Ref: 12H-19199

- EAN: 8711871023006

Bredemeijer Cosy Manto Tekande 1 L Hvid/Mat stål

Fra Bredemeijer

Bredemeijer Cosy Manto Tekande 1 L Hvid/Mat stål

Leveringstid 2-4 hverdage
Gratis levering på dette produkt

1.129,00 DKK

Bredemeijer Cosy Manto tekanden er en elegant tekande med en kapacitet på 1 liter. Tekanden vil pynte på ethvert bord med sin smukke form.

Produktbeskrivelse

Bredemeijer Cosy Manto tekanden er en elegant tekande med en kapacitet på 1 liter. Tekanden vil pynte på ethvert bord med sin smukke form.

 

Cosy Manto har et smart, aftageligt matpoleret rustfrit stålhus med et isolerende filtlag, der sikrer at teen er varm og lækker i længere tid. Keramik er utroligt velegnet til brygning af fx grønne og hvide teer. 

Der medfølger desuden et rustfrit stål filter til Cosy Manto, så det er let at kassere de brugte teblade.

 

Bredemeijers Cosy serie kombinerer elegance og klassisk design med en følelse af hygge. Serien er fremstillet af keramik og rustfrit stål i topkvalitet.

 

Bredemeijer er et hollandsk firma, der designer og producerer smukke te- og kaffekander i topkvalitet. Produktionen foregår i Holland på moderne maskiner, mens den sidste finish gives via håndkraft - alle tekander er fx håndpoleret for at opnå et helt perfekt resultat.

Fås også i følgende farver: hvid/stålhvid/kobbersort/stål

Tekniske specifikationer

Kapacitet 1 L
Farve Stål
Farve Hvid
Materiale Keramik, rustfrit stål
Bredemeijer
Bredemeijer
Hollandske tekander og tilbehør fra Bredemeijer Bredemeijer er grundlagt i Holland i 1914 af Gerardus Bredemeijer - et firma, der producerer luksusprodukter indenfor te og kaffe. Produkterne i Bredemeijers sortiment er udført i et smukt design og fremstillet af materialer i topkvalitet. Vælger du et produkt fra Bredemeijer får du altså et utroligt lækkert produkt i en helt fantastisk kvalitet. Bredemeijer er i særdeleshed kendt for sine tekander i støbejern, bl.a. den klassiske Jang...

Se flere produkter fra Bredemeijer

0 anmeldelser af Bredemeijer Cosy Manto Tekande 1 L Hvid/Mat stål

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse