Serviceværkstedet holder lukket i uge 29, 30 og 31. Man kan derfor ikke indlevere maskiner i denne periode.

Læs mere her

Ref: A4232

Spar 15%
Nuova Simonelli Oscar II Espressomaskine Inkl. Eureka Kværn & Baristaudstyr

Fra

Nuova Simonelli Oscar II Espressomaskine Inkl. Eureka Kværn & Baristaudstyr

Leveringtid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt

9.799,00 DKK

11.592,85 DKK

Spar 1.793,85 DKK

Finansiering over 10-60 måneder (udvid tekst)

Eksempler

Sparxpres

 • Professionel steamer - Barista Championship
 • Programmerbare knapper 
 • 3-vejs ventil
 • Kobber kedel på 2 L
 • Varmeveksler, som sikrer en høj dampkapacitet
 • Kopvarmer 
 • Rustfrit stål med sorte detaljer

Pakkeindhold i dette produkt

 • Se produkt Vare info

  Denne Tamper er, af den højste kvalitet og én af de bedste tampere på markedet. 

   

  Motta 9Bar Tamper har en størrelse på 58 mm og er designet i samarbejde med 9Bar, der er den vigtigste Barista skole i Italien. Tamperen, og skolen, har fået navnet 9Bar fordi det er betegnelsen for det optimale tryk ved brygning af espresso.

   

  Underviserer på 9Bar skolen er ikke kun internationalt kendt for deres færdigheder, men de er også kendt for deres bestræbelser på, at sprede kvalitet og faglig ekspertise.

   

  Tamperen har et ergonomisk og aftagelig håndtag og en base i rustfrit stål.

   

  • Højde: 90 mm
  • Vægt: 471 gr
  • Diameter 58mm

  1 x

  Ref: 48-00650/00

  Denne Tamper er, af den højste kvalitet og én af de bedste tampere på markedet.    Motta 9Bar...

  Farve Sort
 • Se produkt Vare info

  Medfølgende udstyr

  • Professionel filterholder
  • 1 kop. filterkurv
  • 2 kop. filterkurv
  • Plastiktamper (en metal tamper anbefales)
  • Måleske

  Professionel steamer

  Oscar II er udstyret med den steamtip, der anvendes til Barista Championship - en steamtip, der er udstyret med 4 små huller, som sikrer at mælken tilføres damp fra 360 grader. Dette giver den absolut bedste mælkeskum - fløjlsblød, cremet og tæt!

  Maskinen er udstyret med en antivakuum ventil, som forhindrer, at mælken bliver suget ind i kedlen via steameren.

  Den smarte kontakt til at åbne/lukke for dampen med gør det muligt for dig, at styre mælkens temperatur meget præcist, da du blot kan vippe kontakten frem og tilbage for at styre dampen.

  Programmerbare knapper

  Programmeringen af 1 og 2 kop. knapperen er ganske let. Tryk og hold den pågældende knap inde til den begynder at blinke. Maskinen begynder nu at brygge espresso, og når du synes, den rette mængde espresso er opnået, trykker du blot på knappen igen for at gemme indstillingen.

  3-vejs ventil

  Ventilen sikrer at trykket udlignes, således portafilteret kan tages af umiddelbart efter du er færdig med at brygge, uden at maskine sprutter eller drypper. En maskine med 3-vejs ventil skal backflushes.

  2 liter kobber kedel

  Oscar II er udstyret med en varmevesklende kobber kedel med en kapacitet på 2 liter. Kobber er kendt for sin isolerende effekt og varmeledningsevne, hvilket gør materialet utroligt velegnet til espressomaskine kedler.

  Den kraftige varmeveksler gør at Oscar II kan opskumme mælk samtidig med at den brygger espresso. Dette er unikt for en maskine i dette prisleje.

  Kopvarmer

  Pladen på toppen af maskine anvendes til at holde kopperne varme før brygning. Husk altid at fylde lidt varmt vand fra steameren i koppen umiddelbart inden du brygger i den.

  Enkelt eller dobbelt espresso

  Om du ønsker et enkelt eller dobbelt shot espresso, så har Nuova Simonelli Oscar II masser af kapacitet til at brygge en perfekt espresso.

  Bemærk en maskine med varmeveksler er svær at afkalke og vi anbefaler derfor, at du filtrerer vandet i en vandfilterkande inden det hældes i en maskine som Nuovo Simonelli Oscar II.

  1 x

  Ref: 34-10006

  Professionel steamer - Barista Championship Programmerbare knapper  3-vejs ventil Kobber kedel...

  Maskinkategori Semiautomatisk
  Mælkesystem Ja - steamer
  Farve front/ kabinet Stål / Sort
 • Se produkt Vare info

  Eureka Mignon Silenzio er en espressokværn i særklasse, som er udviklet i et elegant og smukt design samt udstyret med en masse indstillingsmuligheder. 

  Eureka Mignon Silenzio er udstyret med en analog timer og en manuel timer. Begge disse timere sidder i siden af kværnen, hvor din manuelle timer er den firkantede knap og din analog timer er den runde, som går fra "min" til "max". Du kan derfor enten vælge at bruge en manuelle, som fungerer ved, at du trykker på knappen til manuel, sætter filerholderen på og fjerner den, når du har opnået den ønskede mængde malet kaffe. Hvis du vil bruge din analog timer, skal du dreje knappen til det ønskede punkt, trykke den ind så den gemmer dit valg og så sætter du filterholderen i kværnen, hvor den kværner efter din indstilling. 

  Når du skal indstille din kværn efter hvor groft eller fint, du ønsker din malet kaffe, skal du blot dreje på knappen ved bønnebeholderen. Denne knap går fra 0-5, hvor du skal prøve dig frem til, hvad der passer dig bedst. Drejeknappen er passer til, hvorvidt du skal kværne til espresso, moka, stempel m.m. 

  Mignon Silenzio er designet i et smukt og elegant chrome design, hvor både fronten og kabinettet på kværnen er chromebelagt. En super tidsløs og unik kværn, som samtidig ser eksklusiv ud. 

  Eureka Mignon Silenzio er udstyret med 50 mm flade kværnblade og en stor bønnebeholder på 300 gram med en praktisk lukkemekaniske i bunden, så du let kan fjerne bønnebeholderen uden at skulle tømme den først.

  Kværnen har desuden en holder til din filterholder, som du kan tage af og på, alt efter om du ønsker at kværne direkte i filterholderen eller du vil sætte en beholder under i stedet til at opsamle den malede kaffe til f.eks. stempelkaffe.

  Fordele ved Eureka Mignon Silenzio: 

  • Silent technology - reducerer malestøj med ca. 20 dB
  • Ace system - forhindrer klumper og eliminerer den elektrostatiske maling af kaffen
  • Espresso & Brew - specielt knivdesign
  • Stepless Micrometric Regulation System - uovertruffen indstillingspræcision
  • High Speed Maintenance - praktiske og nemme vedligeholdelsesmuligheder
  • All-Purpose grinder - kan anvendes til alle formål 

  Fås også i mat sort/chrome

  1 x

  Ref: 41-EU101020

  Eureka Mignon Silenzio er en espressokværn i særklasse, som er udviklet i et elegant og smukt...

  Farve front/ kabinet Chrome / Chrome
 • Se produkt Vare info

  Eureka Mignon knockbox er bl.a. perfekt til dig, som ejer en af de smukke og populære Eureka Mignon kværne. 

  Knockboxen er fremstillet i rustfrit stål, hvor den er udstyret med gummifødder til at stå fast på bordet samt et håndtag, som er designet til at reducere støj til et minimum. Tværstangen er ligeledes fremstillet med specielt lydabsorberende materiale. 

  Denne Mignon knockbox fungerer som tamperstation til enhver type filterholder og er nem at rengøre. Du kan tage den øvre overflade af, hvilket giver dig mulighed for at komme lettere til, når den skal rengøres. 

  Knockboxen er perfekt kompatibel med hver Mignon-model og personliggjort med "Mignon" -gravering på håndtaget. 

  1 x

  Ref: 41-EU101091

  Eureka Mignon knockbox er bl.a. perfekt til dig, som ejer en af de smukke og populære Eureka...

  Farve Stål
 • Se produkt Vare info

  Motta tampermåtte er ideel til dig, som har din egen semiautomatiske espressomaskine, og som nyder at være barista derhjemme. 

  Denne firkantede stampemåtte er fremstillet af gummi til din semiautomatiske espressomaskine. Stampemåtten bruges til at beskytte dit køkkenbord, når du stamper de malede bønner i filterkurven. Denne udgave er en 90 graders vinkel, så den kan placeres på en bordkant.

   

  I hjørnet er en fordybning til at stille tamperen i.

   

  Stampemåttens dimensioner: 24 x 16 cm

  1 x

  Ref: 48-00265/00

  Motta tampermåtte er ideel til dig, som har din egen semiautomatiske espressomaskine, og nyder at...

  Farve Sort

Produktbeskrivelse

Nuova Simonelli Oscar II er en ny og forbedret udgave og af en ægte klassiker - Oscar har fået et nyt look i rustfrit stål med sorte detaljer.

Denne udgave af Nuova Simonelli Oscar er en mere elegant model med en helt anden stabilitet, takket være kabinettet i rustfrit stål. Oscar II kan bedst beskrives som en hybrid af den gamle model og storebroren Musica.

Oscar II er minimalistisk og kompakt, og med en bredde på blot 30 cm passer den perfekt til ethvert køkken, kontor og lignende.

Nuova Simonelli Oscar II er en kraftfuld maskine med varmeveksler, som sikrer en høj dampkapacitet til opskumning af mælk - også på samme tid, som du brygger din espresso!

De programmerbare knapper (1 kop eller 2 kop) gør det endnu lettere at brygge kaffe og opskumme mælk på samme tid, da du blot trykker på den pågældende knap og lader maskinen klare resten - brygningen stopper automatisk alt efter den programmerede indstilling, og du kan dermed koncentrere dig om at opskumme mælk.

Simonelli Oscar leveres nu med professional pack, som man kender fra Simonelli Musica. Herunder en pumpe der skaber et mere kontrolleret tryk af vand til maskinen og derved forbedrer ekstraktionen af kaffe i koppen.

Steameren er længere og lettere at komme til, nu hvor den sidder på fronten af maskinen, så det er endnu lettere at skumme en cremet og lækker mælk til cappuccino, latte mm. Dampen aktiveres let ved hjælp af kontakten på toppen af maskinen, og der leveres en kraftig og tør damp, som giver et resultat i verdensklasse!

Nuova Simonelli Oscar II er en maskine i en kvalitet for sig selv!

Medfølgende udstyr

 • Professionel filterholder
 • 1 kop. filterkurv
 • 2 kop. filterkurv
 • Plastiktamper (en metal tamper anbefales)
 • Måleske

Professionel steamer

Oscar II er udstyret med den steamtip, der anvendes til Barista Championship - en steamtip, der er udstyret med 4 små huller, som sikrer at mælken tilføres damp fra 360 grader. Dette giver den absolut bedste mælkeskum - fløjlsblød, cremet og tæt!

Maskinen er udstyret med en antivakuum ventil, som forhindrer, at mælken bliver suget ind i kedlen via steameren.

Den smarte kontakt til at åbne/lukke for dampen med gør det muligt for dig, at styre mælkens temperatur meget præcist, da du blot kan vippe kontakten frem og tilbage for at styre dampen.

Programmerbare knapper

Programmeringen af 1 og 2 kop. knapperen er ganske let. Tryk og hold den pågældende knap inde til den begynder at blinke. Maskinen begynder nu at brygge espresso, og når du synes, den rette mængde espresso er opnået, trykker du blot på knappen igen for at gemme indstillingen.

3-vejs ventil

Ventilen sikrer at trykket udlignes, således portafilteret kan tages af umiddelbart efter du er færdig med at brygge, uden at maskine sprutter eller drypper. En maskine med 3-vejs ventil skal backflushes.

2 liter kobber kedel

Oscar II er udstyret med en varmevesklende kobber kedel med en kapacitet på 2 liter. Kobber er kendt for sin isolerende effekt og varmeledningsevne, hvilket gør materialet utroligt velegnet til espressomaskine kedler.

Den kraftige varmeveksler gør at Oscar II kan opskumme mælk samtidig med at den brygger espresso. Dette er unikt for en maskine i dette prisleje.

Kopvarmer

Pladen på toppen af maskine anvendes til at holde kopperne varme før brygning. Husk altid at fylde lidt varmt vand fra steameren i koppen umiddelbart inden du brygger i den.

Enkelt eller dobbelt espresso

Om du ønsker et enkelt eller dobbelt shot espresso, så har Nuova Simonelli Oscar II masser af kapacitet til at brygge en perfekt espresso.

Bemærk en maskine med varmeveksler er svær at afkalke og vi anbefaler derfor, at du filtrerer vandet i en vandfilterkande inden det hældes i en maskine som Nuovo Simonelli Oscar II.

Vandtank 3 L
Diameter filterkurv 58 mm.
E.S.E Pods Nej
Kedel HX kedel
Varmveksler Ja
3-vejs ventil Ja
Måleske Ja
Single filterkurv Ja
Dobbelt filterkurv Ja
Maskinkategori Semiautomatisk
Mælkesystem Ja - steamer
Farve front/ kabinet Stål / Sort
Materiale Rustfrit stål & plastik
Eltilslutning 230-240 V 50-60 Hz
Strømforbrug (Effekt) 1200 W
Dimensioner 30 x 40,8 x 40 cm
Vægt 13 kg

Accessories

Nuova Simonelli

0 anmeldelser af Nuova Simonelli Oscar II Espressomaskine Inkl. Eureka Kværn & Baristaudstyr

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse