Ref: 12B-821250

- EAN: 5722008212500

Spar 46%
Bitz Tallerken 27cm Grå Gastro

Fra Bitz

Bitz Gastro Tallerken 27cm Grå

Leveringstid 1-2 hverdage

69,95 DKK

129,95 DKK

Spar 60,00 DKK

Bitz tallerkenen er udført i mat gråt/blankt gråt stentøj, hvilket giver en rå og rustik effekt til borddækningen. En pakke indeholder 1 stk. 

Produktbeskrivelse

Bitz tallerkenen er udført i mat gråt/blankt gråt stentøj, hvilket giver en rå og rustik effekt til borddækningen. En pakke indeholder 1 stk.

Tallerkenen har en diameter på 27 cm, hvilket gør den suveræn til servering af aftenmåltider, som kunne være en lækker pastaret, en stor salat eller hvad du lige går og drømmer om. Gastro-tallerknernes blanke overflade stimulerer alle sanser med sit legende farvespil, og den større spiseflade giver plads til endnu mere kreativitet i anretningen. 

Tallerkenen tåler både maskinopvask, mikroovn samt ovn op til 220gr. 

Ridser og skæremærker vil kunne ses, og er derfor ikke en fejl ved produktet. Da varen er fremstillet i reaktiv glasur, kan der forekomme forskellige farvenuancer i glasuren, da farven afhænger af brændingen. Hvert produkt er unikt. 

Tekniske specifikationer

Farve Grå
Serie Gastro
Materiale Stentøj
Diameter 27 cm
Bitz
Bitz
Godt køkkengrej & smukt service - Bitz Bitz er til dig, der er vild med smukt og funktionelt service og køkkenudstyr. Serien er i en klassisk nordisk stil og er udført i materialer såsom træ, keramik og farvestrålende glaseret stentøj - hos Rigtig Kaffe har vi alt fra serveringsfade og skåle til tallerkener, bestik og krus. Bitz er et nyere dansk brand, der leverer smukt og funktionelt køkkengrej og service. Brandet har fået sit navn efter Christian Bitz, der er kendt for at være...

Se flere produkter fra Bitz

0 anmeldelser af Bitz Gastro Tallerken 27cm Grå

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse