Tebrygning

Tebrygning - alt du skal bruge til din virksomhed

Hos Rigtig Kaffe har vi et stort udvalg af te og udstyr til tebrygning, herunder tekander, vanddispensere og lignende, som alt sammen findes i denne kategori, så du nemt og hurtigt kan overskue sortimentet.

Har du brug for te til din virksomhed, har vi både løs te i dåser og storkøbs poser, samt praktiske enkeltpakkede tebreve, der er velegnede til eksempelvis receptioner, restauranter, kantiner og lignende. Vi har et bredt udvalg af bl.a. sorte, grønne, hvide og urte-teer fra populære mærker som Whittington, Kusmi, Chaplon, Østerlandsk Thehus og Tespecialisten.

Har du brug for at brygge en hel kande te ad gangen, kan du med fordel kigge på vores Tekande-kategori, hvor vi har mere end 100 forskellige tekander at vælge mellem fra mærker som Bodum, Stelton, Bredemeijer, Alessi, Eva Solo m.fl. Her er tekander i forskellige former, farver og størrelser, og vi har med sikkerhed også én, der passer til dit behov.

Løs te - køb te i store mængder

Hos Rigtig Kaffe finder du et stort udvalg af lækre teer i store mængder - vælg mellem mange forskellige varianter i poser af 1-3kg. Her finder du bl.a. klassiske sorte teer, krydrede chai teer, grønne teer og specielle teer som fx hvide teer, Rooibush og urte teer.

Her er te til dig, der har en cafe, et hotel eller en restaurant, hvor du ønsker at servere et lækkert udvalg af te til dine gæster, eller til dig, der har en butik, hvor du vil sælge løs te i afvejede portioner. Du kan selvfølgelig også blot købe hjem til privaten, hvor der drikkes meget te.

Vi har både økologiske og konventionelle teer, og under hver te finder du en beskrivelse af smag og indhold, samt anbefalet bryggetemperatur og trækketid, da dette varierer meget afhængigt af tetypen.

Tebrygning - temperatur, mængde og trækketid

Nedenfor ses et skema med vejledende bryggetemperaturer, trækketid og mængder til brygning af en lang række tetyper. Doseringen af teen er dog individuel afhængigt af, om man ønsker en kraftig eller mild te.

Tetype Mængde (pr 180 ml vand) Trækketid Temperatur
Sort te 1-2 tsk 3-5 min 90-95°C
Grøn te 1-2 tsk 2-3 min 80-85°C
Hvid te 2-3 tsk 2-3 min 80-85°C
Rooibush 1-2 tsk 5-6 min 95-100°C
Urte te 1-2 tsk 4-5 min 95-100°C