• Rigtig Kaffe
 • Rigtig Kaffe
Holy Bean Brasilien/Rwanda Espresso Blend Økologisk 250g Hele kaffebønner Billigst på PriceRunner

Fra Holy Bean

Holy Bean Brasilien/Rwanda Espresso Blend Økologisk 250g Hele kaffebønner

Leveringstid 1-2 hverdage


97,00 DKK

Holy Bean Brasilien/Rwanda Espresso Blend Økologisk er en fyldig espresso med en dejlig sød aroma af mandel samt smagsnoter af tørret frugt og chokolade. 

Kaffestyrke

Kaffestyrke: Lys

Dette er hele kaffebønner


Produktbeskrivelse

Holy Bean Brasilien/Rwanda Espresso Blend Økologisk er en fyldig espresso med en dejlig sød aroma af mandel samt smagsnoter af tørret frugt og chokolade. 

En skøn espresso blend bestående af kaffe fra farmen Bela Época i Brasilien og Rwanda Dukunde Kawa. Begge kaffeproducenter med stor fokus på miljø og ansvarlighed. 

Dette espresso blend er sammensat af en kaffe fra Brasilien, der giver sødme og chokolade fylde, og en kaffe fra Rwanda, som tilfører noter af søde mørke bær. Kaffesorten er en kombination af Arabica div. og Red bourbon.

Den er dyrket i 900-1.000/2.100 meters højde, og forarbejdningsmetoden er natural og vasket.

Kafferne er ristet efter en lys-mellem espresso profil for at opnå en fin balance mellem sødme og syrlighed. Den egner sig godt til at stå alene, men smager også godt og har en fyldig karakter sammen med en god mælk.

Holy Bean er et passioneret mikroristeri i Aarup på Vestfyn, som hver eneste dag går på opdagelse i et komplekst univers og stræber efter at forfine håndværket i arbejdet med kaffe. 

Posen indeholder 250 gram hele bønner.

Høst 2021
Land Brasilien og Rwanda
Farm Bela Época/Dukunde Kawa
Art Arabica
Variant Arabica div./Red bourbon
Højde 900-1.000/2.100
Behandling Natural og vasket
Bryggemetode Espresso, mokkakande, aeropress

Hvem er Holy Bean?

Kvinden bag Holy Bean er Sine Klejs Gren. Hun er stifter og medejer af det skønne mikroristeri, som holder til i Aarup på Vestfyn. Her er der højt til loftet og hjertet på det rette sted. For hende handler kaffe om nysgerrighed og passion. Om at gå på opdagelse i et komplekst smagsunivers og turde udfordre den almene kaffedrikker på hvordan en rigtig kaffe kan smage. Det er vigtigt for Sine at have en legende tilgang til råvaren og hele tiden stræbe efter at forfine håndværket i arbejdet med kaffe. 

Håndværk, passion og kvalitet

Noget af det allervigtigste for Holy Bean i arbejdet med kaffe er høj kvalitet på den gode råvare, så vi kan være med til at fortælle verden, hvor essentiel farmerens arbejde er. Og dermed har hun som rister også muligheden for at frembringe unikke smagsnuancer, når hun søger at riste kaffen til perfektion ristning.

Sine tror på de rene råvarer, og vælger derfor oftest økologiske specialty kaffer til vores sortiment. Kaffe scores ligesom vin, og fra 80 point og op til 100 er der, hvor specialty kafferne ligger. Dette sker efter Specialty Coffee Association (SCA) Protokol Standards - og hun tror på, at vi ved at købe kaffe af en høj kvalitet, er med til at påvirke levevilkårene for de hænder, der arbejder med denne fantastiske råvare. Derfor handler hun ud fra de bløde værdier, hvor hun ved hun kan støtte velgørende projekter og påvirke til en mere bæredygtig kaffeproduktion.

Kaffestyrke Lys
Arabica 100%
Robusta 0%
EU Økologi mærket Ja
Kaffetype Hele kaffebønner
Noter Mandler
Noter Chokolade
Noter Frugt, tørret
Oprindelse Rwanda
Oprindelse Brasilien
Vægt 250 g
Holy Bean
Holy Bean
Holy Bean er et mikroristeri i det smukke Aarup på Vestfyn. De tror på de rene råvarer og udvælger de fineste speciality kaffer. De ønsker at skabe en fantastisk velsmagende og bæredygtig kaffeoplevelse. De tror på håndværket og de gode kvaliteter – fra farmerens egen hånd til den perfekte ristning og brygning. Hos Rigtig Kaffe er vi stolte over at kunne tilbyde Holy Beans fantastiske hele kaffebønner. Gå på opdagelse her - du vil ikke fortryde det! 

Se flere produkter fra Holy Bean

0 anmeldelser af Holy Bean Brasilien/Rwanda Espresso Blend Økologisk 250g Hele kaffebønner

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse