• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
 • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
 • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
 • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Bodum Chambord 3 Kop Guld - Kork sæt

Tilbud Bodum Chambord 3 Kop Guld - Kork sæt Vis stort billede
Leveringstid: 1-2 hverdage

599,95 DKK

-79,90 DKK 679,85 DKK


Skriv på ønskelisten

Ref: A2125

Bodum Kork sættet består af Bodums klassiske Chambord stempelkande i guld og en kapacitet på 3 kopper, samt en praktisk serveringsbakke og to porcelænskopper med korkbånd og en kapacitet på 0,17 liter.

Du får et super fint og elegant sæt, der kombinerer Bodums klassiske Chambord med populære varer fra deres Kork-serie. Den lille bakke måler 20x30cm og passer perfekt til en lille stempelkande og to kopper, så du kan servere friskbrygget kaffe på sengen, terrassen eller i sofaen.

Korken, der er brugt, er fra Bodums egne plantager i Portugal. Bodum har i mange år anvendt kork i deres produktsortiment, og indenfor det seneste år, har det for alvor fået comeback bl.a. i deres opbevaringskrukker, pour overs mm.

 • 1 x

  Chambord er en sand original - en klassisk stempelkande designet i halvtredserne. Bodum producerer den stadig med fokus på det samme omhyggelige håndværk.

 • 1 x

  Bodum Bistro 0,17 liter krusene er smukke, enkeltvæggede krus med et smart kork-bånd, som afskærmer varmen, så kruset er rart at holde ved.

 • 1 x

  Bodum kork bakken er en elegant og praktisk serveringsbakke, som vil pynte på ethvert bord - server morgenmad, drinks eller snacks med stil!

Farve Guld
Serie Chambord

Om Bodum

Bodum
Vis alle produkter fra Bodum

0 anmeldelser af Bodum Chambord 3 Kop Guld - Kork sæt

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: