• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Gaggia Classic Espressomaskine

Få stk tilbage Gaggia Classic Espressomaskine Vis stort billede

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

1 499,00 DKK

-949,00 DKK 2 448,00 DKK


Ref: 25M-9307SCOB0011
EAN: 8012335141121

Lækker semi automatisk espressomaskine udført i rustfrit stål. Maskinen giver dig maksimalt kontrol over brygningen, og mulighed for at tilpasse hver enkelte kop helt efter din egen smag. Samtidig er du sikker på at du har hænder med i hele processen.

 

Seneste opdatering af Gaggia Classic:

  • Nyt design
  • Nyt Gaggia Logo på fronten
  • Nye knapper
  • Forbedret kedel i rustfri stål
  • Stand-by funktion som overholder ny EU lovgivning om energibesparelse.
  • Nyt Crema forstærker-system

 

Rengøring

Vi anbefaler ugentlig rengøring af dit brusehoved og dine filterskåle. Dette gøres ved at lægge filterskåle og brusehovedet (dette tages af bryghovedet med en stjerneskruetrækker) i en skål med varmt vand og en kaffe fedtløsertablet natten over og delene skylles grundigt næste dag med alm. vand inden påsætning.

 

Plejeprodukter:

 

Rigtigkaffe.dk er eneste officielle forhandler af Gaggia i Danmark, og har egen import af maskinerne direkte fra Milano, og eget serviceværksted i Skanderborg. 

 

OBS. Det er vigtigt at du anvender de rigtige plejeprodukter til din espressomaskine. Læs mere her

Handl trygt hos os – vi klarer servicen hvis uheldet er ude. Læs mere her

Både malet kaffe og pods

Maskinen kan både brygget med malet kaffe og med E.S.E pods (filterkurv købe separat), som lægges direkte i håndtaget.

 

Optimalt tryk

Maskinen levere ved brygningen et tryk på 15 bar.

 

Dampfunktion

Med den indbyggede dampfunktion og studs, skummer og varmes mælken nemt til cappucino, caffe latte eller hvad du ønsker.

 

Stor aftagelig vandtank

Med en kapacitet på 2,1 liter er vandtanken let at tage op og fylde direkte under vandhanen. Vandtanken har synlig indikation af hvor meget vand den indeholder.

 

Aftagelig drypbakke

den aftagelige drypbakke gør det nemt at tømme spild direkte i håndvasken.

 

Kopvarmer

På toppen er integreret kopvarmer.

 

Måleske medfølger

Til optimal udmåling af den rette mængde kaffe.

 

Stamper medfølger

Den medfølgende plastik stamper gør det nemt at trykke kaffen med de optimale 20 Kg.

 

Dobbelt espresso

Med to udløb fra brygningen kan der både laves to enkelte espresso eller en dobbelt ved en brygning.

Vandtank 2,1 L
Diameter filterkurv 58 mm.
Formalede bønner Ja
E.S.E Pods Ja
Måleske Ja
Single filterkurv Ja
Dobbelt filterkurv Ja
Maskinkategori Semiautomatisk
Mælkesystem Ja - steamer
Maks. Glas- & Kophøjde 8 cm
Pumpetryk 15
Automatisk tænd/ sluk funktion Ja, autosluk
Farve front/ kabinet Blank stål
Materiale Rustfrit stål
Eltilslutning 230-240 V 50-60 Hz
Strømforbrug (Effekt) 1050 W
Dimensioner 23 x 24 x 38 cm
Vægt 7,5 kg

Om Gaggia

Gaggia
Vis alle produkter fra Gaggia

Filer

Her kan du downloade alle relevante og tilgængelige filer for dette produkt.

16 anmeldelser af Gaggia Classic Espressomaskine

Samlet bedømmelse: 4,4 ud af 5 stjener baseret på 16 anmeldelser
05/09 2017

Super fin til at brygge kaffe og nem at vedligeholde.
Jeg vil anbefale den til alle som ønsker god kaffe og ønsker sig en pæn maskine i tidløst design.

08/06 2016

Super fin maskine - jeg er rigtig glad for den og kan anbefale den til andre

26/05 2016

Rigtig fin maskine til prisen. Og nem at betjene og smart design. Utroligt nogle brokker sig over manglende 3 vejsventil etc. maskinen er blevet 800-1000 kr billigere end da den havde 3-vejs ventil og det er det eneste der er ændret ved modellen. der er bare altid folk der vil brokke sig.

08/12 2015

Stor ståhej for ingenting. Maskinen koster ca. det samme som en god Moccamaster, så hold lidt igen med brokkeriet. Læs udenlandske tests/reviews - de er glade for 2015 modellen derude. Jeg har haft to stk. Classics købt i Italien, og den her er ligeså god. Det er rigtigt, at drypbakken er noget billigt stads, som skramler og klirrer når maskinen kører. Jeg har jeg bragt den til tavshed med en selvklæbende filtpude på indersiden af "karosseriet", så bakken sidder lidt i spænd. Nu siger maskinen præcis som de tidligere modeller, når den kører. Og så laver den stadig herlig kaffe, så op med humøret - det er en fin maskine til prisen.

03/10 2015

Faldt for nyligt over en model 2014 i Holland. 3 vejs ventil, filterholder uden plastik dele, og ingen timer funktion. Der fulgte kun single og doubble "pressurized" filtre med så det bliver næste investering. Ellers yderst glad for maskinen men ikke sikker på jeg ville købe den nye model.

21/07 2015

Hej 'Rigtig kaffe'
Hvad siger I til kommentarerne til 2015 modellen? Så vidt jeg kan se er der general enighed (også på andre fora) at den nye model er markant ringere end den gamle. Er der en revideret version på vej? Ellers virker det til at være et rigtig dårligt køb.
vh Magnus

12/06 2015

...glemte lige en anden irriterende detalje. Der er indbygget sluk efter 9 minutter. Det tager cirka 15 minutter for at få varmet maskinen igennem til en bryg, så man skal huske at slukke/tænde så den kan nå at blive ordentligt varm. Jeg fik at vide det var et EU lovkrav. Jeg har nu læst mig til at lovkravet er autosluk efter 30 minutter, hvilket havde været til at leve med.

12/06 2015

Jeg stiller mig i køen af utilfredse og skuffede kunder. Jeg troede også jeg havde undersøgt tingene inden køb, men blev også overrasket over at 3 vejs ventilen ikke er at finde i 2015 modellen. Skidtet skramler og rasler ved brygning og efterlader en næsten uudbankelig våd puk. Kaffen er drikkelig, men bryggeoplevelsen er rigtig skidt.

09/06 2015

Jeg må desværre give Michael Nissen ret. Jeg havde også læst grundigt på lektien, og valgt Gaggian'en ud fra flere parametre, selvfølgelig også prisen. Alligevel er også jeg skuffet over den våde puck man står med efter brygning, jeg eksperimenterer stadig med formalingsgraden og stampningen af kaffen, men det bliver ikke rigtig godt. Jeg konstaterer også at kaffen er rigelig varm, over 70 gr. Det er også rigtigt at den rasler pga. de løse dele som låg og især drypbakken er lidt billig, så skal det være mere lækkert, må man sikkert bare ofre noget mere og gå op i prisleje til f.eks en Silvia.

21/05 2015

Jeg har brugt adskillige måneder på at finde frem til den helt rigtige maskine til mine behov. Blandt flere kandidater, besluttede jeg mig for at købe en Gaggia Classic. Den fremstod solid og af høj kvalitet, og blev af mange anmeldere rost rigtig meget. Jeg hæftede mig særligt ved, at den har en 3-vejs ventil, der sørger for at det overskydende vand pumpes væk efter brygning, og derigennem efterlade en fast "puk" i filterholderen - lige til at banke ud.
Det er nu 14 dage siden jeg tog maskinen i brug, og jeg er desværre slemt skuffet på flere fronter. Maskinen raller og larmer ud over det acceptable når den brygger, især drypbakken virker meget billig og spinkel i kvaliteten. Værst af alt, har jeg måtte konstatere, at den føromtalte 3-vejsventil pludselig ikke er at finde i denne “forberedrede 2015 model”, men er i hemmelighed blevet undeladt siden sidste model! Så nu sjasker jeg rundt med vådt kaffegrums efter hver brygning - ærgerligt! En ændring der har været mere eller mindre umulig at opdage, da producenten stadig fremhæver denne gode egenskab på hjemmesiden, i beskrivelsen af Gaggia Classic.
Om den brygger god espresso, tjooo den gør den måske, men for mig stjæler manglerne bare meget af opmærksomheden fra resten. Pludselig ønsker jeg bare at det var sidste års model…

30/10 2014

Et ikon inden for espresso og super italiensk - laver fantastisk kaffe og er nem at bruge.
Og nem at rengøre. Super køb.

03/04 2014

Jeg er så tilfreds med min maskine. Den er både pæn, nem at betjene og let at rengøre. Jeg bruger filterkande for at skåne den imod kalk - men den er nu ellers nem at afkalke.

17/09 2013

Fantastisk maskine! Brygger kaffe af en kvalitet, der er adskillige gange bedre en de bedste kaffekapsler, selv når man bruger de 'perfekta crema-filtre", som medfølger. Underforstået: KØB DE ORIGINALE, ALMINDELIGE GAGGIA-FILTRE ved siden af maskinen for at få den ægte smagsoplevelse! De koster 150 kr. for en eller 200 for to (stor og lille filter).

05/12 2012

Det har taget mig lidt tid at forstå det hele, men så skal jeg også love for det er blevet godt. Det er min første maskine, hvor der skal arbejdes lidt for kaffen, hvilket udmønter sig i noget rigtig godt kaffe.

Den får 5 ud fra pris, brugervenlighed og ydelse.

20/08 2012

Et rigtig godt køb til en fornuftig pris. Maskinen er gedigen og nem at arbejde med. Den laver rigtig god kaffe, holder varmen og er nem at rengøre.

22/05 2012

Man skal lige lære hvordan espresso brygges, men da først jeg havde styr på det, er det den mest fantastiske espressomaskine.

Kort sagt en fantastisk maskine, og så elsker jeg looket på den.

Skriv en anmeldelse

Anbefalet tilbehør

Andre produkter i samme kategori: