Spar 38%
 • Rigtig Kaffe
Le Piantagioni Cachoeira Da Grama - 500g Billigst på PriceRunner

Fra

Le Piantagioni Cachoeira da Grama 500g Hele kaffebønner

Leveringstid 1-2 hverdage


99,95 DKK

159,95 DKK

Spar 60,00 DKK

Finansiering over 12-60 måneder (udvid tekst)

Eksempler

Sparxpres

Le Piantagioni Cachoeira da Grama er en CSC-certificeret 100% arabica fra den brasilianske Minas Gerais-region - en Single Estate kaffe med en helt særlig karakter.


Produktbeskrivelse

Le Piantagioni Cachoeira da Grama er en CSC-certificeret 100% arabica fra den brasilianske Minas Gerais-region - en Single Estate kaffe med en helt særlig karakter.

Denne kaffeblend er bedst før september 2022. 

Kaffen er mediumristet og en meget klassisk brasiliansk kaffe med en intens sødme. Smag og aroma indeholder noter af chokolade og kandiseret mandarin, mens eftersmagen er blød og rund med sukkernoter.

Bønner fra Cachoeira da Grama er et resultat af dedikation og passion for det absolut bedste indenfor brasiliansk kaffe, og ved Le Piantagionis seneste besøg, fik de lov at smage denne vidunderlige kaffe med en utroligt interessant smag, som de efterfølgende bare måtte have som en del af sit sortiment.

Brasilien er verdens største kaffeproducent, der leverer 42 mio kaffesække, hvilket svarer til ca 30% af verdensproduktionen. Brasiliansk arabica varierer fra område til område, men generelt er kaffen blød og mild med et lavt syreindhold og en krydret og nøddeagtig smag med noter af chokolade eller kakao.

Cachoeira da Grama

Fazenda Cachoeira da Grama er en brasiliansk kaffeplantage, der er ejet og ledet af Carvalho Dias, og som har været i familien siden 1890. Navnet kommer fra vandfaldet af samme navn, der ligger på plantagen.

Plantagen ligger 3km fra staten Minas Gerais’ grænse op mod Mogiana og Sul de Minas - et bjergrigt område, hvilket tydeligt afspejles i kaffen, der dyrkes i op til 1.250 meter i et område med 1.800-2.000mm regn pr år.

Kaffen håndplukkes, så kun de modne bær anvendes, og den efterfølgende forarbejdning foregår hurtigt for at undgå nogen form for fermentering. Kaffen transporteres direkte til vaskning, hvor frugtkødet fjernes, så bærrene efterfølgende kan tørres, pakkes og opbevares.

Cachoeira da Grama-plantagen sørger for gode forhold for bønderne og deres familier, bl.a. er der bygget 47 huse på plantagen, en skole, en klub og en fodboldbane. Derudover er det miljømæssige aspekt vigtigt, bl.a. arbejdes der på at genskabe gamle kaffesorter samt der foretages en rensning af produktionens spildevand for at undgå forurening af grundvandet.

Her arbejdes med et stort engagement og omsorg helt fra plantning af kaffetræerne til høst og forarbejdning. Le Piantagioni har samarbejdet med Fazenda Cachoeira da Grama siden 2018.

Bønne
Fazenda Cachoeira da Grama
Land
Brasilien
Område
Vale da Grama, Minas Gerais
Art
Arabica
Variation
Yellow Bourbon, Red Catuai
Højde
990 - 1.220 m.
Behandling
Vasket
Tørring
Soltørret
Høst
Maj til september
Kaffestyrke Medium
Arabica 100%
Robusta 0%
CSC mærket Ja
Kaffetype Hele kaffebønner
Noter Chokolade
Noter Kandiseret mandarin
Oprindelse Brasilien
Vægt 500 g
Le Piantagioni Del Caffè

0 anmeldelser af Le Piantagioni Cachoeira da Grama 500g Hele kaffebønner

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse