Rancilio Silvia E V6 2023 Stål Espressomaskine Billigst på PriceRunner

Fra

Rancilio Silvia E V6 2023 Stål Espressomaskine

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt

4.298,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Eksempler

 • Energibesparende isoleret kedel
 • Autosluk-funktion
 • Kopvarmer
 • Stor vandbeholder på 2 liter
 • Stor dampkapacitet
 • 8,5 g og 16 g filterkurv

Produktbeskrivelse

Rancilio Silvia E V6 2023 er legendarisk og stilren i sit elegante look, og lavet i de bedste materiale fra inderst til yderst. Med Silvia er fornøjelsen ved en perfekt professionel espresso lige ved hånden, når som helst på dagen. 

Miss Silvia har en utrolig flot finish, som er helt enestående i denne prisklasse. Espressomaskinen har en meget stor dampkapacitet, som gør den perfekt til at brygge espresso og steame mælk hurtigt efter hinanden. "Miss Silvia" er en yderst lækker espressomaskine der er perfekt til dig, der gerne vil lidt mere end bare brygge en hurtig kop espresso.

Ny forbedret Rancilio Silvia E V6

Rancilio Silvia E er fremstillet med ergonomisk portafilter, isoleret kedel, steamerarm samt drejehjul i rustfrit stål og bryggeenhed af messing.

Fordele ved Rancilio Silvia: 

 • Krop i rustfrit stål 
 • Portafilter til 2 kops
 • 8,5 g og 16 g filterkurv
 • Indbygget 2-liters vandbeholder
 • Rustfrit stål drypbakke og kopholder 
 • Energibesparende isoleret kedel 

Miss Silvia har en række energibesparende forbedringer i forhold til tidligere modeller. Denne model er udstyret med en særlig isolering omkring kedlen, som reducerer energiforbruget mærkbart, når maskinen er tændt.

Rancilio Silvia E er desuden blevet udstyret med en autosluk-funktion, så den lever op til EU’s seneste direktiv. Dette betyder, at maskinen nu slukker efter 30 minutters inaktivitet og i standby-mode bruges mindre end 0,5 Wh. Hver gang du brygger et espressoskud nulstilles timerne og der går yderligere 30 min. inden maskinen går i autosluk.

E'et står for Eco og det må siges, at Miss Silvia lever op til navnet - uden at gå på kompromis med den høje kvalitet, som vi kender fra Rancilio. Maskinen brygger naturligvis samme fantastiske espresso shots og brugervenligheden er helt i top.

I nyeste model har knapperne fået et "facelift" og gruppen er ændret fra krom til sort.

OBS. Det er vigtigt at du anvender de rigtige plejeprodukter til din espressomaskine. Læs mere her

Medfølgende tilbehør

 • 1 kop filterkurv
 • 2 kop filterkurv
 • Rensebørste til gruppehoved
 • Måleske

Stor kapacitet

Rancilio Silvia E espressomaskinen er udstyret med en 300 ml messingkedel som giver masser af kapacitet, så du hurtigt kan producere flere kopper espresso.

3-vejs ventil

Ventilen sikrer at bryggehåndtaget kan tages af uden at espressomaskinen sprutter.

Kraftig damp funktion

Silivia har en stor damp kapcitet som gør det til en leg at steame mælk til cappuccino, latte eller hvad du ønsker. Silvia E bliver ofte fremhævet for dens gode steamer, så hvis du vil lege med latte art, så er dette maskinen til dig.

Rancilio Silvia er udstyret med en enkelt kedel, som kun genfyldes ved brygning og vandaftapning. Vær derfor opmærksom på, at når du steamer mælk så påfyldes der ikke vand på kedlen. Så steam kun mælk til, hvad der svarer til 2 kopper cappuccino eller 0,6 liter. Derefter skal kedlen genfyldes, enten ved brygning af kaffe eller ved at aftappe vand gennem steamarmen. Hvis ikke dette gøres risikerer du, at tømme kedlen for vand og derved blotlægges varmelegemet, hvilket ødelægger maskinen.

Kopvarmer

Oven på espressomaskinen kan du stille dine espressokopper, så de bliver opvarmet af restvarmen fra maskinens kedel. En kold kop, kan tage livet af enhver kaffe. Det er også en god ide at skylle koppen med varmt vand fra maskinen inden du brygger, for at varme den op.

Enkelt eller dobbelt espresso

Uanset om du ønsker at brygge et eller to shots på en gang, så har Rancilio Silvia E masser af kapacitet til en perfekt espressobrygning, og kommer med et filter til enkelt shot og et til dobbelt shot.

Ny opgraderet version

Denne udgave er Rancilio Silvia E. Dette er den nyeste udgave, hvor maskinen har fået isoleret kedel og energibesparende funktion, som matcher EUs seneste standarder.

Udbyg Rancilio Silvia til ESE pods

Vil du have mulighed for hurtigt og nemt at brygge espresso med ESE pods, hvor den malede kaffe er samlet i en lille pude, som mindsker spildet, så kan Rancilio Silvia udbygges med en pods kit, læs mere her.

Pas godt på Rancilio Silvia E

Når du vælger Rancilio Silvia E som din espressomaskine, skal du være opmærksom på, altid at kører en lille portion vand ud igennem steamarmen, efter du har skummet mælk. På den måde fylder du kedlen med vand, på den måde sikre du lang levetid på espressomaskinen.

Beskyt mod kalk

På grund af det meget hårde vand i Danmark, er det vigtigt at beskytte Rancilio Siliva mod kalk. Derfor anbefaler vi at du altid bruger en vandfilterkande, som filtrere vandt når du hælder det i maskinen.

Bruger du vandet direkte fra vandhanen er det vigtigt at afkalke Rancilio Silvia E hver 4 uge. Vi anbefaler Clean afkalkningsvæske.

Brugsvejledning

Find brugermanualen til Rancilio Silvia og kom godt igang med maskinen. Du finder manualen her.

Vandtank 2 L
Diameter filterkurv 58 mm.
Formalede bønner Ja
E.S.E Pods Kræver kit der købes seperat
Kedel 1 kedel
3-vejs ventil Ja
Måleske Ja
Single filterkurv Ja
Dobbelt filterkurv Ja
Autosluk Ja
Maskinkategori Semiautomatisk
Mælkesystem Ja - steamer
Maks. Glas- & Kophøjde 8,5 cm
Kopvarmer Overskudsvarme
Pumpetryk 15
Farve front / kabinet Børstet stål
Serie Rancilio Silvia E
Materiale Rustfrit stål
Eltilslutning 220-240 V 50-60 Hz
Strømforbrug (Effekt) 1100 W
Dimensioner 23,5 x 29 x 34 cm
Vægt 14 kg
Rancilio

1 anmeldelser af Rancilio Silvia E V6 2023 Stål Espressomaskine

5 stjerner

(1 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (1)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse

Stjerner
06/10 2021
Verificeret køber

En vinder

En herlig italiensk single-boiler og moderne klassisker. (Her savnes kun temperaturstyring og ekstra kedel. Men dette koster selvsagt meget mere!) :-)