Filtrering
Brand
Vis mere... Vis mindre
Pris
49 DKK 1944 DKK
Kaffestyrke
Vis mere... Vis mindre
Kaffetype
Vis mere... Vis mindre
Arabica
50 % 100 %
Noter
Vis mere... Vis mindre
Oprindelse
Vis mere... Vis mindre
Vægt
0 kg 12 kg
EU Økologi mærket
Vis mere... Vis mindre
Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag:09.00-17.00
Lørdag:10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag
Pricerunner Rigtig Kaffe

Speciality Coffee

Der er 40 varer.
pr side
pr side

Speciality Coffee

Speciality Coffee er en italiensk stiftet standard, som er din garanti for at kaffen du drikker, er af højeste kvalitet. CSC sammenslutningen er født på baggrund af erfarringen og passionen hos en gruppe risterier, der alle brænder for samme formål, om at fremme kulturen for kvalitetskaffe.

Arabica kaffe

Arabica kaffe stammer fra Etiopien og betragtes som værende kaffe af højeste kvalitet. Kaffesorten er meget sårbar over for sygdomme, samtidigt med at udbyttet fra planten er relativt lavt. Om man skal sætte tal på verdens kaffeproduktion, så udgør Arabica kaffe ca. 75 % af den samlede produktion.

Smagen på Arabica bønnerne er typisk mild og sød med noter af frugt, sukker og bær. Arabica bønner er ikke bitre og har en høj og fremragende syrlighed, som gør kaffen særdeles eftertragtet.

Robusta kaffe

Robusta stammer fra Central- og Vestfrika og anvendes ofte til instant kaffe og espresso. De finere Robusta sorter anvendes ofte i kaffeblends kombineret med Arabica - her er Robustaen med til at give en dybere smag og en god crema. Årsagen til, at Robusta laver mera crema på din kaffe er, at den indeholder mindre fedt end Arabica.

Smagen på Robusta er stærkere og skarpere med noter af gran og en peanut-lignende eftersmag. Bønnerne indeholder dobbelt så meget koffein som Arabica og har et lavt syreindhold - dette gør, at Robusta generelt anses som værende af dårligere kvalitet end Arabica.