• Rigtig Kaffe
 • Rigtig Kaffe
Holy Bean Rwanda Dukunde Kawa Økologisk 250g Hele kaffebønner Billigst på PriceRunner

Fra Holy Bean

Holy Bean Rwanda Dukunde Kawa Økologisk 250g Hele kaffebønner

Leveringstid 1-2 hverdage


97,00 DKK

Holy Bean Rwanda Dukunde Kawa Økologisk er en kompleks kaffe med smagsnoter af mørke bær og blomme. Aromaen er frisk af appelsinblomster.

Kaffestyrke

Kaffestyrke: Lys

Dette er hele kaffebønner


Produktbeskrivelse

Holy Bean Rwanda Dukunde Kawa Økologisk er en kompleks kaffe med smagsnoter af mørke bær og blomme. Aromaen er frisk af appelsinblomster.

Denne økologiske kaffe fra Dukunde Kawa kooperativet i Rwanda er kendetegnet ved at være fantastisk frugtig og samtidig have en god krop.
Kaffen er af Arabica sorten Red Bourbon. Bourbon er kendt for sin komplekse syrlighed og balance, hvilket vi i den grad nyder, når denne kaffe brygges.

Dukunde Kawa kooperativet er placeret i Musasa i hjertet af Rwanda. Det er et fairtrade certificeret kooperativ, som via involvering udvikler kaffekvaliteten fra den enkelte producent. Kaffen er dyrket 2.100 meter over havets overflade, og forarbejdningsmetoden er vasket.

Denne økologiske speciality kaffe er udvalgt på grund af kvaliteten, kompleksiteten og det frugtige. Dette er en kaffe til dig som vil gå på opdagelse i kaffens univers – her får du de røde bær i en kop.

Holy Bean er et passioneret mikroristeri i Aarup på Vestfyn, som hver eneste dag går på opdagelse i et komplekst univers og stræber efter at forfine håndværket i arbejdet med kaffe. 

Posen indeholder 250 gram hele bønner.

Høst 2019
Land Rwanda
Farm Dukunde Kawa
Art Arabica
Variant Bourbon
Højde 2.100
Behandling Vasket
Bryggemetode Filter og stempelkande

Fokus på FN's 17 verdensmål:

Med denne Rwanda kaffe støtter du verdensmål nr. 5: Ligestilling mellem kønnene og verdensmål nr. 12: Ansvarligt forbrug og produktion. Denne kaffe fra Dukunde Kawa kooperativet har i dag mere end 2.000 medlemmer, hvoraf 80 % er kvinder. Et projekt, som har fokus på at forbedre levevilkårne for kvinder i Rwanda og allerede nu er lykkedes med det i flere områder. Derudover har Holy Bean med deres økologiske kaffe taget ansvar for såvel miljø og produktion.

Hvem er Holy Bean?

Kvinden bag Holy Bean er Sine Klejs Gren. Hun er stifter og medejer af det skønne mikroristeri, som holder til i Aarup på Vestfyn. Her er der højt til loftet og hjertet på det rette sted. For hende handler kaffe om nysgerrighed og passion. Om at gå på opdagelse i et komplekst smagsunivers og turde udfordre den almene kaffedrikker på hvordan en rigtig kaffe kan smage. Det er vigtigt for Sine at have en legende tilgang til råvaren og hele tiden stræbe efter at forfine håndværket i arbejdet med kaffe. 

Håndværk, passion og kvalitet

Noget af det allervigtigste for Holy Bean i arbejdet med kaffe er høj kvalitet på den gode råvare, så vi kan være med til at fortælle verden, hvor essentiel farmerens arbejde er. Og dermed har hun som rister også muligheden for at frembringe unikke smagsnuancer, når hun søger at riste kaffen til perfektion ristning.

Sine tror på de rene råvarer, og vælger derfor oftest økologiske specialty kaffer til vores sortiment. Kaffe scores ligesom vin, og fra 80 point og op til 100 er der, hvor specialty kafferne ligger. Dette sker efter Specialty Coffee Association (SCA) Protokol Standards - og hun tror på, at vi ved at købe kaffe af en høj kvalitet, er med til at påvirke levevilkårene for de hænder, der arbejder med denne fantastiske råvare. Derfor handler hun ud fra de bløde værdier, hvor hun ved hun kan støtte velgørende projekter og påvirke til en mere bæredygtig kaffeproduktion.

Kaffestyrke Lys
Arabica 100%
Robusta 0%
EU Økologi mærket Ja
Kaffetype Hele kaffebønner
Noter Bær
Noter Blomme
Noter Hindbær
Noter Blomster
Oprindelse Rwanda
Vægt 250 g
Holy Bean
Holy Bean
Holy Bean er et mikroristeri i det smukke Aarup på Vestfyn. De tror på de rene råvarer og udvælger de fineste speciality kaffer. De ønsker at skabe en fantastisk velsmagende og bæredygtig kaffeoplevelse. De tror på håndværket og de gode kvaliteter – fra farmerens egen hånd til den perfekte ristning og brygning. Hos Rigtig Kaffe er vi stolte over at kunne tilbyde Holy Beans fantastiske hele kaffebønner. Gå på opdagelse her - du vil ikke fortryde det! 

Se flere produkter fra Holy Bean

0 anmeldelser af Holy Bean Rwanda Dukunde Kawa Økologisk 250g Hele kaffebønner

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse