Ref: 52-17903689

- EAN: 5711173138395

Spar 64%
Bloomingville Sandrine Skål 0,7L Grå

Fra Bloomingville

Bloomingville Sandrine Skål 0,7 L Grå

Leveringstid 1-2 hverdage

49,95 DKK

139,95 DKK

Spar 90,00 DKK

Bloomingville Sandrine skålen er en smuk og elegant serveringsskål, der er udført i håndlavet, gråt glaseret stentøj. En pakke indeholder 1 stk.

Produktbeskrivelse

Bloomingville Sandrine skålen er en smuk og elegant serveringsskål, der er udført i håndlavet, gråt glaseret stentøj. En pakke indeholder 1 stk.

Skålen har en diameter på 15cm og en kapacitet på ca. 700ml, hvilket gør den velegnet til portionsanretninger og servering af snacks, grøntsager, portionsanrettede supper, nudler og lignende.

Tåler opvaskemaskine og mikroovn.

Bloomingville Sandrine-serien er en utroligt populær og lækker stentøjsserie i smukke blå og grå farver. Serien består af tallerkener, kopper, kander, fade mm, hvor alt er håndlavet - dette betyder at glaseringen kan variere en smule.

Se hele Bloomingville Sandrine-serien her.

Tekniske specifikationer

Kapacitet 0,7 L
Farve Grå
Serie Sandrine
Materiale Stentøj
Diameter 15 cm
Højde 8 cm
Bloomingville
Bloomingville
Dansk interiør & design - Bloomingville Bloomingville er til dig, der er vild med lækkert, prisvenligt dansk design - her finder du køkkenudstyr, kaffeudstyr og barudstyr i lange baner! Bloomingville er et dansk interiørmærke grundlagt i 2000 af Betina Stampe, der siden da har delt sin vision for kreativitet og konstant forandring i hjemmet. I dag er Betinas mand, Simon Stampe, direktør i firmaet, der de seneste år har været i stor vækst, hvilket er årsagen til, at de i dag er en...

Se flere produkter fra Bloomingville

0 anmeldelser af Bloomingville Sandrine Skål 0,7 L Grå

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse