Ref: 38-887222

- EAN: 5706631068260

Spar 48%
Eva Trio Legio Nova Frokosttallerken 4 stk 22 cm

Fra Eva Trio

Eva Trio Legio Nova Frokosttallerken 4 stk 22 cm

Leveringstid 1-2 hverdage

249,95 DKK

479,95 DKK

Spar 230,00 DKK

Eva Trio Legio Nova frokosttallerkenen er en klassisk og elegant tallerken med en diameter på 22cm - perfekt til servering af frokostretter og små anretninger.

Produktbeskrivelse

Eva Trio Legio Nova frokosttallerkenen er en klassisk og elegant tallerken med en diameter på 22cm - perfekt til servering af frokostretter og små anretninger.

Kagetallerkenen er udført i hvidt porcelæn af utroligt høj kvalitet, i det elegante Legio Nova look med riller, som indrammer maden på bedste vis. Server morgenmad, frokost og små lækre anretninger med stil med de smukke frokosttallerkener og kombiner dem med de mange øvrige dele fra Legio Nova serien.

En pakke indeholder 4 stk tallerkener.

Legio Nova kagetallerkenen er en del af Eva Trios Legio Nova stelserie, som tåler både maskinopvask, ovn, mikroovn og fryser og der er 10 års porcelænsgaranti på. Legio Nova er en nyfortolkning af det klassiske Legio stel, som op igennem 00’erne var et af de mest populære stel i Danmark.

Tekniske specifikationer

Farve Hvid
Serie Legio Nova
Materiale Porcelæn
Diameter 22 cm
Eva Trio
Eva Trio
Dansk, klassisk design til køkken & hjem - Eva Trio Eva Solo er en dansk familievirksomhed med mere end 100 år på bagen, som i dag ledes af 4. generation af stifteren, Kai Rohde Fog. Eva's designfilosofi udmønter sig i deres tre varemærker:  Eva Solo -mærket kom til i 1997. Dette mærke består primært af ekslusivt design til dagligdagens redskaber til boligen. Eva Solo kendetegner sig ved enkelhed, markante linjer samt høj brugsværdi. I dette mærke finder du alt fra...

Se flere produkter fra Eva Trio

0 anmeldelser af Eva Trio Legio Nova Frokosttallerken 4 stk 22 cm

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse