Ref: 12q-249332

- EAN: 5010576815255

Thermos Lifestyle Termoflaske 1L

Fra Thermos

Thermos Lifestyle Termoflaske 1 L

Leveringstid 2-4 hverdage

199,95 DKK

Thermos Lifestyle termoflasken er en klassisk og stilren termoflaske udført i rustfrit stål og med en kapacitet på 1 liter.

Produktbeskrivelse

Thermos Lifestyle termoflasken er en klassisk og stilren termoflaske udført i rustfrit stål og med en kapacitet på 1 liter.

 

Termoflasken holder utroligt godt på varmen og efter ca 6 timer er indholdet ca. 74 grader varmt. For at opnå den bedste effekt anbefales det, at man skyller flaskens inderside med kogende vand inden påfyldning. Dette sikrer, at det reelle indhold ikke nedkøles pga. kolde vægge.

 

Thermos Lifestyle termoflasken er velegnet til bilturen, arbejdsbrug, jagt, fiskeri mm. Tag termoflasken med på farten, når du og familien skal på tur.

Tekniske specifikationer

Kapacitet 1 L
Farve Stål
Materiale Rustfrit stål
Thermos
Thermos
Thermos er verdens førende producent indefor isolerede termoflasker til mad- og drikkevarer. I 1904 blev firmaet grundlagt af to tyske glaspustere - Reinhold Burger og Albert Aschenbrenne. Navnet stammer fra det græske ord “therme”, som betyder varme. Thermos blev hyldet verden over for sit revolutionerende design og populariteten lever stadig - produkterne er i topkvalitet, prisvenlige og sælges verden over.

Se flere produkter fra Thermos

0 anmeldelser af Thermos Lifestyle Termoflaske 1 L

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse