• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
 • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
 • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
 • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Bredemeijer Xilin Tekande 1,2 L

Bredemeijer Xilin Tekande 1,2 L Vis stort billede
Leveringstid: 2-4 hverdage

469,95 DKK


Skriv på ønskelisten

Ref: 37D-G002CG
EAN: 8711871356937

Bredemeijer Xilin tekanden er en yderst elegant og fin tekande med et smukt asiatisk look. Tekanden har en kapacitet på 1,2 liter. 

 

Bredemeijer Xilin tekanden er fremstillet af støbejern - et materiale, der er blevet anvendt siden 1700-tallet. Støbejernet er med til at holde på temperaturen. Håndtaget og lågets knop bliver kun lunken, så du kan let skænke teen uden at brænde fingrene. 

Til tekanden medfølger et praktisk filter i rustfrit stål, som gør at du let kan dosere og lave din te.  

 

Bredemeijer er et hollandsk firma, der designer og producerer smukke te- og kaffekander i topkvalitet. Produktionen foregår i Holland på moderne maskiner, mens den sidste finish gives via håndkraft - alle tekander er fx håndpoleret for at opnå et helt perfekt resultat.

  MaterialeStøbejern
  Kapacitet1,2 L
  FarveGrå

  Om Bredemeijer

  Bredemeijer er grundlagt i Holland i 1914 af Gerardus Bredemeijer - et firma, der producerer luksusprodukter indenfor te og kaffe.

  Produkterne i Bredemeijers sortiment er udført i et smukt design og fremstillet af materialer i topkvalitet. Vælger du et produkt fra Bredemeijer får du altså et utroligt lækkert produkt i en helt fantastisk kvalitet.

  Bredemeijer er i dag overtaget af nye ejere, som moderniserer og produktudvikler uden at gå på kompromis med idegrundlaget fra 1914 og kvaliteten.
  Produktionen foregår i Holland på moderne maskiner, mens den sidste finish gives via håndkraft - alle tekander er fx håndpoleret for at opnå et helt perfekt resultat.


  Bredemeijer
  Vis alle produkter fra Bredemeijer

  0 anmeldelser af Bredemeijer Xilin Tekande 1,2 L

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser

  Skriv en anmeldelse

  Andre produkter i samme kategori: