Ref: 45-x-638

- EAN: 5709846019805

Stelton Theo Mælkekande 0,4L

Fra Stelton

Stelton Theo Mælkekande 0,4 L

Leveringstid 2-4 hverdage

279,95 DKK

Stelton Theo mælkekanden er en elegant og rå tilføjelse til den prisvindende Theo serie! Mælkekanden har en kapacitet på 0,4 liter, som passer til 3-4 serveringer.

Produktbeskrivelse

Stelton Theo mælkekanden er en elegant og rå tilføjelse til den prisvindende Theo serie! Mælkekanden har en kapacitet på 0,4 liter, som passer til 3-4 serveringer.

 

Mælkekanden passer perfekt ind i serien med samme form som kaffebryggeren og det sorte rå stentøj.

 

Stelton Theo mælkekanden kan sættes i mikroovnen, hvis du har brug for at servere varm mælk til kaffen. Det varmeisolerende silikone giver et godt greb om kanden - og du undgår at brænde fingerene.

 

Stelton Theo serien er designet af canadiske Francis Cayouette, som er uddannet designer i Montreal og Paris. Siden 1999 har han haft eget designstudio i København, hvor han samarbejder med skandinaviske og internationale virksomheder.

Theo serien er en elegant kombination af skandinavisk design og japansk kultur - en række lækre, eksklusive og rustikke produkter udført i glaseret stentøj.

 

Theo serien har vundet iF design award i 2015.

Tekniske specifikationer

Kapacitet 0,4 L
Farve Sort
Serie Theo
Materiale Stentøj, silikone
Dimensioner 9 x 9 x 14,5 cm

Relaterede produkter du bør overveje

Stelton
Stelton
Skandinavisk design i verdensklasse - se udvalget af Stelton her Med en målsætning og mission om at være enhver forbrugers førstevalg, når det gælder godt og berigende design, er Stelton et af de førende indenfor skandinavisk design til hjemmet - og med rette! Stelton har mere end 50 års erfaring indenfor design og produktion, og sælges pt i over 50 lande. Stelton er et design-brand, der er stiftet i 1960 af Niels Stellan Høm og Carton Madelaire, og navnet Stelton er en...

Se flere produkter fra Stelton

0 anmeldelser af Stelton Theo Mælkekande 0,4 L

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse