Ref: 38-567560

- EAN: 5706631005654

Spar 33%
Eva Solo Karaffel 1L

Fra Eva Solo

Eva Solo Karaffel 1 L

Leveringstid 1-2 hverdage

199,95 DKK

299,95 DKK

Spar 100,00 DKK

Eva Solo karaflen er en elegant og klassisk glaskaraffel med en kapacitet på 1 liter. En prisvindende karaffel, som med sikkerhed passer ind i ethvert køkken.

Produktbeskrivelse

Eva Solo karaflen er en elegant og klassisk glaskaraffel med en kapacitet på 1 liter. En prisvindende karaffel, som med sikkerhed passer ind i ethvert køkken.

 

Karaflen er velegnet til alle typer drikke, samt til dekantering og servering af vin. Karaflen er udført i borosilikatglas, og tåler derfor temperaturudsving - fx når der hældes varm væske i. 

 

Den innovative, patenterede hældekrave sikrer, at de dråber, der ville lande på bordet, løbet tilbage i kanden.

 

 • 100% drypfri
 • Tåler varme og kolde drikke
 • Tåler maskinopvask

 

Eva Solo karaflen er designet i 2002 af den danske designduo Tools, og siden da har karaflen vundet en række designpriser bl.a. Formland Award, Designplus, Red Dot og Form. Tools er en fast del af Eva Solos designere og står bl.a. bag elkedlen, termokander, karafler mm.

Tekniske specifikationer

Kapacitet 1 L
Farve Gennemsigtig
Materiale Rustfrit stål, glas, silikone
Dimensioner 11 x 11 x 18,5 cm
Eva Solo
Eva Solo
Dansk design til køkken & hjem - Eva Solo Eva Solo er en dansk familievirksomhed med mere end 100 år på bagen, som i dag ledes af 4. generation af stifteren, Kai Rohde Fog. I 1913 blev Eva Solo grundlagt, og siden da har firmaet leveret eksklusivt, klassisk boligtilbehør og køkkengrej i lækkert dansk design. Udgangspunktet for Eva Solos produkter er kombinationen af æstetik, funktionalitet og kvalitet - en kombination, der giver redskaber, der er en nydelse at se på og at anvende....

Se flere produkter fra Eva Solo

0 anmeldelser af Eva Solo Karaffel 1 L

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse