• Rigtig Kaffe
 • Rigtig Kaffe
Holy Bean Brasilien/Rwanda Espresso Blend Økologisk 250g Hele kaffebønner Billigst på PriceRunner

Fra Holy Bean

Holy Bean Honduras/Etiopien Espresso Blend Økologisk 250g Hele kaffebønner

Leveringstid 1-2 hverdage


97,00 DKK

Holy Bean Honduras/Etiopien Espresso Blend er en økologisk, frugtig espresso med en mild aroma af stenfrugt samt smagsnoter af bergamotte, kakao og citrus.

Kaffestyrke

Kaffestyrke: Lys

Dette er hele kaffebønner


Produktbeskrivelse

Holy Bean Honduras/Etiopien Espresso Blend er en økologisk, frugtig espresso med en mild aroma af stenfrugt samt smagsnoter af bergamotte, kakao og citrus.

Denne økologiske espresso blend er sammensat af to kaffer. Den ene er vores kaffe fra Comsa i Honduras, som giver en klassisk dybde og søde noter af karamel. Kaffen fra Honduras kommer fra det veletablerede kooperativ comsa i Marcala. et af de virkelige gode dyrkningsområder i Honduras. Kaffen er dyrket 1.550 meter over vandets overflade.

Den anden kaffe kommer fra Dimtu Tero i Etiopien. En kaffe der tilfører spændende smagsnuancer som bergamotte og kvæde. Farmen Dimtu Tero ligger i distriktet Odo Shakiso. Her er de naturlige omgivelser optimale for at dyrke noget af den bedste kaffe i Etiopien. Kaffen fra Etiopien er dyrket 1.800 meters højde. 

Begge kaffer er forarbejdet på vaskede metode, hvilket gør denne espresso til en ren, syrlig og frugtig espresso. Denne økologiske espresso blend egner sig godt til at stå alene, men smager også godt sammen med mælk, hvor særligt karamel/kakao noterne komplimenterer en god mælk. Kafferne er ristet efter en lys-mellem espresso profil for at opnå en fin balance mellem sødme og syrlighed.

Holy Bean er et passioneret mikroristeri i Aarup på Vestfyn, som hver eneste dag går på opdagelse i et komplekst univers og stræber efter at forfine håndværket i arbejdet med kaffe. 

Posen indeholder 250 gram hele bønner.

Høst 2021
Land Honduras og Etiopien
Region Marcala/Guji
Art Arabica
Variant Arabica div./Heriloom
Højde 1.550/1.800
Behandling Vasket
Bryggemetode Espresso, mokkakande, aeropress

Hvem er Holy Bean?

Kvinden bag Holy Bean er Sine Klejs Gren. Hun er stifter og medejer af det skønne mikroristeri, som holder til i Aarup på Vestfyn. Her er der højt til loftet og hjertet på det rette sted. For hende handler kaffe om nysgerrighed og passion. Om at gå på opdagelse i et komplekst smagsunivers og turde udfordre den almene kaffedrikker på hvordan en rigtig kaffe kan smage. Det er vigtigt for Sine at have en legende tilgang til råvaren og hele tiden stræbe efter at forfine håndværket i arbejdet med kaffe. 

Håndværk, passion og kvalitet

Noget af det allervigtigste for Holy Bean i arbejdet med kaffe er høj kvalitet på den gode råvare, så vi kan være med til at fortælle verden, hvor essentiel farmerens arbejde er. Og dermed har hun som rister også muligheden for at frembringe unikke smagsnuancer, når hun søger at riste kaffen til perfektion ristning.

Sine tror på de rene råvarer, og vælger derfor oftest økologiske specialty kaffer til vores sortiment. Kaffe scores ligesom vin, og fra 80 point og op til 100 er der, hvor specialty kafferne ligger. Dette sker efter Specialty Coffee Association (SCA) Protokol Standards - og hun tror på, at vi ved at købe kaffe af en høj kvalitet, er med til at påvirke levevilkårene for de hænder, der arbejder med denne fantastiske råvare. Derfor handler hun ud fra de bløde værdier, hvor hun ved hun kan støtte velgørende projekter og påvirke til en mere bæredygtig kaffeproduktion.

Kaffestyrke Lys
Arabica 100%
Robusta 0%
EU Økologi mærket Ja
Kaffetype Hele kaffebønner
Noter Kakao
Noter Bergamotte
Noter Citrus
Oprindelse Etiopien
Oprindelse Honduras
Vægt 250 g
Holy Bean
Holy Bean
Holy Bean er et mikroristeri i det smukke Aarup på Vestfyn. De tror på de rene råvarer og udvælger de fineste speciality kaffer. De ønsker at skabe en fantastisk velsmagende og bæredygtig kaffeoplevelse. De tror på håndværket og de gode kvaliteter – fra farmerens egen hånd til den perfekte ristning og brygning. Hos Rigtig Kaffe er vi stolte over at kunne tilbyde Holy Beans fantastiske hele kaffebønner. Gå på opdagelse her - du vil ikke fortryde det! 

Se flere produkter fra Holy Bean

0 anmeldelser af Holy Bean Honduras/Etiopien Espresso Blend Økologisk 250g Hele kaffebønner

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse