Spar 15%
Alessi MG33 Tekande 1 L Blå Billigst på PriceRunner

Fra Alessi

Alessi MG33 1 L Tekande Blå

Leveringstid 1-2 hverdage


850,00 DKK

1.000,00 DKK

Spar -15%

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Alessi MG33 tekanden er designet i kølvandet på den succes, som den ikoniske 9093 kedel har opnået - en elegant tekande udført i rustfrit stål med blåt håndtag og en kapacitet på 1 liter.


Produktbeskrivelse

Alessi MG33 tekanden er designet i kølvandet på den succes, som den ikoniske 9093 kedel har opnået - en elegant tekande udført i rustfrit stål med blåt håndtag og en kapacitet på 1 liter

MG33 tekanden er ligeledes designet af Michael Graves, og har samme koniske form, blankpolerede ydre, låg og matchende håndtag udført i nylon. Tekanden kom på markedet i 2005 - 20 år efter fløjtekedlen! Her er altså tale om en serie, der har opnået en helt fantastisk status verden over takket være sit tidsløse og rene design.

Michael Graves var en amerikansk designer og arkitekt, som var en del af “New York Five” - fem arktitekter, der gik ind for en ren form for modernisme. Graves har skabt en lang række fantastiske bygninger, bl.a. hoteller for Walt Disney Company. Den klassiske kogekedel, som han designede for Alessi er til dato Alessis bedstsælgende produkt.

Kapacitet 1 L
Farve Blå
Farve Stål
Materiale Plastik
Materiale Rustfrit stål
Diameter 19 cm
Højde 14 cm
Alessi
Alessi
Danmarks største udvalg af Alessi! Alessi er italiensk design, når det er allerbedst! Firmaet er grundlagt i 1921 af Giovanni Alessi, og startede som et lille værksted, der fokuserede på at producere service af messing, nikkel og sølv. I dag er firmaet drevet af 3. generation af Alessi-familien og der skabes stadig unikke designklassikere, som er kendt og elsket verden over.

Se flere produkter fra Alessi

0 anmeldelser af Alessi MG33 1 L Tekande Blå

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse