Ref: 11-CA11/8

- EAN: 8003299026678

Alessi Bombe Kaffekande

Fra Alessi

Alessi Bombe Kaffekande

Leveringstid 6-10 dage
Gratis levering på dette produkt

2.100,00 DKK

Klassisk kaffekande udført i blankpoleret rustfrit stål, med et håndtag i bakelit, som er det første industrielt fremstillede plast i verden.

Produktbeskrivelse

Klassisk kaffekande udført i blankpoleret rustfrit stål, med et håndtag i bakelit, som er det første industrielt fremstillede plast i verden. Kaffekanden kan rumme 1 liter og er designet af Carlo Alessi tilbage i 1945. 

 

Kaffekanden Bombe er et stykke historie. Den er et eksemplar af efterkrigstidens design og bliver blandt andet associeret med den første bølge af kendt italiensk design, som for eksempel den kendte Vespa.  

 

Carlo Alessi er søn af Alessis grundlægger Giovanni Alessi. Carlo var designchef hos Alessi fra 1935 og frem til starten af 80’erne, og fra 50’erne var han desuden Alessis direktør. Carlo Alessi udviklede virksomheden fra at producere praktiske produkter til at være en designvirksomhed i samarbejde med anerkendte eksterne designere.

Carlo Alessi var direktør helt frem til sin død i 2009.

Tekniske specifikationer

Kapacitet 1 L
Materiale Rustfrit stål
Diameter 21 cm
Alessi
Alessi
[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Alessi Stempelkander   [/vc_column_text][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Alessi Elkedler [/vc_column_text][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Alessi  Tekander [/vc_column_text][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator...

Se flere produkter fra Alessi

0 anmeldelser af Alessi Bombe Kaffekande

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse