Ref: 52-21106756

- EAN: 5711173158874

Spar 42%
Bloomingville Jade Kaktus Tallerken Grøn 25cm

Fra Bloomingville

Bloomingville Jade Kaktus Tallerken Grøn 25cm

Leveringstid 1-2 hverdage

69,95 DKK

119,95 DKK

Spar 50,00 DKK

Bloomingville Jade tallerkenen er en smuk og elegant stentøjstallerken med et stort grønt kaktus-print samt matchende grøn kant. En pakke indeholder 1 stk.

Produktbeskrivelse

Bloomingville Jade tallerkenen er en smuk og elegant stentøjstallerken med et stort grønt kaktus-print samt matchende grøn kant. En pakke indeholder 1 stk.

Tallerkenen har en diameter på 25cm og er perfekt som middagstallerken. Du får en dekoraktiv og utroligt smuk tallerken, der med sikkerhed vil pynte på ethvert bord - både til hverdag og fest.

Tåler mikroovn, ovn og opvaskemaskine.

Bloomingvilles Jade-serie er en lys og sommerlig serie bestående af tallerkener, skåle og krus i flotte farver og mønstre, der er inspireret af sommer og eksotiske, tropiske planter. Sæt kulør på hjemmet med det smukke stentøj med print - mix og match de forskellige looks og dæk et farvestrålende og elegant middagsbord.

Tekniske specifikationer

Farve Grøn
Serie Jade
Materiale Stentøj
Diameter 25 cm
Bloomingville
Bloomingville
Dansk interiør & design - Bloomingville Bloomingville er til dig, der er vild med lækkert, prisvenligt dansk design - her finder du køkkenudstyr, kaffeudstyr og barudstyr i lange baner! Bloomingville er et dansk interiørmærke grundlagt i 2000 af Betina Stampe, der siden da har delt sin vision for kreativitet og konstant forandring i hjemmet. I dag er Betinas mand, Simon Stampe, direktør i firmaet, der de seneste år har været i stor vækst, hvilket er årsagen til, at de i dag er en...

Se flere produkter fra Bloomingville

0 anmeldelser af Bloomingville Jade Kaktus Tallerken Grøn 25cm

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse