Serviceværkstedet holder lukket i uge 29, 30 og 31. Man kan derfor ikke indlevere maskiner i denne periode.

Læs mere her

Ref: 12b-821185

- EAN: 5722008211855

Spar 29%
Bitz Skål 12cm Sort/Mørkeblå

Fra

Bitz Skål 12 cm Sort/Mørkeblå

Leveringtid 1-2 hverdage

49,95 DKK

69,95 DKK

Spar 20,00 DKK

Bitz skålen er fremstillet i sort stentøj, hvor ydersiden af skålen er mat sort hvorimod indersiden er blank mørkeblå. Dette skaber en smuk kontrast på stentøjet, og Bitz skålen er med til at pifte enhver borddækning op med dens unikke design. Pakken indeholder 1 stk. 

Produktbeskrivelse

Bitz skålen er fremstillet i sort stentøj, hvor ydersiden af skålen er mat sort hvorimod indersiden er blank mørkeblå. Dette skaber en smuk kontrast på stentøjet, og Bitz skålen er med til at pifte enhver borddækning op med dens unikke design. Pakken indeholder 1 stk. 

Du kan bl.a. bruge skålen til portionsanretning, desserter eller som en snackskål. Det afhænger af, hvad du lige har behov for, så det er op til fantasien, hvad du finder på. Du kan ligeledes supplere med andre produkter af samme stil, hvor det er blevet populært at sammensætte forskellige farver til borddækningen. 

Skålen er 12 cm i diameter og 6 cm i højde. 

Tåler maskinopvask, mikroovn og ovn op til 220gr.

Ridser og skæremærker vil kunne ses. Dette er derfor ikke en fejl ved produktet. 

Tekniske specifikationer

Farve Sort
Farve Blå
Materiale Stentøj
Diameter 12 cm
Højde 6 cm
Bitz
Bitz
Godt køkkengrej & smukt service - Bitz Bitz er til dig, der er vild med smukt og funktionelt service og køkkenudstyr. Serien er i en klassisk nordisk stil og er udført i materialer såsom træ, keramik og farvestrålende glaseret stentøj - hos Rigtig Kaffe har vi alt fra serveringsfade og skåle til tallerkener, bestik og krus. Bitz er et nyere dansk brand, der leverer smukt og funktionelt køkkengrej og service. Brandet har fået sit navn efter Christian Bitz, der er kendt for at være...

Se flere produkter fra Bitz

0 anmeldelser af Bitz Skål 12 cm Sort/Mørkeblå

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse