• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
 • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
 • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
 • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Delonghi Dedica EC685.M Espressomaskine

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

1 299,00 DKK

-700,00 DKK 1 999,00 DKK


Skriv på ønskelisten

Ref: 49-EC685M
EAN: 8004399331198

Delonghi Dedica EC685.M er en utroligt kompakt og elegant semiautomatisk espressomaskine - blot 15 cm bred!

 

Du får en utroligt brugervenlig og enkel espressomaskine, som gør det muligt at brygge 1-2 kopper espresso. Dette er den nyeste udgave af modellen, som er udstyret med Delonghis “Adjustable cappuccino system”, der gør det utroligt let at steame cremet mælkeskum til cappuccino og varmt mælk til latte.

 

Takket være termoblokken indeni maskinen, varmer den op på blot 30-40 sekunder, så du lynhurtigt kan komme i gang med kaffebrygningen. Ved at trykke på steamerknappen varmer maskinen yderligere op i ca 15 sekunder og så er den klar til opskumning af mælk.

 

Delonghi Dedica EC685.M er udstyret med tre knapper, hvoraf de to knapper til hhv. 1 og 2 kopper kaffe er programmerbare, så du kan indstille præcis hvor meget kaffe, du ønsker i koppen.

 

Med Delonghi Dedica EC685.M får du en fremragende begynder espressomaskine, der med sin kompakte størrelse passer perfekt ind i mindre køkkener.

  Programmerbare kaffeknapper

  Delonghi Dedica EC685.M er udstyret med to programmerbare kaffeknapper, så du kan indstille præcis, hvor meget kaffe, du ønsker i koppen. 

   

  Autosluk

  Maskinen er udstyret med en autosluk funktion, som du selv kan indstille til enten 9 minutter, 30 minutter eller 3 timer.

   

  Varmt vand-funktion

  Delonghi Dedica EC685.M giver dig mulighed for at tappe varmt vand fra steameren til fx te eller americano - drej blot på udtaget på siden.

   

  Pressurized filterkurv

  Maskinen er udstyret med pressurized filterkurv, også kaldet dobbeltvægget filterkurv. Dette betyder, at der i filterkurven er en masse små huller, som vandet kan løbe ud af, men kun en eller få i bunden. Fordelen ved denne type filterkurv er, at den tolererer formalet kaffe, der ikke er malet helt så fint.

   

  Ingen ventetid

  Takket være den indbyggede termoblok er maskinen klar til at brygge espresso efter blot 30-40 sekunder og efter yderligere 15 sekunder, er steameren klar.

   

  Kompakt design

  Maskinen er med en bredde på blot 15cm perfekt til mindre køkkener.

  Vandtank1 L
  Maks. glas- og kophøjde8 cm
  Diameter filterkurv51 mm
  MaterialeRustfrit stål
  Steam funktionJa
  Formalede bønnerJa
  E.S.E PodsJa
  TermoblokJa
  Tamper medfølgerJa
  MåleskeJa
  Single filterkurvJa
  Dobbelt filterkurvJa
  Maskin kategoriSemi automatisk
  Varm vand funktionJa
  KopvarmerOverskudsvarme
  FarveStål
  Bredde14,9 cm
  Højde30,3 cm
  Dybde33 cm
  Kan ses i SkanderborgJa
  Vægt4 kg

  Om DeLonghi

  De'Longhi har til huse i espressoens hjemland Italien, hvor de verdenskendte maskiner bliver produceret. Firmaet har en lang tradition for at udvikle kaffe- og espressomaskiner, og alle maskiner er skabt til at få et optimalt udbytte af kaffens bedste egenskaber lige fra de ristede bønner til kaffen i koppen.

  Maskinerne bliver samlet i hånden, og kommer igennem flere virkelige test inden de afgår fra fabrikken, derfor kan du også opleve at finde kafferester i maskinen hvis du vælger en Delonghi maskine.

  De'Longhi karakteriseres af funktionalisme, design og teknik. Der bliver ikke gået på kompromis med noget, og Delonghi lave maskiner som er designrigtige, brugervenlige, moderne, højteknologi og holdbare, inden for alle tre Rigtig Kaffe espressomaskine kategorier:

  Semiautomatisk

  Automatisk

  Super automatisk


  DeLonghi
  Vis alle produkter fra DeLonghi

  1 anmeldelse af Delonghi Dedica EC685.M Espressomaskine

  Samlet bedømmelse: 5,0 ud af 5 stjener baseret på 1 anmeldelser
  21/12 2017

  God kaffe :-)

  Fin lille maskine

  Eneste minus er manglende vand regulering,

   Skriv en anmeldelse

   Anbefalet tilbehør

   Andre produkter i samme kategori: