Serviceværkstedet holder lukket i uge 29, 30 og 31. Man kan derfor ikke indlevere maskiner i denne periode.

Læs mere her

Ref: 11-AMMI01SO

- EAN: 8003299922802

Alessi Big Love Isskål Orange

Fra

Alessi Big Love Isskål Orange

Leveringtid 6-10 dage

350,00 DKK

Alessi Big Love isskålen er en stor og isskål udført i rustfrit stål og orange plastik, som leveres med en hjerteformet ske.

Produktbeskrivelse

Alessi Big Love isskålen er en stor og isskål udført i rustfrit stål og orange plastik, som leveres med en hjerteformet ske.

 

Isskålen består af en farvestrålende, transparent plastikskål med en indsats i rustfrit stål - skålen og skeen er designet af Miriam Mirri i 2002. 

 

Big Love isskålen er en sjov gaveide til enhver, der elsker is og som gerne spiser meget af gangen. Skålen har en kapacitet på 250 ml og er perfekt til en dobbelt portion. Sættet leveres i en flot gaveæske.

 

Alessis hjerteformede serie indeholder desuden et hjerteformet krus og en teinfuser.

 

Miriam Mirri er en italiensk designer med base i Milano. Mirri står bag en række smukke Alessi produkter og har desuden designet for Henkel, Seiko, Häagen-Dazs, UnitedPets m.fl.

Fås også i følgende farver: blåhvidpink

Tekniske specifikationer

Kapacitet 0,25 L
Farve Orange
Materiale Plastik
Materiale Rustfrit stål
Bredde 12 cm
Højde 15 cm
Alessi
Alessi
Danmarks største udvalg af Alessi! Alessi er italiensk design, når det er allerbedst! Firmaet er grundlagt i 1921 af Giovanni Alessi, og startede som et lille værksted, der fokuserede på at producere service af messing, nikkel og sølv. I dag er firmaet drevet af 3. generation af Alessi-familien og der skabes stadig unikke designklassikere, som er kendt og elsket verden over. Italiensk kvalitet til hjemmet Alessi har altid stået for produkter i høj kvalitet og gennem årene...

Se flere produkter fra Alessi

0 anmeldelser af Alessi Big Love Isskål Orange

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse