• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
 • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
 • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
 • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Bodum Chambord Sæt Inkl Kværn & Kaffe

Tilbud Bodum Chambord Sæt Inkl Kværn & Kaffe Vis stort billede
Leveringstid: 1-2 hverdage

599,95 DKK

-899,70 DKK 1 499,65 DKK


Skriv på ønskelisten

Ref: A2098
EAN: 699965199135

Bodum Chambord 8 kop stempelkande inkl. rejsekrus i krom gør det nemt for dig at tilberede din kaffe hjemmefra og tage den med på farten.

I denne pakke får du udover Chambord sættet med stempelkande og rejsekrus også en kaffekværn og 5x250g hele bønner, så du kan komme i gang med at brygge en fremragende kop kaffe.

 

Rammen og låget på stempelkanden er lavet af stål og gennemgår flere forkromnings processer for at opnå en holdbar skinnende overflade som holder selv efter mange års brug. Den eneste forskel i produktionsprocessen fra halvtredserne til nu, er de høje standarder for miljørigtig produktion, hvilket er særligt vigtigt i forkromning processen.

Rejsekruset er lavet i rustfrit stål, hvilket betyder at kaffen kan holde sig varm længere tid. Yderligere er den varmebestandige silikonerem med til at sikre dig et fast greb, samt sikker håndtering af kruset.

Kruset kan også anvendes til kolde drikke.

  • 1 x

   Bistro kaffemøllen kværner hele kaffebønner fra groft til fint utrolig hurtigt og effektivt.

  • 1 x

   Bodum Chambord 8 kop stempelkande inkl. rejsekrus i krom gør det nemt for dig at tilberede din kaffe hjemmefra og tage den med på farten.

  • 1 x

   ItalCaffè Brasile Santos er en single origin kaffe bestående af 100% arabica fra Brasilien med en sødmefuld og balanceret smag.

  • 1 x

   ItalCaffè Tanzania er en single origin kaffe bestående af 100% arabica fra Tanzania med en behagelig duft og syrlighed.

  • 1 x

   ItalCaffè Colombia Supremo er en single origin kaffe bestående af 100% arabica fra Colombia med en fyldig smag med noter af bl.a. chokolade.

  • 1 x

   ItalCaffè Guatemala er en single origin kaffe bestående af 100% arabica fra Guatemala med en frisk og let smag med medium syrlighed.

  • 1 x

   ItalCaffè Costa Rica Tarrazu er en single origin kaffe bestående af 100% arabica fra Costa Rica med en fyldig og aromatisk smag og duft.

  FarveChrome
  Antal kopper8 kopper

  Om Bodum

  BODUM ® er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1944 i København af Peter Bodum. Det lykkedes at positionere BODUM ® på det internationale marked allerede i 1960'erne på grund af det unikke koncept : udvikling af produkter, som er en hyldest til funktionalitet, kvalitet og prisoverkommelighed. Princippet om form og funktion, lå til grund for Peter Bodums design af vakum kaffebryggeren Santos. Santos blev internationalt anerkendt for sit unikke design og i 50'erne, 60'erne og 70'erne blev det en af ​​de vigtigste kaffebryggere på verdensplan. I 1974 overtog den 26- årige Jørgen Bodum, grundlæggerens søn, BODUM ® Company med ambitionen om at respektere BODUM ® 's traditioner og kreative arbejde med visionære ideer. Allerede i 1974, lancerede Jørgen Bodum ​​den første stempelkande - Bistro .

  Bodum Bistro

  Bistro - Den franske Stempelkande er blevet valgt som den mest miljøvenlige kaffebrygger af de internationale medier, og har været tildelt flere af de mest prestigefyldte internationale og danske designpriser. Fire år senere, flyttede den nye administrerende direktør Jørgen Bodum, virksomheden til Schweiz for at placere BODUM ® strategisk i Centraleuropa. BODUM ® begyndte derefter at åbne butikker og shop in shop butikker i byer over hele verden: Paris, København , Zürich, Luzern , Tokyo , New York, Sydney , Okinawa , Auckland og mange flere.


  Bodum
  Vis alle produkter fra Bodum

  0 anmeldelser af Bodum Chambord Sæt Inkl Kværn & Kaffe

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser

  Skriv en anmeldelse

  Anbefalet tilbehør

  Andre produkter i samme kategori: