Ref: 52-17906485

- EAN: 5711173163977

Spar 50%
Bloomingville Sandrine Flødekande 0,3L Grå

Fra Bloomingville

Bloomingville Sandrine Flødekande 0,3 L Grå

Leveringstid 1-2 hverdage

99,95 DKK

199,95 DKK

Spar 100,00 DKK

Bloomingville Sandrine flødekanden er en smuk og praktisk kande med en kapacitet på 0,3L. Kanden er udført i håndlavet, gråt glaseret stentøj.

Produktbeskrivelse

Bloomingville Sandrine flødekanden er en smuk og praktisk kande med en kapacitet på 0,3L. Kanden er udført i håndlavet, gråt glaseret stentøj.

Kanden er velegnet til servering af fløde eller mælk til kaffe og te. Du får en elegant flødekande med et råt og eksklusivt look, der med sikkerhed vil pynte på et veldækket bord.

Tåler opvaskemaskine og mikroovn.

Bloomingville Sandrine-serien er en utroligt populær og lækker stentøjsserie i smukke blå og grå farver. Serien består af tallerkener, kopper, kander, fade mm, hvor alt er håndlavet - dette betyder at glaseringen kan variere en smule.

Se hele Bloomingville Sandrine-serien her.

Tekniske specifikationer

Kapacitet 0,3 L
Farve Grå
Serie Sandrine
Materiale Stentøj
Diameter 9 cm
Højde 10 cm
Bloomingville
Bloomingville
Dansk interiør & design - Bloomingville Bloomingville er til dig, der er vild med lækkert, prisvenligt dansk design - her finder du køkkenudstyr, kaffeudstyr og barudstyr i lange baner! Bloomingville er et dansk interiørmærke grundlagt i 2000 af Betina Stampe, der siden da har delt sin vision for kreativitet og konstant forandring i hjemmet. I dag er Betinas mand, Simon Stampe, direktør i firmaet, der de seneste år har været i stor vækst, hvilket er årsagen til, at de i dag er en...

Se flere produkter fra Bloomingville

0 anmeldelser af Bloomingville Sandrine Flødekande 0,3 L Grå

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse