Filtrering
Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag
Pricerunner Rigtig Kaffe

Tebrygning

Her finder du alt, hvad din virksomhed har brug for, når der skal brygges og serveres en dejlig kop te. Vi har alt fra løse teer og tebreve fra populære mærker til tekander, vanddispensere og tilbehør. Se hele udvalget i kategorierne herunder.

Tebrygning - alt du skal bruge til din virksomhed

Hos Rigtig Kaffe har vi et stort udvalg af te og udstyr til tebrygning, herunder tekander, vanddispensere og lignende, som alt sammen findes i denne kategori, så du nemt og hurtigt kan overskue sortimentet.

Har du brug for te til din virksomhed, har vi både løs te i dåser og storkøbs poser, samt praktiske enkeltpakkede tebreve, der er velegnede til eksempelvis receptioner, restauranter, kantiner og lignende. Vi har et bredt udvalg af bl.a. sorte, grønne, hvide og urte-teer fra populære mærker som Whittington, Kusmi, Chaplon, Østerlandsk Thehus og Tespecialisten.

Har du brug for at brygge en hel kande te ad gangen, kan du med fordel kigge på vores Tekande-kategori, hvor vi har mere end 100 forskellige tekander at vælge mellem fra mærker som Bodum, Stelton, Bredemeijer, Alessi, Eva Solo m.fl. Her er tekander i forskellige former, farver og størrelser, og vi har med sikkerhed også én, der passer til dig behov.