
  • Mikrofiberklud
  • 58 mm tamper

   

  Ergonomiske portafiltre

  Der medfølger to portafiltre - et med enkelt udløb og et med dobbelt udløb. Filterkurvene er 58 mm og der medfølger et enkelt- og dobbeltfilter samt et blindfilter.

   

  Dual Boiler espressomaskine

  En dual boiler espressomaskine er udstyret med to separate kedler til hhv. brygning af kaffe og steam/varmt vand. Typisk er bryggekedlens kapacitet mindre end steamkedlen, så indholdet hurtigere bruges, hvilket betyder, at der altid brygges med friskt vand.

  Ved en dual boiler har man en utroligt stabil temperatur sammenlignet med maskiner med en varmeveksler, da temperaturen på kedlerne kan justeres individuelt.

  Alex Duetto IV Plus har en brygboiler på 0,8 liter og en steamboiler 1,8 liter. 

  Rotationspumpe

  Rotationspumpen er en meget større, tungere og kraftigere pumpe end den klassiske vibrationspumpe. Rotationspumper blev tidligere kun brugt i professionelle maskiner, men fås i dag også i visse maskiner til privat brug. Fordelen ved denne type er bl.a. den meget lave støj samt hastigheden hvorpå den opnår det korrekte tryk.

   

  E61 gruppehovedE61 gruppehovedets opbygning

  E61 er designet og udviklet af det italienske firma Faema tilbage i 1961. Dette er et legendarisk gruppehoved, der er lavet af messing og vejer mellem 4 og 5kg - et solidt gruppehoved, hvor der konstant cirkulerer varmt vand igennem fra kedlen, hvilket sikrer en konstant varme.

  E61 gruppehovedet gør det ligeledes muligt at preinfuse den malede kaffe i portafilteret. Dette sker ved at vand langsomt og ved lavt tryk føres ned i portafilteret ved hjælp af et cylinder i gruppehovedet, som får trykket til at stige langsomt. Når bønnerne fugtes inden brygningen, begynder smag og aroma at udvikle sig, så du får en endnu mere intens og lækker kaffeoplevelse.

   

  Kraftig no-burn steamer

  Steameren er isoleret, for at undgå at den bliver for varm for hurtigt, og så du undgår at brænde fingerene.

  Takket være den dedikerede og 1,8L store steamkedel, er der fuld fart på steameren, så du hurtigt og let kan skumme lækkert, cremet mælkeskum og servere lækre mælkedrikke. 

  3-vejs ventil

  Ventilen sikrer at trykket udlignes, således portafilteret kan tages af umiddelbart efter du er færdig med at brygge, uden at maskine sprutter eller drypper. En maskine med 3-vejs ventil skal backflushes.

  2 liters vandtank

  Izzo Alex Duetto IV Plus har en 2 liter stor vandtank, som er udstyret med en sensor, der automatisk slukker kedlen, hvis vandstanden er for lav. Dette er en sikkerhedsforanstaltning for at undgå, at kedlen løber tør for vand. Den orange lampe vil ligeledes begynde at lyse, hvis vandstanden er ved at være for lav.

  Pas godt på din maskine

  Vi anbefaler altid, at du bruger filtreret vand (fx fra en vandfilterkande) til din semiautomatiske espressomaskine, så du undgår at få tilkalket systemet - dette er med til at forlænge din maskines levetid og forbedrer desuden kaffesmagen.

  Det anbefales at backflushe maskinen regelmæssigt.

   

  Vandtank2 L
  Diameter filterkurv58 mm.
  Formalede bønnerJa
  E.S.E PodsKræver kit der købes seperat
  PID-funktionJa
  KedelDual Boiler
  3-vejs ventilJa
  OPV ventilJa
  Tamper medfølgerJa
  Single filterkurvJa
  Dobbelt filterkurvJa
  BlindfilterJa
  MaskinkategoriSemiautomatisk
  MælkesystemJa - steamer
  Varm vand funktionJa
  Antal kopper pr. bryg (Kaffe)1 - 2
  KopvarmerOverskudsvarme
  Pumpetryk15
  Farve front/ kabinetSort / Sort
  VandtilslutningJa
  MaterialeRustfrit stål
  Strømforbrug (Effekt)2400 W
  Bredde36 cm
  Højde40 cm
  Dybde44 cm
  Vægt32,7 kg

  Om Izzo

  Izzo
  Vis alle produkter fra Izzo

  0 anmeldelser af Izzo Alex Duetto IV Plus Black Edition Espressomaskine

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
  Skriv en anmeldelse

  Anbefalet tilbehør

  Andre produkter i samme kategori: