Rancilio Silvia E V6 2020 Espressomaskine Inkl. Rocky kværn

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

5 999,00 DKK

-291,00 DKK 6 290,00 DKK
Finansiering over 10-60 måneder - læs mere her!

Eksempler

Sparxpres


Ref: A1851
EAN: 160224704

Rancilio Silvia E V6 2020 Legendarisk og stilren i sit industrielle look og  lavet i de bedste materialer fra inderst til yderst.

Miss Silvia har en utrolig flot finish, som er helt enestående i denne prisklasse. Espressomaskinen har en meget stor dampkapacitet, som gør den perfekt til at brygge espresso og steame mælk hurtigt efter hinanden.

"Miss Silvia" er en yderst lækker espressomaskine der er perfekt til dig, der gerne vil lidt mere end bare brygge en hurtig kop espresso.

  

Ny forbedret Rancilio Silvia  V6 2020

Rancilio Silvia E har en række energibesparende forbedringer i forhold til tidligere modeller.

 

Denne model er udstyret med en særlig isolering omkring kedlen, som reducerer energiforbruget mærkbart, når maskinen er tændt. 

Rancilio Silvia E er desuden blevet udstyret med en autosluk-funktion, så den lever op til EU’s seneste direktiv. Dette betyder, at maskinen nu slukker efter 30 minutters inaktivitet og i standby-mode bruges mindre end 0,5 Wh. Hver gang du brygger et espressoskud nulstilles timerne og der går yderligere 30 min. inden maskinen går i autosluk.

 

E'et står for Eco og det må siges, at Miss Silvia lever op til navnet - uden at gå på kompromis med den høje kvalitet, som vi kender fra Rancilio. Maskinen brygger naturligvis samme fantastiske espresso shots og brugervenligheden er helt i top.

I nyeste model har knapperne fået et "facelift" og gruppen er ændret fra krom til sort.

 

OBS. Det er vigtigt at du anvender de rigtige plejeprodukter til din espressomaskine. Læs mere her

Handl trygt hos os – vi klarer servicen hvis uheldet er ude. Læs mere her

  Medfølgende tilbehør

  • 1 kop filterkurv
  • 2 kop filterkurv
  • Måleske
  • Tamper

   

  Stor kapacitet

  Rancilio Silvia E espressomaskinen er udstyret med en 300 ml messingkedel som giver masser af kapacitet, så du hurtigt kan producere flere kopper espresso.

   

  3-vejs ventil

  Ventilen sikrer at bryggehåndtaget kan tages af uden at espressomaskinen sprutter.

   

  Kraftig damp funktion

  Silivia har en stor damp kapcitet som gør det til en leg at steame mælk til cappuccino, latte eller hvad du ønsker. Silvia E bliver ofte fremhævet for dens gode steamer, så hvis du vil lege med latte art, så er dette maskinen til dig. 

  Rancilio Silvia er udstyret med en enkelt kedel, som kun genfyldes ved brygning og vandaftapning. Vær derfor opmærksom på, at når du steamer mælk så påfyldes der ikke vand på kedlen. Så steam kun mælk til, hvad der svarer til 2 kopper cappuccino eller 0,6 liter. Derefter skal kedlen genfyldes, enten ved brygning af kaffe eller ved at aftappe vand gennem steamarmen. Hvis ikke dette gøres risikerer du, at tømme kedlen for vand og derved blotlægges varmelegemet, hvilket ødelægger maskinen.

   

  Kopvarmer

  Oven på espressomaskinen kan du stille dine espressokopper, så de bliver opvarmet af restvarmen fra maskinens kedel. En kold kop, kan tage livet af enhver kaffe. Det er også en god ide at skylle koppen med varmt vand fra maskinen inden du brygger, for at varme den op.

   

  Enkelt eller dobbelt espresso

  Uanset om du ønsker at brygge et eller to shots på en gang, så har Rancilio Silvia E masser af kapacitet til en perfekt espressobrygning, og kommer med et filter til enkelt shot og et til dobbelt shot.

  Derudover medfølger der en plastik tamper og en måleske.

   

  Ny opgraderet version

  Denne udgave er Rancilio Silvia E. Dette er den nyeste udgave, hvor maskinen har fået isoleret kedel og energibesparende funktion, som matcher EUs seneste standarder.

   

  Udbyg Rancilio Silvia til ESE pods

  Vil du have mulighed for hurtigt og nemt at brygge espresso med ESE pods, hvor den malede kaffe er samlet i en lille pude, som mindsker spildet, så kan Rancilio Silvia udbygges med en pods kit, læs mere her.

   

  Pas godt på Rancilio Silvia E

  Når du vælger Rancilio Silvia E som din espressomaskine, skal du være opmærksom på, altid at kører en lille portion vand ud igennem steamarmen, efter du har skummet mælk. På den måde fylder du kedlen med vand, på den måde sikre du lang levetid på espressomaskinen.

   

  Beskyt mod kalk

  På grund af det meget hårde vand i Danmark, er det vigtigt at beskytte Rancilio Siliva mod kalk. Derfor anbefaler vi at du altid bruger en vandfilterkande, som filtrere vandt når du hælder det i maskinen.

  Bruger du vandet direkte fra vandhanen er det vigtigt at afkalke Rancilio Silvia E hver 4 uge. Vi anbefaler Clean afkalkningsvæske.

   

  Obs: Kopperne på billedet medfølger ikke.

   

  Brugsvejledning findes på følgende sprog:

  Engelsk, italiensk, fransk, tysk, spansk, portugisisk, dansk

  • 1 x Rancilio Rocky Espressokværn

   Rancilio Rocky espressokværnen er en flot og utrolig solid kværn i et lækkert moderne look.

  • 1 x Rancilio Silvia E V6 2020 Espressomaskine...

   Silvia er en af de mest anerkendte espressomaskiner, og bliver ofte anbefalet til begynderen, der vil lege lidt mere, end blot at brygge en hurtig kop espresso. Men også "gamle" baristaer er vilde med Miss Silvia. Maskinens finish er helt enestående i prisklassen, hvor overfladen i børstet stål giver espressomaskinen et lækkert look.

  Vandtank2,2 L
  Diameter filterkurv58 mm.
  E.S.E PodsKræver kit der købes seperat
  MaskinkategoriSemiautomatisk
  MælkesystemJa - steamer
  Maks. Glas- & Kophøjde8,5 cm
  KopvarmerOverskudsvarme
  Pumpetryk15
  Farve front/ kabinetBørstet stål
  MaterialeRustfrit stål
  Eltilslutning230-240 V 50-60 Hz
  Strømforbrug (Effekt)1100 W
  Dimensioner23,5 x 29 x 34 cm
  Vægt14 kg

  Om Rancilio

  Rancilio
  Vis alle produkter fra Rancilio

  Filer

  Her kan du downloade alle relevante og tilgængelige filer for dette produkt.

  0 anmeldelser af Rancilio Silvia E V6 2020 Espressomaskine Inkl. Rocky kværn

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
  Skriv en anmeldelse

  Anbefalet tilbehør

  Andre produkter i samme kategori: