Ref: 12F-19239

- EAN: 4002458488139

Alfi Gusto II Termokande 1L Spacegrey

Fra Alfi

Alfi Gusto II Termokande 1 L Spacegrey

Leveringstid 2-4 hverdage

599,95 DKK

Alfi Gusto II er en stilfuld og smuk termokande med en kapacitet på 1 liter. Termokanden er udført i lakeret aluminium og har en harmonisk og lækker udformning.

Produktbeskrivelse

Alfi Gusto II er en stilfuld og smuk termokande med en kapacitet på 1 liter. Termokanden er udført i lakeret aluminium og har en harmonisk og lækker udformning.

 

Termokanden har en skinnende krop, et stort håndtag og et låg, der kan åbnes med en hånd, hvilket gør betjeningen af kanden utrolig let.

 

Alfi Gusto II er designet af tyske Martin Hauenstein, som har designet for Bosch/Siemens, WMF Zwilling m.fl. Martin Hauenstein står desuden bag en række af Alfis øvrige termokander bl.a. Noble, Hotello, Gusto TT, Fino og Senso. 

 

Når du køber en Alfi termokande, køber du en termokande i topkvalitet! Termokanderne holder koldt eller varmt meget længe - et godt tip er, at skylle kanden med varmt vand inden du påfylder kaffen, så glasindsatsen ikke køler indholdet.

 

Alfi Termokander er fremstillet i de bedste materialer og produceres og kvalitetskontrolleres i Tyskland.

Tekniske specifikationer

Kapacitet 1 L
Farve Grå
Materiale Aluminium
Materiale Glas
Bredde 15 cm
Højde 27 cm
Dybde 17 cm
Alfi
Alfi
Alfi termokander, termoflasker & tilbehør I 1914 grundlagde Carl & Sophie Zitzmann det tyske firma “Aluminiumwarenfabrik Fischbach” - også kendt som Alfi. Alfi fremstillede den første termokande med glasindsats i 1914, og den dag i dag fremstilles termokanderne efter samme grundprincip: En udvendig kappe fremstillet af de bedste materialer - kunststof eller rent metal - omgiver og beskytter den isolerende indsats, som er en dobbeltvægget, spejlbelagt og lufttom glaskolbe....

Se flere produkter fra Alfi

0 anmeldelser af Alfi Gusto II Termokande 1 L Spacegrey

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse