Bredemeijer Jing Tekande 0,8 L Blå Billigst på PriceRunner

Fra Bredemeijer

Bredemeijer Jing Tekande 0,8 L Blå

Leveringstid 1-2 hverdage


Andre varianter

499,95 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Eksempler

Bredemeijer Jing tekanden er en solid og smuk tekande med en kapacitet på 0,8 liter. Tekanden har en dyb blå farve og en nupret overflade.


Produktbeskrivelse

Bredemeijer Jing tekanden er en solid og smuk tekande med en kapacitet på 0,8 liter. Tekanden har en dyb blå farve og en nupret overflade.

Elegance og traditionelt japansk design forenes i den smukke Jing tekande, der er fremstillet af blåt støbejern - et materiale, der er blevet anvendt siden 1700-tallet.

Indersiden af kanden er emaljeret og der medfølger et tefilter i rustfrit stål. Der findes desuden smukke, matchende tekopper.

Jing's håndtag og lågets knop bliver kun lunken, så du kan let skænke teen uden at brænde fingrene.

Bredemeijer er et hollandsk firma, der designer og producerer smukke te- og kaffekander i topkvalitet. Produktionen foregår i Holland på moderne maskiner, mens den sidste finish gives via håndkraft - alle tekander er fx håndpoleret for at opnå et helt perfekt resultat.

Kapacitet 0,8 L
Farve Blå
Materiale Støbejern
Bredemeijer
Bredemeijer
Bredemeijer har et stort udvalg af luksusprodukter indenfor te og kaffe, bl.a. smukke og elegante tekander og støbejern, samt sjove og praktiske gadgets til kaffebrygning. Alt designes og produceres i Holland under nøje kvalitetskontrol.

Se flere produkter fra Bredemeijer

0 anmeldelser af Bredemeijer Jing Tekande 0,8 L Blå

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse