Ref: 45-421

- EAN: 5709846019829

Stelton Collar Mælkekande 0,5 L

Fra Stelton

Stelton Collar Mælkekande 0,5 L

Leveringstid 1-2 hverdage

299,95 DKK

Stelton Collar mælkekanden er en elegant og stilfuld kande i samme lækre look og kvalitet, som espressokanden fra samme serie.

Produktbeskrivelse

Stelton Collar mælkekanden er en elegant og stilfuld kande i samme lækre look og kvalitet, som espressokanden fra samme serie.

 

Mælkekanden er designet til at varme mælken direkte på komfuret og derefter til servering. Det sorte, rå teflonbelagte look går igen i hele serien og præcis som espressokanden, er mælkekanden også udstyret med et smart håndtag i egetræ.

 

Stelton Collar mælkekanden kan anvendes på gas og elkomfur. Mælkekanden har en kapacitet på 0,5 liter og takket være det medfølgende låg holdes mælken varm.

 

Stelton Collar serien er designet af den italienske designduo, Something, som består af Daniel Debiasi og Federico Sandri. Serien er dedikeret til kaffeelskere verden over, og kombinerer og forener italiensk håndværk og kaffetradition med Skandinaviens formgivning.

Collar er designet af kaffeentusiaster til kaffeentusiaster.

Tekniske specifikationer

Kapacitet 0,5 L
Farve Sort
Serie Collar
Materiale Rustfrit stål, egetræ
Dimensioner 19,5 x 11 x 14,5 cm
Stelton
Stelton
Skandinavisk design i verdensklasse - se udvalget af Stelton her Med en målsætning og mission om at være enhver forbrugers førstevalg, når det gælder godt og berigende design, er Stelton et af de førende indenfor skandinavisk design til hjemmet - og med rette! Stelton har mere end 50 års erfaring indenfor design og produktion, og sælges pt i over 50 lande. Stelton er et design-brand, der er stiftet i 1960 af Niels Stellan Høm og Carton Madelaire, og navnet Stelton er en...

Se flere produkter fra Stelton

0 anmeldelser af Stelton Collar Mælkekande 0,5 L

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse