Ref: 12F-16810

- EAN: 4002458488627

Alfi Juwel Termokande 1L Mat Stål

Fra Alfi

Alfi Juwel Termokande 1 L Mat Stål

Leveringstid 2-4 hverdage
Gratis levering på dette produkt

1.699,00 DKK

Alfi Juwel termokanden er en smuk termokande til dig, der sætter pris på kvalitet og lækkert design. Termokanden kan rumme 1 liter og er udført i matpoleret rustfrit stål.

Produktbeskrivelse

Alfi Juwel termokanden er en smuk termokande til dig, der sætter pris på kvalitet og lækkert design. Termokanden kan rumme 1 liter og er udført i matpoleret rustfrit stål.

Dette er en jubilæumsudgave af den populære termokande, som er lanceret i forbindelse med Juwels 100 års jubilæum.

 

Alfi Juwel termokanden er designet i 1918 og er i sandhed en designklassiker, der stadig holder! Kanden er ikke blot smuk at se på, men utroligt funktionel - det unikke låg og det ergonomiske håndtag gør den utroligt let at håndtere.

 

Når du køber en Alfi Juwel termokande, køber du en termokande i topkvalitet! Termokanderne holder koldt eller varmt meget længe - et godt tip er, at skylle kanden med varmt vand inden du påfylder kaffen, så glasindsatsen ikke køler indholdet.

 

En Alfi Juwel termokande er fremstillet i de bedste materialer og produceres og kvalitetskontrolleres i Tyskland.

Fås også i blankt stål.

Tekniske specifikationer

Kapacitet 1 L
Farve Stål
Materiale Glas
Materiale Rustfrit stål
Diameter 15,3 cm
Højde 25,5 cm
Alfi
Alfi
Alfi termokander, termoflasker & tilbehør I 1914 grundlagde Carl & Sophie Zitzmann det tyske firma “Aluminiumwarenfabrik Fischbach” - også kendt som Alfi. Alfi fremstillede den første termokande med glasindsats i 1914, og den dag i dag fremstilles termokanderne efter samme grundprincip: En udvendig kappe fremstillet af de bedste materialer - kunststof eller rent metal - omgiver og beskytter den isolerende indsats, som er en dobbeltvægget, spejlbelagt og lufttom glaskolbe....

Se flere produkter fra Alfi

0 anmeldelser af Alfi Juwel Termokande 1 L Mat Stål

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse