Profitec Pro 600 Devils Edition Espressomaskine Billigst på PriceRunner

Fra

Profitec Pro 600 Devils Edition Espressomaskine

Leveringstid Levering august 2022
Ekstra leveringsgebyr: 800,00 DKK

17.999,00 DKK

Finansiering over 12-60 måneder (udvid tekst)

Eksempler

Sparxpres

 • Nye Profitec-mærkede ventiler
 • Flowprofil, som er monteret på toppen af maskinen
 • Joystick system
 • Dual boilers i rustfrit stål - bryg og steam på samme tid
 • Dobbelt PID-funktion til temperaturstyring af begge kedler
 • Shot-timer under brygning
 • Justerbart tryk ved brygning

Produktbeskrivelse

Profitec Pro 600 Devils Edition er den nyeste version af den populære og eksklusive Profitec Pro 600.

Maskinen er både brugervenlig og ekstravagant, og så er den udstyret med dual boiler med dobbelt PID-funktion - en semiautomatisk espressomaskine i absolut topkvalitet til den kvalitetsbevidste!

Profitec Pro 600 Devils Edition er fuldstændig identisk med den Profitec 600, vi i forvejen kender. Det nye ved denne udgave er følgende:

 • Nye Profitec-mærkede ventiler
 • Flowprofil, som er monteret på toppen af maskinen. Dette giver mulighed for at styre på flowet i forhold til, hvor hurtigt kaffen brygges.
 • I stedet for drejeventilerne er der i denne udgave installeret et joystick system. Dette system kan du aktivere ved at dreje joystikket i en hvilken som helst retning.


Maskinen er udstyret med nogle af de bedste komponenter, når det gælder semiautomatiske espressomaskiner i denne prisklasse - bl.a. har den en Ulka EX5 vibrationsspumpe, to kedler af rustfrit stål (bryggekedel 0,75L og steamkedel 1L), rengøringspåmindelse, E61 gruppehoved samt dobbelt PID-funktion, hvilket betyder, at du kan indstille temperaturen inde i hver kedel, og dermed få fuld kontrol over, hvordan din espresso skal brygges.

Under brygningen fungerer PID-displayet som shot timer, så du kan se præcis, hvor mange sekunder det tager at brygge din espresso.

Som noget ganske særligt kan du selv indstille pumpetrykke under brygningen, hvilket giver dig mulighed for at lege endnu mere med resultatet. Trykket kan indstilles fra ca. 8,5-12 bar, og justeres via en skrue, der sidder bag drypbakken.

Profitec Pro 600 har en kraftfuld steamkapacitet, der gør opskumning af mælk til en leg, og takket være de to kedler, kan du steame og brygge espresso på samme tid - du kan dermed nemt brygge flere mælkedrikke ad gangen.

Kabinettet er udført i rustfrit stål, som gør Profitec Pro 600 til en utroligt robust og flot maskine. Her er kredset for detaljerne med afrundede hjørner, sorte sidepaneler og store, klassiske drejehåndtag til at åbne for damp og varmt vand. Håndtagene er udstyret med en fjeder, der gør det umuligt at overskrue dem.

Alle maskiner fra Profitec er håndproduceret i Tyskland. 

Medfølgende tilbehør

 • Single spout portafilter
 • Double spout portafilter
 • Filterkurv single shot
 • Filterkurv dobbelt shot
 • Blindfilter
 • Rensebørste

Dual Boiler espressomaskine

En dual boiler espressomaskine er udstyret med to separate kedler til hhv. brygning af kaffe og steam/varmt vand. Typisk er bryggekedlens kapacitet mindre end steamkedlen, så indholdet hurtigere bruges, hvilket betyder, at der altid brygges med friskt vand.

Ved en dual boiler har man en utroligt stabil temperatur sammenlignet med maskiner med en varmeveksler, da temperaturen på kedlerne kan justeres individuelt.

Single eller dual boiler

Via det lille PID-display, har du muligheden for at slå steam kedlen til eller fra, hvilket sparer på maskinens strømforbrug og gør opvarmningen hurtigere.

Vibrationspumpe

I starten af 70’erne blev vibrationspumpe introduceret af Ulka Co - en langt billigere pumpe end fx en rotationspumpe, hvilket gør maskinens pris lavere.

Vibrationspumpe har et tryk på 15 bar, som ved hjælp af en ventil reduceres til de anbefalede 9-10 bar. For at undgå for meget støj fra pumpen, er maskinernes kabinet typisk isoleret.

E61 gruppehoved

E61 er designet og udviklet af det italienske firma Faema tilbage i 1961. Dette er et legendarisk gruppehoved, der er lavet af messing og vejer mellem 4 og 5kg - et solidt gruppehoved, hvor der konstant cirkulerer varmt vand igennem fra kedlen, hvilket sikrer en konstant varme.

E61 gruppehovedet gør det ligeledes muligt at preinfuse den malede kaffe i portafilteret. Dette sker ved at vand langsomt og ved lavt tryk føres ned i portafilteret ved hjælp af et cylinder i gruppehovedet, som får trykket til at stige langsomt. Når bønnerne fugtes inden brygningen, begynder smag og aroma at udvikle sig, så du får en endnu mere intens og lækker kaffeoplevelse.

Programmerbar rengøringspåmindelse

Det er vigtigt at holde sin espressomaskines gruppehoved ren for kafferester, fedt mm, og med Profitec Pro 600’s programmerbare påmindelse, bliver det endnu lettere at huske! Du kan i steps af 10 fra 0-200 indstille, efter hvor mange brygninger, du ønsker påmindelsen. Dvs, hvis du sætter tallet til 90, vil der i PID-displayet stå CLn efter 90 brygninger

No-burn steamer

Steameren er isoleret, for at undgå at den bliver for varm for hurtigt, og så du undgår at brænde fingerene.

Udtag til varmt vand

Profitec Pro 600 er udstyret med en hane til varmt vand, så du kan lave en ægte americano eller tappe vand til tebrygning.

2 trykmålere

De to integrerede trykmålere viser trykket for hhv. den interne pumpe og for kedlen.

3 liter vandtank

Profitec Pro 600 har en 3 liter stor vandtank, som er udstyret med en sensor, der automatisk slukker kedlen, hvis vandstanden er for lav. Dette er en sikkerhedsforanstaltning for at undgå, at kedlen løber tør for vand.

Programmerbar autosluk

Maskinen er udstyret med autosluk, så den automatisk slukker efter en given tid. Dette kan programmeres i steps af 30 minutter.

Pas godt på din maskine

Det er vigtigt at passe godt på din maskine - sørg for at anvende rent, kalkfrit vand. Vi anbefaler, at man anvender en vandfilterkande eller et AquaGusto kalkfilter til filtrering af vandet. Maskinen skal ligeledes backflushes - dette bør gøres ca. hver 14. dag.

Vandtank 3 L
Diameter filterkurv 58 mm.
Formalede bønner Ja
E.S.E Pods Nej
PID-funktion Ja
Kedel Dual Boiler
3-vejs ventil Ja
Tamper medfølger Nej
Single filterkurv Ja
Dobbelt filterkurv Ja
Blindfilter Ja
Maskinkategori Semiautomatisk
Mælkesystem Ja - steamer
Varm vand funktion Ja
Antal kopper pr. bryg (Kaffe) 1 - 2
Kopvarmer Overskudsvarme
Pumpetryk 15
Farve front/ kabinet Stål / Sort
Vandtilslutning Nej
Materiale Rustfrit stål
Strømforbrug (Effekt) 2 x 1000 W
Bredde 30,5 cm
Højde 39,5 cm
Dybde 45 cm
Vægt 24 kg
Profitec

0 anmeldelser af Profitec Pro 600 Devils Edition Espressomaskine

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse