Serviceværkstedet holder lukket i uge 29, 30 og 31. Man kan derfor ikke indlevere maskiner i denne periode.

Læs mere her

Ref: A4238

- EAN: 5712190029734

Spar 22%
Izzo Alex PID PLUS Chrome Espressomaskine Inkl. Eureka Mignon Perfetto Kværn

Fra

Izzo Alex PID PLUS Chrome Espressomaskine Inkl. Eureka Mignon Perfetto Kværn

Leveringtid 1-2 hverdage

13.999,00 DKK

17.993,00 DKK

Spar 3.994,00 DKK

Finansiering over 10-60 måneder (udvid tekst)

Eksempler

Sparxpres

 • PID med shot timer integreret
 • No-burn steam-arm udstyret med 2-hullers steam tip 
 • Semiautomatisk E61 bryggruppe
 • Professionel rotationspumpe og motor
 • PID controller 
 • To professionelle manometre for steam- og brygtryk 
 • Drejelig no-burn steamarm & varmtvandsudtag i rustfrit stål 

Pakkeindhold i dette produkt

 • Se produkt Vare info

  Medfølgende tilbehør

  • Portafilter, dobbelt udløb
  • Portafilter, enkelt udløb
  • 1 kop filterkurv
  • 2 kop filterkurv
  • Blindfilter
  • Børste
  • Mikrofiberklud
  • 58 mm tamper

  Ergonomiske portafiltre

  Der medfølger to portafiltre - et med enkelt udløb og et med dobbelt udløb. Filterkurvene er 58 mm og der medfølger et enkelt- og dobbeltfilter samt et blindfilter.

  Heat Exchanger espressomaskine

  En espressomaskine med heat exchanger (også kaldet varmeveksler) er udstyret med en kedel med to vandcirkulationssystemer til hhv. brygning og steam.

  Inde i kedlen ligger varmt vand og damp, hvorigennem varmeveksleren transporterer frisk vand fra vandtanken via et kobberrør. Vandet i kobberrøret opvarmes ved hjælp af vandet i kedlen, og føres herefter ud igennem gruppehovedet til brygning af espresso. Vandet i kobberrøret bruges altså til brygning, mens vandet inde i kedlen bruges dels til opvarmning og til steameren.

  Espressomaskiner med varmevekslere kan brygge espresso og steame mælk på samme tid, så du undgår ventetid i mellem de to.

  Rotationspumpe

  Rotationspumpen er en meget større, tungere og kraftigere pumpe end den klassiske vibrationspumpe. Rotationspumper blev tidligere kun brugt i professionelle maskiner, men fås i dag også i visse maskiner til privat brug. Fordelen ved denne type er bl.a. den meget lave støj samt hastigheden hvorpå den opnår det korrekte tryk.

  E61 gruppehovedE61 gruppehovedets opbygning

  E61 er designet og udviklet af det italienske firma Faema tilbage i 1961. Dette er et legendarisk gruppehoved, der er lavet af messing og vejer mellem 4 og 5kg - et solidt gruppehoved, hvor der konstant cirkulerer varmt vand igennem fra kedlen, hvilket sikrer en konstant varme.

  E61 gruppehovedet gør det ligeledes muligt at preinfuse den malede kaffe i portafilteret. Dette sker ved at vand langsomt og ved lavt tryk føres ned i portafilteret ved hjælp af et cylinder i gruppehovedet, som får trykket til at stige langsomt. Når bønnerne fugtes inden brygningen, begynder smag og aroma at udvikle sig, så du får en endnu mere intens og lækker kaffeoplevelse.

  Kraftig no-burn steamer

  Steameren er isoleret, for at undgå at den bliver for varm for hurtigt, og så du undgår at brænde fingerene.

  Takket være den dedikerede og 2L store steamkedel, er der fuld fart på steameren, så du hurtigt og let kan skumme lækkert, cremet mælkeskum og servere lækre mælkedrikke.

  3-vejs ventil

  Ventilen sikrer at trykket udlignes, således portafilteret kan tages af umiddelbart efter du er færdig med at brygge, uden at maskine sprutter eller drypper. En maskine med 3-vejs ventil skal backflushes.

  2 liters vandtank

  Izzo Alex PID PLUS har en 2 liter stor vandtank, som er udstyret med en sensor, der automatisk slukker kedlen, hvis vandstanden er for lav. Dette er en sikkerhedsforanstaltning for at undgå, at kedlen løber tør for vand. Den orange lampe vil ligeledes begynde at lyse, hvis vandstanden er ved at være for lav.

  Pas godt på din maskine

  Vi anbefaler altid, at du bruger filtreret vand (fx fra en vandfilterkande) til din semiautomatiske espressomaskine, så du undgår at få tilkalket systemet - dette er med til at forlænge din maskines levetid og forbedrer desuden kaffesmagen.

  Det anbefales at backflushe maskinen regelmæssigt.

  1 x

  Ref: 62-MK627-Chrome

  PID med shot timer integreret No-burn steam-arm udstyret med 2-hullers steam tip...

  Maskinkategori Semiautomatisk
  Mælkesystem Ja - steamer
  Farve front/ kabinet Chrome / Chrome
 • Se produkt Vare info

  Eureka Mignon Perfetto er en espressokværn i særklasse, som er udviklet i et elegant og smukt design samt udstyret med en masse indstillingsmuligheder. 

  Eureka Mignon Perfetto er en kvalitetskværn, som kværner dine kaffebønner til perfektion. Kværnen er udstyret med et digitalt display, doseringsfunktion og mange flere indstillingsmuligheder. På displayet har du mulighed for at vælge mellem single shot eller double shot, hvor du kan op eller nedjustere de sekunder, kværnen skal kværne i. Ved at trykke på knapperne kan du let justere, hvor længe kværnen skal male og dermed få en utroligt præcis og ensartet portion hver gang.

  En anden fed feature kværnen er udstyret med er, at du kan se de forskellige kværnformål på drejeknappen til kværnen. Drejeknappen er inddelt efter, hvorvidt du skal kværne til espresso, moka, stempel m.m. 

  Mignon Perfetto er designet i et smukt og elegant chrome design, hvor både kabinettet og fronten er chromebelagt, hvor der ligeledes er Eurekas logo på siden af kværnen. 

  Eureka Mignon Perfetto er udstyret med 50 mm flade kværnblade og en stor bønnebeholder på 300 gram med en praktisk lukkemekaniske i bunden, så du let kan fjerne bønnebeholderen uden at skulle tømme den først.

  Kværnen har desuden en holder til din filterholder, som du kan tage af og på, alt efter om du ønsker at kværne direkte i filterholderen eller du vil sætte en beholder under i stedet til at opsamle den malede kaffe til f.eks. stempelkaffe.

  Derudover har kværnen en pausefunktion, hvilket betyder, at du har mulighed for at pause kværnen og bibeholde de sekunder, du er nået til og derefter fortsætte. Dette er nyttigt, hvis du har behov for at ryste den malede kaffe i filterholderen og så fortsætte din kværning.

  Hvis du derimod ønsker at få en mindre portion malet kaffe, end kværnen er indstillet til, kan du bruge pausefunktionen, fjerne filterholderen og trykke på knappen på displayet. Her vil den fjerne de resterende sekunder og gå tilbage til hovedmenuen. 

  Fordele ved Eureka Mignon Perfetto: 

  • Silent technology - reducerer malestøj med ca. 20 dB
  • Ace system - forhindrer klumper og eliminerer den elektrostatiske maling af kaffen
  • Espresso & Brew - specielt knivdesign
  • Stepless Micrometric Regulation System - uovertruffen indstillingspræcision
  • High Speed Maintenance - praktiske og nemme vedligeholdelsesmuligheder
  • Easy Setting system - letter reguleringen af slibegraden
  • Touch Screen - med mulighed for 2 doseringer samt manuel dosering
  • All-Purpose grinder - kan anvendes til alle formål 

  Fås også i mat sort/chrome

  1 x

  Ref: 41-EU101030

  Eureka Mignon Perfetto er en espressokværn i særklasse, som er udviklet i et elegant og smukt...

  Farve front/ kabinet Chrome / Chrome

Produktbeskrivelse

Izzo Alex PID PLUS er 2020 modellen, hvor du får en ekstravagant, gennemført og kvalitetsfyldt semiautomatisk espressomaskine, som er kendt for sin simplicitet, rene linjer samt skinnende ydre.

Maskinens kabinet og ramme er udført i dobbeltbeklædt rustfrit stål, så maskinen ikke bliver varm udvendigt ved brug - med undtagelse af bryghovedet.

Izzo Alex PID PLUS er udstyret med en varmeveksler (HX kedel), så du både kan brygge espresso og steame mælk på samme tid, så du undgår ventetid under brygningen. Du kan derfor nemt steame lækker mælkeskum, mens din kaffebrygning er igang. Kedlen er derudover isoleret for hurtigere opvarmning og mindre varmetab.

Med PID-funktionen får du mulighed for at styre temperaturen, hvilket giver dig mulighed for at styre, hvor kraftig damp, du ønsker - temperaturen indstilles let via det digitale display og de to knapper. Bryggehovedet bliver ved hjælp af Termo-Syphon systemet holdt konstant varmt under brug, således du får en præcis varmestabilitet, når du brygger din espresso.

Maskinen er ligeledes udstyret med en rotationspumpe, som kan bruges både professionelt og til privat brug. Når du skal starte brygningen på din Alex PID PLUS, kan du vælge at lave preinfusion. For at opnå dette skal du blot vippe håndtaget halvt op i et par sekunder, før du løfter den helt op og sætter den professionelle rotationspumpe igang. Preinfusion bruges til at fugte kaffen inden den bliver sat under tryk fra pumpen. Det resulterer i en bedre smag og udnyttelse af kafebønnerne.

Maskinen er udstyret med det 4kg tunge E61 bryghoved og samlet i hånden af Izzos egne teknikere- Her får du en semiautomatisk espressomaskine til den seriøse kaffeentusiast - privat såvel som erhverv.

Alex PID PLUS kan både tilsluttes fast vand og afløb eller trække vand fra den 2 liter store vandtank. Hvis du tilslutter den til vand, får du en helt anden oplevelse af maskinen, idet du ikke skal bekymre dig om at fylde den op med vand, samtidig med at preinfusion-funktionen vil fungere bedre.

Hvis du vælger at bruge vandtanken på maskinen, så er den udstyret med en vandstandssensor, som sørger for, at vandstanden altid er i orden. Dette betyder, at når sensoren i kedlen registrerer, at vandstanden er lav, fyldes der automatisk mere vand på - på den måde undgår du at beskadige maskinens varmelegeme. Sensoren i vandtanken registrerer om der er for lidt vand til, at kedlen kan fyldes.

Drypbakken kan indeholder 1 liter - men kan ligeledes tilsluttes fast afløb. Risten på drypbakken er designet med en praktisk funktion, således spildevandet kan løbe af og ikke bliver liggende på risten.

Izzo Alex PID PLUS er slutteligt en eksklusiv maskine i et utroligt smukt design. Maskinen er udført i blankpoleret rustfrit stål med afrundede kanter og store, klassiske drejehåndtag til at åbne for damp og varmt vand.

Fordele ved Izzo Alex PID PLUS

 • Kedel med aftapningshane
 • Dobbeltbeklædt kabinet
 • PID med shot timer integreret
 • Slimline drypbakke med magnet - 1,5cm lavere end på ældre Izzo-modeller
 • Nedsænket kopholder, som resulterer i lavere totalhøjde på maskinen
 • Højere gruppehovede (2,5cm), således højere glas kan komme ind under
 • Svingbare steam- og varmtvandarme i rustfrit stål
 • No-burn steam-arm udstyret med 2-hullers steam tip
 • Advarselstone for lav vandstand i vandtank
 • Udskiftelige håndtag
 • Semiautomatisk E61 bryggruppe
 • Professionel rotationspumpe og motor
 • PID controller
 • Omskifter for vandtank eller direkte vand
 • Stor 2 liters kedel
 • To professionelle manometre for steam- og brygtryk
 • Drejelig no-burn steamarm i rustfrit stål
 • Drejelig no-burn varmtvandsudtag i rustfrit stål
 • Steamtip med 4 x 0,9 mm huller
 • Stor drypbakke inkl. ekstra kit
 • No-stick antivakuumventil
 • Automatisk vandregulering
 • Fremstillet i rustfrit stål
 • Justerbare fødder i krom
 • Blindfilter i rustfrit stål
 • Tamper i rustfrit stål
 • Enkelt og dobbelt 58mm filterholdere

Medfølgende tilbehør

 • Portafilter, dobbelt udløb
 • Portafilter, enkelt udløb
 • 1 kop filterkurv
 • 2 kop filterkurv
 • Blindfilter
 • Børste
 • Mikrofiberklud
 • 58 mm tamper

Ergonomiske portafiltre

Der medfølger to portafiltre - et med enkelt udløb og et med dobbelt udløb. Filterkurvene er 58 mm og der medfølger et enkelt- og dobbeltfilter samt et blindfilter.

Heat Exchanger espressomaskine

En espressomaskine med heat exchanger (også kaldet varmeveksler) er udstyret med en kedel med to vandcirkulationssystemer til hhv. brygning og steam.

Inde i kedlen ligger varmt vand og damp, hvorigennem varmeveksleren transporterer frisk vand fra vandtanken via et kobberrør. Vandet i kobberrøret opvarmes ved hjælp af vandet i kedlen, og føres herefter ud igennem gruppehovedet til brygning af espresso. Vandet i kobberrøret bruges altså til brygning, mens vandet inde i kedlen bruges dels til opvarmning og til steameren.

Espressomaskiner med varmevekslere kan brygge espresso og steame mælk på samme tid, så du undgår ventetid i mellem de to.

Rotationspumpe

Rotationspumpen er en meget større, tungere og kraftigere pumpe end den klassiske vibrationspumpe. Rotationspumper blev tidligere kun brugt i professionelle maskiner, men fås i dag også i visse maskiner til privat brug. Fordelen ved denne type er bl.a. den meget lave støj samt hastigheden hvorpå den opnår det korrekte tryk.

E61 gruppehovedE61 gruppehovedets opbygning

E61 er designet og udviklet af det italienske firma Faema tilbage i 1961. Dette er et legendarisk gruppehoved, der er lavet af messing og vejer mellem 4 og 5kg - et solidt gruppehoved, hvor der konstant cirkulerer varmt vand igennem fra kedlen, hvilket sikrer en konstant varme.

E61 gruppehovedet gør det ligeledes muligt at preinfuse den malede kaffe i portafilteret. Dette sker ved at vand langsomt og ved lavt tryk føres ned i portafilteret ved hjælp af et cylinder i gruppehovedet, som får trykket til at stige langsomt. Når bønnerne fugtes inden brygningen, begynder smag og aroma at udvikle sig, så du får en endnu mere intens og lækker kaffeoplevelse.

Kraftig no-burn steamer

Steameren er isoleret, for at undgå at den bliver for varm for hurtigt, og så du undgår at brænde fingerene.

Takket være den dedikerede og 2L store steamkedel, er der fuld fart på steameren, så du hurtigt og let kan skumme lækkert, cremet mælkeskum og servere lækre mælkedrikke.

3-vejs ventil

Ventilen sikrer at trykket udlignes, således portafilteret kan tages af umiddelbart efter du er færdig med at brygge, uden at maskine sprutter eller drypper. En maskine med 3-vejs ventil skal backflushes.

2 liters vandtank

Izzo Alex PID PLUS har en 2 liter stor vandtank, som er udstyret med en sensor, der automatisk slukker kedlen, hvis vandstanden er for lav. Dette er en sikkerhedsforanstaltning for at undgå, at kedlen løber tør for vand. Den orange lampe vil ligeledes begynde at lyse, hvis vandstanden er ved at være for lav.

Pas godt på din maskine

Vi anbefaler altid, at du bruger filtreret vand (fx fra en vandfilterkande) til din semiautomatiske espressomaskine, så du undgår at få tilkalket systemet - dette er med til at forlænge din maskines levetid og forbedrer desuden kaffesmagen.

Det anbefales at backflushe maskinen regelmæssigt.

Vandtank 2 L
Diameter filterkurv 58 mm.
Formalede bønner Ja
E.S.E Pods Kræver kit der købes seperat
PID-funktion Ja
Kedel HX kedel
Varmveksler Ja
3-vejs ventil Ja
OPV ventil Ja
Tamper medfølger Ja
Single filterkurv Ja
Dobbelt filterkurv Ja
Blindfilter Ja
Maskinkategori Semiautomatisk
Mælkesystem Ja - steamer
Varm vand funktion Ja
Antal kopper pr. bryg (Kaffe) 1 - 2
Kopvarmer Overskudsvarme
Pumpetryk 15
Farve front/ kabinet Chrome / Chrome
Vandtilslutning Ja
Materiale Rustfrit stål
Bredde 37 cm
Højde 43 cm
Dybde 44 cm
Vægt 30 kg

Accessories

Izzo

0 anmeldelser af Izzo Alex PID PLUS Chrome Espressomaskine Inkl. Eureka Mignon Perfetto Kværn

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse