Ref: 31-BT0300

Ascaso Baby T Zero Inox

Fra

Ascaso Baby T Zero Inox Espressomaskine

Leveringstid 4-6 uger
Gratis levering på dette produkt

24.999,00 DKK

Finansiering over 10-60 måneder (udvid tekst)

Eksempler

Sparxpres

 • PID funktion
 • Vibrationspumpe
 • Digitalt display med flere funktioner
 • Anti Splash System
 • Joystick til steam
 • 3 volumen-knapper
 • Ergonomisk filterholder

Produktbeskrivelse

Et nyt koncept, en ny teknologi, tilpasset til en ny virkelighed!

Ascaso Baby T Zero er en professionel semiautomatisk espressomaskine af en hel særlig kaliber - et teknisk vidunder, der er udført i solide materialer og i et stilsikkert design med mange unikke detaljer, som enhver kaffenørd vil elske!

Baby T Zero er udviklet med henblik på Barista T modellen, hvor der i Baby T Zero anvendes samme teknologi og med mange af de samme funktioner, blot i en reduceret størrelse. Med denne espressomaskine kan du have en høj ekstraktionskvalitet, og du får en maskine, som gør det muligt at lave professionelle espressoer og cappuccinoer derhjemme!

Maskinens ydre

Kabinettet er udført i rustfrit stål, hvilket giver en solid og utroligt robust maskine, der er udstyret med de bedste teknologier indenfor kaffebrygning. På fronten findes en knap til varmt vand samt tre belyste og programmerbare doseringsknapper i hhv. S, M og XL, så du let kan indstille den rette dosering i forhold til de kopper, du ønsker at anvende.

Baby T Zero er udstyret med et joystick til steam, som giver endnu mere kontrol over mængden af damp takket være den bløde, intuitive bevægelse. Filterholderen er udført i et ergonomisk design med en hældning på 10°, som giver et mere naturligt greb og håndtaget. Både joystick og filterholderens håndtag er udført i valnøddetræ - en smuk detalje, der bryder det industrielle look på bedste vis.

Den professionelle 360° no-burn steamer gør det nemt at varme og opskumme mælk til fx en cremet cappuccino eller en dejlig latte. Steamtippen har en afrundet form og fire damphuller.

To individuelle displays

Baby T Zero er udstyret med to individuelle displays, som bl.a. indeholder PID funktion til temperaturstyring af både kaffe- og steamgruppe. Derudover har du mulighed for bl.a. at indstille preinfusion, se hvor mange kopper kaffe, der er brygget, samt anvende den indbyggede timerfunktion, så du nemt kan kontrollere ekstraktionstiden på kaffen.

Maskinens indre

Baby T Zero er udstyret med et multi-gruppe system, som er baseret på en kaffegruppe samt en steamgruppe, der arbejder uafhængigt af hinanden. Dette giver en lang række fordele, bl.a. at det er muligt at brygge kaffe og steame mælk på samme tid - uden at gå på kompromis med steam-kraften. Derudover har du muligheden for at slukke for fx steamgruppen, når denne ikke anvendes og dermed spare på energiforbruget.

Det termoisolerede gruppehoved er udført i messing og opvarmes ved hjælp af en termoblok, hvilket betyder, at du kan brygge kaffe efter blot ca. 1 minuts opvarmningstid. Termoblokken sikrer desuden en stabil bryggetemperatur, som nemt kan justeres ved hjælp af den elektroniske temperaturkontrol.

Den stemkedlen har en kapacitet på 2,5 liter og er udført i AISI 316 rustfrit stål med en tykkelse på 2,5mm, hvilket giver en utroligt solid kedel med en enestående termostabilitet. Kedlen er dedikeret til at producere en tør og kraftig damp, som gør det muligt at servere udsøgte mælkedrikke.

Som noget helt unikt for denne maskine er, at den kan være klar og brygge en espresso på under 1 minut, fra du starter den op. Med den kraftige termoboiler til at styre temperaturen på din espresso, får du markedets mest pålidelige og præcise temperaturstyring. Den store 2,5 liter kedel sørger for, der er rigeligt power til at steame selv de største mælkedrikke.

Baby T - vælg mellem flere modeller!

Ascaso Baby T består af flere forskellige farver og 2 forskellige modeller. Se alle Baby T modellerne her.

Medfølgende tilbehør

 • Filterholder med 1 udløb
 • Filterholder med 2 udløb
 • 1-kop filterkurv
 • 2-kop filterkurv
 • Blindfilter
 • Tamper

Vibrationspumpe

I starten af 70’erne blev vibrationspumpe introduceret af Ulka Co - en langt billigere pumpe end fx en rotationspumpe, hvilket gør maskinens pris lavere.

Vibrationspumpe har et tryk på 15 bar, som ved hjælp af en ventil reduceres til de anbefalede 9 bar. For at undgå for meget støj fra pumpen, er maskinernes kabinet typisk isoleret.

Dobbelt trykmåler

Baby T Zero er udstyret med en praktisk trykmåler, der gør det muligt at aflæse tryk for hhv. kaffe- og steamgruppen.

Volumetrisk kontrol - programmerbar dosering

Ascaso Baby T Zero er udstyret med en praktisk doseringsfunktion, som gør det muligt at indstille størrelsen på en espresso såvel som en almindelig kop kaffe.

Udtag til varmt vand

Maskinen er udstyret med et varmtvandsudtag, der er udført i rustfrit stål. Den varme vand styres ved hjælp af en magnetventil med anti splash-system.

PID - temperaturstyring

Ascaso Baby T Zero er udstyret med PID kontrol (Proportional Integral Derivative), som hurtigt og nemt lader dig indstille brygge- og steamtemperaturer, så du får fuld kontrol over alle parametre indenfor kaffebrygningen. PID kontrollen kan indstilles med 0,1°C præcision.

Preinfusion

Via displayet har du mulighed for at indstille maskinen til at anvende preinfusion, hvilket betyder, at den malede kaffe fugtes under lavt tryk inden brygningen begynder. Dette giver et mere jævnt pres under brygningen, så du får fuldt udbytte af din kaffe. Preinfusion er 100% justerbart med en præcision på 0,1 sekunder.

3-vejs ventil

Takket være den indbyggede 3-vejs ventil udlignes trykket, så filterhåndtaget kan tages af umiddelbart efter brygning uden at maskine sprutter. Ligeledes giver 3-vejsventilen dig mulighed for at backflushe maskinen, så du undgår at kafferester og lignende sætter sig i systemet.

Elegante detaljer i valnøddetræ

Maskinen leveres som standard med filterholder i lækkert, elegant valnøddetræ - en flot detalje, der sætter et unikt præg på designet.

Indbygget timer

Via displayet til højre kan du aktivere timerfunktionen, så du let kan følge med i, hvor lang tid det tager at brygge et espressoshot. På den måde er det nemt at opnå den korrekte byggetid og dermed undgå at trække bitterstoffer med ud af kaffen.

Arbejdsbelysning

Baby T Zero er udstyret med indbygget arbejdsbelysning, som nemt kan tændes og slukkes efter behov.

Lækre materialer - hele vejen igennem

Ascaso anvender et minimum af plastik i deres espressomaskiner, så du får en maskine af højeste kvalitet, der er fremstillet af udsøgte materialer, herunder aluminium, rustfrit stål og messing.

Professionel filterholder

Ascaso Baby T kommer med filterholder med et og to udløb samt filterkurve til enkelt og dobbelt shot.

Vandtank 2 L
Diameter filterkurv 58 mm.
Formalede bønner Ja
PID-funktion Ja
3-vejs ventil Ja
OPV ventil Ja
Termoblok Ja
Tamper medfølger Ja
Single filterkurv Ja
Dobbelt filterkurv Ja
Blindfilter Ja
Materiale krop Rustfrit stål
Maskinkategori Semiautomatisk
Mælkesystem Ja - steamer
Doseringsfunktion Ja
Varm vand funktion Ja
Programmerbare kaffemængder Ja
Kopbelysning ved brygning Ja
Kopvarmer Nej
Farve front/ kabinet Stål
Vandtilslutning Nej
Serie Baby T
Bredde 35 cm
Højde 38 cm
Dybde 43 cm
Vægt 32 kg
Ascaso

0 anmeldelser af Ascaso Baby T Zero Inox Espressomaskine

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse