Ref: 45-430

- EAN: 5709846023147

Stelton Collar Termoflaske 0,75L

Fra Stelton

Stelton Collar Termoflaske 0,75 L

Leveringstid 2-4 hverdage

399,95 DKK

Stelton Collar termoflasken er en praktisk og elegant termoflaske med en smart klik-lukkemekaniske, der holder flasken helt tæt - perfekt når kaffen skal med på farten!

Produktbeskrivelse

Stelton Collar termoflasken er en praktisk og elegant termoflaske med en smart klik-lukkemekaniske, der holder flasken helt tæt - perfekt når kaffen skal med på farten!

Termoflasken har en kapacitet på 0,75 liter og er udført rustfrit stål med matsort teflonbelægning, plastik og silikone. Låget, som desuden kan bruges som kop, er messingbelagt.

Brug termoflasken til kolde og varme drikke - takket være termofunktionen, opretholdes indholdets temperatur i længere tid, så du kan have kaffe, te eller lignende med på skovtur, picnic, lange køreture og lignende.

Stelton Collar serien er designet af den italienske designduo, Something, som består af Daniel Debiasi og Federico Sandri. Serien er dedikeret til kaffeelskere verden over, og kombinerer og forener italiensk håndværk og kaffetradition med Skandinaviens formgivning.

Collar er designet af kaffeentusiaster til kaffeentusiaster.

Tekniske specifikationer

Kapacitet 0,75 L
Farve Sort
Serie Collar
Materiale Silikone
Materiale Rustfrit stål
Materiale Plastik
Diameter 8,1 cm
Højde 26 cm
Stelton
Stelton
Skandinavisk design i verdensklasse - se udvalget af Stelton her Med en målsætning og mission om at være enhver forbrugers førstevalg, når det gælder godt og berigende design, er Stelton et af de førende indenfor skandinavisk design til hjemmet - og med rette! Stelton har mere end 50 års erfaring indenfor design og produktion, og sælges pt i over 50 lande. Stelton er et design-brand, der er stiftet i 1960 af Niels Stellan Høm og Carton Madelaire, og navnet Stelton er en...

Se flere produkter fra Stelton

0 anmeldelser af Stelton Collar Termoflaske 0,75 L

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse