• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Eva Solo Tebrygger 1L Woven Light Grey

Leveringstid: 1-2 hverdage

419,97 DKK

-30% 599,95 DKK


Ref: 38-567488
EAN: 5706631075527

Eva Solo tebryggeren er en elegant og praktisk løsning til tedrikkeren - takket være det neoprendragten, holdes teen dejligt varm.

 

Tebryggeren har en kapacitet på 1 liter og er udstyret med et praktisk tefilter. Løs te uden garvesyre kan trække i ubegrænset tid, og denne type teblade kan derfor fyldes direkte i kanden med vand. Filteret sørger for, at der ikke kommer teblade med, når du skænker teen.

Teblandinger, der kun bør trække i begrænset tid, hældes i stedet i tefilteret, og når trækketiden er ovre, trykkes stemplet blot i bund - du behøver ikke fjerne teblade eller filteret.

 

Eva Solo tebryggeren er 100% drypfri takket være Eva Solos patenterede hældekrave, som sørger for, at alle dråber sendes tilbage i kanden igen. Du får en elegant og funktionel tebrygger, som med sikkerhed bliver en fast del af din faste te rutine.

 

Tebryggeren er designet i 2004 af den danske designduo Tools, og siden da, har den vundet en række internationale designpriser i bl.a. USA, Tyskland, Japan og Danmark.

Kapacitet 1 L
Farve Grå
Dimensioner 14 x 14 x 19,4 cm

Om Eva Solo

Eva Solo
Vis alle produkter fra Eva Solo

0 anmeldelser af Eva Solo Tebrygger 1L Woven Light Grey

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: