Ref: 38-502796

- EAN: 5706631165556

Spar 25%
Eva Solo Nordic Kitchen Skål 2L

Fra Eva Solo

Eva Solo Nordic Kitchen Skål 2 L

Leveringstid 1-2 hverdage

149,95 DKK

199,95 DKK

Spar 50,00 DKK

Eva Solo Nordic Kitchen skålen har en kapacitet på 2 liter og er rå, rustik og elegant - en funktionel og praktisk serveringsskål til hverdag og fest.

Produktbeskrivelse

Eva Solo Nordic Kitchen skålen har en kapacitet på 2 liter og er rå, rustik og elegant - en funktionel og praktisk serveringsskål til hverdag og fest.

 

Skålen er udført i sort stentøj i et stilrent og minimalistisk udtryk. Brug den til servering af salater og lækre retter - da den tåler både ovn og fryser er den velegnet til varme såvel som kolde retter.

 

Nordic Kitchen serien hylder det skandinaviske formsprogs minimalistiske og funktionelle tankegang - et rustikt og råt look, som matcher den afslappede livsstil. Serien består af sort stentøjsstel som kombineres med tilbehør og detaljer i lækkert træ - alt sammen til tilberedning og servering af lækre anretninger ved alle lejligheder.

Tekniske specifikationer

Kapacitet 2 L
Farve Sort
Serie Nordic Kitchen
Materiale Stentøj
Diameter 21,7 cm
Højde 8,5 cm
Eva Solo
Eva Solo
Dansk design til køkken & hjem - Eva Solo Eva Solo er en dansk familievirksomhed med mere end 100 år på bagen, som i dag ledes af 4. generation af stifteren, Kai Rohde Fog. I 1913 blev Eva Solo grundlagt, og siden da har firmaet leveret eksklusivt, klassisk boligtilbehør og køkkengrej i lækkert dansk design. Udgangspunktet for Eva Solos produkter er kombinationen af æstetik, funktionalitet og kvalitet - en kombination, der giver redskaber, der er en nydelse at se på og at anvende....

Se flere produkter fra Eva Solo

0 anmeldelser af Eva Solo Nordic Kitchen Skål 2 L

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse