• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
 • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
 • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
 • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Bodum Stempelkande 8 Kop. Startpakke

Tilbud Bodum Stempelkande 8 Kop. Startpakke Vis stort billede
Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

999,95 DKK

-269,80 DKK 1 269,75 DKK


Skriv på ønskelisten

Ref: A2038

Bodum stempelkande startpakken indeholder alt, du skal bruge for at komme i gang med at brygge kaffe. Du får en 8 kop. stempelkande, kaffefrakke, kaffekværn, mælkeskummer samt 500g hele kaffebønner.

Chambord stempelkanden er en ægte klassiker, som er designet af Bodum helt tilbage i 50'erne. Brygningen tager blot 4 minutter og takket være den lille kaffekværn, kan du nyde duften og smagen af friskmalet kaffe, så du får mest muligt ud af bønnerne. Med den lille manuelle mælkeskummer, kan du let skumme mælk, så du kan nyde en kop cremet cappuccino eller latte!

 • 1 x

  Chambord er en sand original - en klassisk stempelkande designet i halvtredserne. Bodum producerer den stadig med fokus på det samme omhyggelige håndværk.

 • 1 x

  Chambord mælkeskummer skummer din mælk på ingen tid - uden brug af strøm! Bare hæld kold mælk (skummet, let eller sød) i glaskanden og bevæg stemplet op og ned et par gange. Kanden har en kapacitet på 80 ml.

 • 1 x

  Bistro kaffemøllen kværner hele kaffebønner fra groft til fint utrolig hurtigt og effektivt.

 • 1 x

  Rigtig Kaffe Espresso Latte er en kaffeblend bestående af 100% arabica fra Brasilien, Columbia og Indonesion.

 • 1 x

  Bodum Nero Kaffefrakken er en smart og praktisk kaffevarmer, der passer til de fleste 8 kop. stempelkander.

Sådan brygger du kaffe på din stempelkande

 1. Hæld groftmalet kaffe i bunden af kanden
 2. Hæld varmt vand (ikke kogende) - der skal mindst være 2,5cm fri til kandens top
 3. Rør rundt i kaffen
 4. Placer filteret på toppen af kanden
 5. Lad kaffen stå i ca. 4 minutter
 6. Hold godt fast i kanden og pres langsomt stemplet ned
 7. Kaffen er nu klar til servering

Om Bodum

Bodum - en dansk succeshistorie

Med en mission om, at “Godt design skal være prismæssigt overkommeligt”, er Bodum blevet en fast del af mange danske såvel som udenlandske hjem, takket være deres klassiske og funktionelle produkter.

Tilbage i 1944 grundlagde Peter og Britta Bodum firmaet, der startede som en importvirksomhed med import af varer fra England, Tyskland og omkringliggende lande.
I forbindelse med importen af glasvarer, stiftede Peter bekendtskab med en vakuumbrygger, som fascinerede og inspirerede ham til selv at skabe et lignende produkt i en prisklasse, hvor alle kunne være med. Peter forbedrede designet og funktionen og i 1956 kunne han lancere Bodums første produkt - Bodum Mocca.
2 år senere kom efterfølgeren Bodum Santos, som vi kender som Pebo i dag, og herefter fik Bodum for alvor succes. Santos fik stor anerkendelse for sit design og op gennem 50’erne, 60’erne og 70’erne var det en af de mest populære kaffebryggere på verdensplan.

Peter Bodum døde i 1967, hvorefter hans enke Britta, fortsatte driften af firmaet frem til 1974, hvor sønnen Jørgen Bodum blev direktør. Samme år blev Bodums første stempelkande lanceret - Bodum Bistro. Stempelkanden blev kort tid efter blev udpeget som en af de mest miljøvenlige stempelkander på markedet, og repræsenterede tradition og nytænkning. Stempelkanden modtog en lang række anerkendte designpriser både i ind- og udland.

I 1978 flyttede Jørgen firmaets hovedkvarter til Schweiz for at få en strategisk, central placering i Europa. Den dag i dag ligger hovedkvarteret stadig i Schweiz og her sidder bl.a. Bodums in-house designteam bestående af designere, ingeniører, grafiske designere og arkitekter, som har ansvaret for at udvikle alle Bodums produkter - med fokus på funktionalitet, høj kvalitet og innovation.

Igennem årene har Bodum designet og produceret utallige produkter til køkkenet, hvoraf kaffe og te fylder er utroligt bredt repræsenteret med en lang række populære klassikere, som stadig forhandles i dag - det bedste eksempel på dette, er Bodums klassiske Chambord stempelkande, der er designet i midten af 1950'erne.

I 1991 udviklede Bodum sin Assam tekande til The British Tea Counsil - en tekande, der med inspiration fra stempelkanden, er udstyret med et indbygget stempel, der giver fuld kontrol over tebrygningen.

Med motto’et “Make taste. Not waste” har Bodum en målrettet vision om, at unødigt spild skal undgås både i forbindelse med produktion og brug af produkterne.

Hos Rigtig Kaffe finder du Danmarks største udvalg af Bodum og med dette katalog ønsker vi at inspirere og dele vores begejstring for det aner- kendte og populære mærke.


Bodum
Vis alle produkter fra Bodum

0 anmeldelser af Bodum Stempelkande 8 Kop. Startpakke

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: