Ref: 11-DC03/96B

- EAN: 8003299428816

Alessi Tonale Skål 3L Sort

Fra Alessi

Alessi Tonale Skål 3 L Sort

Leveringstid 6-10 dage

520,00 DKK

Alessi skål er fremstillet i sort stentøj, som giver den et flot og rustikt look. Skålen har en kapacitet på 3,0L - og pakken indeholder 1 stk. 

Produktbeskrivelse

Alessi skål er fremstillet i sort stentøj, som giver den et flot og rustikt look. Skålen har en kapacitet på 3,0L - og pakken indeholder 1 stk. 

Skålen er perfekt til servering, hvor man bl.a. kan vælge at benytte skålen til anretning af pastaretter og salater eller til pynt på bordet. Serien Tonale tåler ovn, mikro ovn og opvaskemaskine.

Alessi Tonale er designet af David Chipperfield, som har designet serien af stentøj keramik. Tonale serien har et moderne design med et råt look og fås i sort og lys grå. Serien er let at sammensætte med andet service og pynter flot til hverdag og fest.

Tekniske specifikationer

Kapacitet 3 L
Farve Sort
Serie Tonale
Materiale Stentøj
Diameter 33 cm
Højde 9 cm
Alessi
Alessi
[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Alessi Stempelkander   [/vc_column_text][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Alessi Elkedler [/vc_column_text][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Alessi  Tekander [/vc_column_text][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator...

Se flere produkter fra Alessi

0 anmeldelser af Alessi Tonale Skål 3 L Sort

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse